Spiritueel Ondernemers Netwerk

De laatste bijeenkomst in 2012 was het thema 'hoe laat ik iets los'. Dat loslaten maakte ons vrij om in een nieuw jaar, een nieuwe cyclus met nieuwe energie, nieuwe dingen te realiseren. Wat wil er bij jou (je werk en je leven) ontstaan? Hoe geef je daar invulling aan? Welke rol speelt je omgeving daarin?

Ter voorbereiding op de netwerkbijeenkomst van 28 januari 2013 ben ik benieuwd naar jullie antwoorden.

Verslag laatste bijeenkomst:
http://spiritueelondernemersnetwerk.ning.com/group/netwerkbijeenkom...
Deze discussie in LinkedIn:
http://lnkd.in/tGmiS6
Info en aanmelden netwerkbijeenkomst 28 januari 2013:
http://spiritueelondernemersnetwerk.ning.com/events/netwerkbijeenko...

Weergaven: 171

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Beste Theo,

Rond de jaarwisseling is er bij mij heel wat ontstaan, al heeft dat niets met een jaarwisseling te maken, want dat vind ik maar onzin. Bij mij is veel verontwaardiging ontstaan en er is een kruik gebarsten. De oorzaak is de Codex Alimentarius, die weer wat strakker is aangehaald. Vanaf nu mogen wij geen informatie meer krijgen over gezonde producten, omdat dat niet meer op verpakkingen vermeld mag worden en ook niet meer in websites, folders en tijdschriften, dus om het even welk medium. De overheid heeft dit ingevoerd onder het mom van bescherming van de consument tegen kwakzalvers en dergelijke. Het gevolg is dat je geen natuurvoeding, natuurgeneesmiddelen, kruiden en homeopathie kunt kopen. Voorlopig is Nederland proeftuin, maar de bedoeling is dat het in de loop van 2013 wereldwijd wordt ingevoerd, met sancties voor landen die het niet willen.

Daarom ben ik verontwaardigd en heb ik een artikel geschreven over dit onderwerp op Plazilla, wat sinds 23 december door 5.002 mensen is gelezen. De link is http://plazilla.com/een-nieuwe-wet-die-ons-verbiedt-kennis-te-nemen.... Kortweg: MOORD VIA HET WETBOEK.

Dat is de manier waarop ik daar invulling aan geef. En verder sta ik op tegen al dit soort praktijken die door overheden onder het mom van bescherming van zwakken worden uitgevoerd.

Mijn partner steunt me hierin en mijn omgeving noem ik al die mensen die het de moeite waard vinden om dit artikel te lezen en aan hun omgeving doorgeven. Het wordt tijd dat we bewust worden van wie we zijn en wat onze kracht is. Het wordt tijd dat we het heft in handen nemen in plaats van het scherpe lemmet, waarbij we ons in onze eigen vingers snijden.

En voorts ontstaat er steeds meer bewustzijn in mij en in mijn praktijk over ons doel hier op aarde.

Dat wens ik al mijn medemensen.

Groet van Roy van de Geer

Antwoorden op discussie

RSS

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden