Spiritueel Ondernemers Netwerk

Beste lezer,

Ik schrijf deze blog omdat ik zeker wil weten dat je hoort over deze mooie gelegenheid om meer betrokken te raken bij een vernieuwend en inspirerend spiritueel pad.
Ik wil je van harte uitnodigen voor een activiteit die me erg aan het hart gaat- het is moeilijk om te communiceren hoe belangrijk het is en ik hoop dat deze blog in staat blijkt daar iets van over te brengen. Het is een lange blog en ik wil je vragen hem te lezen tot het einde.

Als we elkaar eerder hebben gesproken heb ik misschien heb ik wel eens met je gedeeld dat er – nu ongeveer 3 jaar geleden iets met me gebeurd is—iets groots, onverwachts en buitengewoons. Iets dat de grote vragen die ik koesterde – die iets verder gaan dan : “Waar zal ik dit jaar op vakantie gaan?” of "Zal ik die nieuwe bank aanschaffen?"- beantwoordde en me een geheel nieuwe richting in liet slaan.

Dat iets was een spiritueel pad genoemd Evolutionaire Verlichting. Het liet me een nieuwe mogelijkheid zien, niet alleen voor mijn eigen leven, maar voor de mensheid. Ik ging van iemand die voornamelijk voor zichzelf leefde naar iemand die een ongelofelijk grote en zinvolle reden om te leven heeft ontdekt die veel verder gaat dan de zorg om mezelf en mijn directe naasten. Door de kennismaking met Evolutionaire Verlichting heeft mijn leven een duidelijke richting en betekenis gekregen.

En terwijl Evolutionaire Verlichting een grote impact kan hebben op ons persoonlijk verhaal, datgene wat misschien wel het meest vooruitstrevend en bijzonder eraan is, is hoe het je de intentie en kracht kan geven om een diepe verandering te brengen op cultureel nivo.
Wat ik ontdekt heb is dat cultuur niet iets is wat zich ‘daar buiten’ afspeelt. Het is hier, in mij en in jou. Het is zichtbaar in onze relaties en de waarden die we delen met anderen. En wanneer we ontwikkelen, ontwikkelt onze cultuur. En eerlijk gezegd kan ik niets bedenken wat meer inspirerend en meer betekenisvol is dan samen een nieuwe manier van samenleven creëren.

Wat me bij het doel van deze email brengt: ik wil je graag officieel uitnodigen voor een cursus die heet “Verlicht leven: ontdek het pad van Evolutionaire Verlichting”. De cursus wordt gegeven door een goede vriend Justin Peach en mijzelf en is speciaal ontworpen om je een directe ervaring te geven van de wonderbaarlijke grootsheid en diepte van dit pad.
Er zullen dit najaar 2 weekendcursussen worden gegeven: in Nederasselt (Gelderland) en in Amsterdam. In de bijgevoegde pdf vind je meer informatie over de data.

Ik kan je ook de Discovery Cycle presentatie aanbevelen: een korte, introductie multimediapresentatie die Justin en ik verzorgen en die je een perspectief kan geven op een betekenisvol leven.

Wil je meer informatie of je aanmelden klik dan op de onderstaande link:
http://www.enlightennext.nl/activiteiten/index.html

Ik kijk er erg naar uit om je te zien bij één van deze gelegenheden. Heb je vragen dan kun je me ook bellen via 06-42478633.

Warme groet,
Nisha

P.S. Ben je van plan om in het weekend van 20-22 november de retraite met spiritueel leraar Andrew Cohen in Frankfurt te bezoeken, dan ontvang je de cursus 20% korting! Je leest meer over de retraite via deze link http://www.enlightennext.nl/RetreatFrankfurt/index.html

Weergaven: 20

Bijlagen:
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden