Spiritueel Ondernemers Netwerk

Beste Mensen,

Inmiddels zit ik al in het vierde jaar van mijn praktijk. Dit is voor mij de periode om te gaan bekijken waar ik graag de focus op ga leggen. Inmiddels heb ik een mooie brochure voor bedrijven (trainingen en rapportages) en eentje voor particulieren (feesten en evenementen).

Ik adverteer regelmatig in de lokale krant en merk dat ik daar veel reacties op krijg. Ook heb ik samenwerkingsverbanden met verschillende organisaties. Dit jaar heb ik ook weer een aantal leuke nieuwe kennismakingen gehad.

Maar wat valt me vooral op: waar zijn de Spirituelen? Ik maak vooral contact met mensen die het 'wel een beetje eng vinden', maar toch graag heling wil ontvangen. Die roepen dat ze: 'het normaal zweverig vinden, maar bij mij niet'.Die het prachtig vinden om contact te maken met hun eigen kern, maar dat liever niet omschreven horen als intuitie.

Adverteer ik op de verkeerde kanalen om deze mensen te bereiken? Eerlijk gezegd ben ik ook niet lid van een spirituele vereniging, een spiritueel forum of spiritueel blad. Hier op de site kijk ik wel af en toe.

Vandaar mijn vraag aan jullie: waar adverteren jullie en wat zouden jullie me aanraden?

Rianne

Weergaven: 60

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden