Spiritueel Ondernemers Netwerk

Mensen, kennis en kunde gevraagd voor stiltecentra binnen bedrijven en instellingen

Voor organisaties bied ik via mijn bedrijf Aylan outsourcing van stiltecentra. Aylan organiseert en regelt voor opdrachtgevers alles wat met hun stiltecentrum te maken heeft.

Ik ben op zoek naar mensen die op zelfstandige basis enkele uren per week meditatie, yoga, tai chi, qi gong, massage of andere verwante disciplines willen verzorgen bij organisaties in Nederland en/of Vlaanderen.

Daarnaast ben ik in het algemeen op zoek naar contacten, nieuwe klanten en informatie die mij kunnen helpen om mijn bedrijf verder te ontwikkelen.

Ik hoor graag van je,

Joost

Weergaven: 1123

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Beste Joost,

Het is de eerste maal dat ik van het concept "stiltecentrum" hoor. Is dit iets dat aanslaat in bedrijven?
Ik ben een massagetherapeut/lichaamswerker in bijberoep en geef af en toe lessen taichi en chi kung (onder de naam "bewust bewegen"). Het lichaamswerk omvat oa stoelmassage, shiatsu, zweedse massage, chinese orgaanmassage, 4dimensioneel lichaamswerk.
Ik heb interesse om zowel lessen als massages te geven.

Mvg,
Eric
Dag Eric,

Bedankt voor je reactie. Het stiltecentrum staat in het algemeen nog in de kinderschoenen. Er zijn op meerdere plaatsen echter al professioneel werkende centra binnen organisaties. Ook op bijvoorbeeld de Luchthaven Schiphol en in Winkelcentrum Hoog Catarijne in Utrecht zijn stiltecentra te vinden voor bezoekers.

Ik ben persoonlijk sterk overtuigd van de toegevoegde waarde van meditatie, yoga, tai chi en massage. Studies tonen ook aan dat bijvoorbeeld meditatie een positieve invloed heeft op zaken als concentratievermogen, relativeringsvermogen en creativiteit. Dit zijn allemaal zaken die ook bedrijfsmatig van belang zijn.

Efficiënter en effectiever werken, meer innovatie, hogere arbeidstevredenheid, minder ziekteverzuim, minder verloop... Het zijn resultaten van bijvoorbeeld meditatie en yoga die nu ook meer en meer wetenschappelijk worden onderbouwd.

Er zijn natuurlijk ook nog struikelpunten op dit moment. Procentueel is het aantal mensen dat binnen organisaties feitelijk deelneemt nog vrij gering. Het zijn vooral voorlopers die initiatief nemen. De tijd zal leren of de vonk overslaat op grotere groepen.

Ik zal komende week ook persoonlijk nog contact met je opnemen om de mogelijkheden voor samenwerking verder te bespreken.

Groeten,

Joost
Eric Van Achter zei:
Beste Joost,

Het is de eerste maal dat ik van het concept "stiltecentrum" hoor. Is dit iets dat aanslaat in bedrijven?
Ik ben een massagetherapeut/lichaamswerker in bijberoep en geef af en toe lessen taichi en chi kung (onder de naam "bewust bewegen"). Het lichaamswerk omvat oa stoelmassage, shiatsu, zweedse massage, chinese orgaanmassage, 4dimensioneel lichaamswerk.
Ik heb interesse om zowel lessen als massages te geven.

Mvg,
Eric
Hallo Joost,

In mijn werk als coach, trainer en loopbaanbegeleider werk ik heel veel met meditaties en visualisaties (ook binnen organisaties). Het lijkt me geweldig om in één van de door jou opgezette stiltecentra meditaties te mogen begeleiden binnen bedrijven. Ik hoor graag van je,

Hartelijke groet
Brigit
Hoi Joost,
Goed idee en leuk initiatief. Ik ben wel geinteresseerd in het geven van meditaties, visualisaties en kortere workshops intuitieve ontwikkeling.
Ik hoor graag van je.
Met vriendelijke groet,
Sander Wisse
Bedankt voor jullie reacties tot zover! Ik neem telkens zo snel mogelijk telefonisch contact op. Heb je na een week nog niets gehoord, mail me dan even. Rechtstreeks mailen kan natuurlijk ook altijd.

Sander Wisse zei:
Hoi Joost,
Goed idee en leuk initiatief. Ik ben wel geinteresseerd in het geven van meditaties, visualisaties en kortere workshops intuitieve ontwikkeling.
Ik hoor graag van je.
Met vriendelijke groet,
Sander Wisse
Hallo Joost,

Afhankelijk van de tijd en de locatie wil ik graag een bijdrage leveren aan het stiltecentrum. Ik ben opgeleid als spiritueel therapeut en spiritueel docent door Ad Stemerding. Daarnaast heb ik de Docentenopleiding voor kashmir yoga volgens Jean klein gevolgd bij Willy Deiman. Verder heb ik jarenlang een opleidingscentrum gehad voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ik werk momenteel als zelfstandig adviseur in mijn eigen bedrijf Transformatie Support.
Dit is gericht op individuele transformatie ontwikkeling van managers en bestuurders maar ook inzetbaar bij de transformatie van organisaties en transitieprocessen tussen organisaties. Het lijkt me leuk om me naast dit soms wat drukke werk in het klein ook dienstbaar te blijven en me in te zetten voor een stiltecentrum.


vriendelijke groet ellen broks
ellenbroks@cs.com
0634003385
Nou biedt zich aan voor massage en healing de bedrijfs-shaman
www.rodehemelwandelaar.nl
Hallo Joost,

Wat een geweldig initiatief!
Ik ben zelf al jaren trainer/spiritueel coach, heb het Lichtwerkcentrum opgezet waar ik mensen leer om te mediteren, visualiseren, ik werk met kristallen, intuïtieve ontwikkeling, werken met engelen, healing etc. Dit kan ik natuurlijk ook gaan doen in stiltecentra. Maar wat ik ook doe, wat misschien ook interessant voor je is, ik importeer grote kristallen uit Zuid-Afrika en Madagascar. Deze kristallen zuiveren de ruimte en laden ze op. Ze zijn geweldig om mee te mediteren.
Mocht je meer willen weten, of een keer met me willen brainstormen, dan verneem ik het graag.

Met lichtgroet,
Tetsiea Blijham
Ha Joost,

Wat een mooi idee en ik doe graag mee.
Mijn spirituele discipline is Tarot kaarten lezen en ik heb er ruim 25 jaar ervaring in.
Een van de vormen die ik gebruik is samen met de client bezien welke meditatie of persoonlijk ontwikkelingstraject geschikt zou zijn. Het aanbod is zo overweldigend groot (er wordt op deze pagina al geadverteerd met De Bewustzijnsfabriek...) Daarnaast heb ik ervaring in het begeleiden van mensen die een traject of groep hebben gedaan en hoe het verder gaat. In therapeutische termen gesproken zijn het intake- en out take gesprekken.
De weg naar binnen komt niet vanzelf en veelal heeft men geen idee waar en hoe te beginnen, ik geef ze graag een zetje in de goede richting.

groet van Anna
Hi Joost,

Wij vinden dit een geweldig initiatief. We willen graag een bijdrage leveren. Kijk maar even op de website www.martinsmith.nl

"Door stilte zetten we veel in beweging"

Hartegroet,

Martin & Nathalie
Hallo Ronald

Bedankt voor je reactie. Ik ben tot eind volgende week met vakantie. Graag kom ik er daarna even op terug. Kun je mij je e-mail adres en telefoonnummer mailen op joost@aylan.nl? Dan kan ik rechtstreeks contact met je opnemen.

Hartelijke groeten,

Joost van Erp
Aylan

Ronald van de Sande zei:
Zou wel graag wat bewustzijnstrainingen en meditatie willen geven.

'You can count me in'
Hallo Joost, ik ben yoga docent (hatha- kundalini- en okido yoga) geef wekelijks les en werk als inval yogadocent bij een bedrijfsfitness organisatie op verschillende locaties. Daarnaast geef op workshops op het gebied van persoonlijke groei op aanvraag. Ik heb een opleiding in lichaamswerk, docent omgangskunde met als specialisatie trainer sociale vaardigheden en communicatie, massage opleiding, en volg op dit moment een opleiding focussen (level 4 ) Ik zou graag willen kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Als je geinteresseert ben dan hoor ik dat graag, voor nu een hartelijke groet, Marjanne van Ruijven

Antwoorden op discussie

RSS

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden