Spiritueel Ondernemers Netwerk

Informatie

Adviseurs

Mensen in deze groep werken als adviseur, op het gebied van bijv. organisatieadvies, HRM, communicatie, marketing of financiën.

Leden: 149
Meest recente activiteit: 26 Sept 2017

Meer...

Kijk voor meer adviseurs op de informatiewebsite van Spiritueel Ondernemers Netwerk, sectie Organisaties, categorie Adviesbureau's

Prikbord

Opmerking

Je moet lid zijn van Adviseurs om reacties te kunnen toevoegen!

Reactie van Jan Buist op 26 Augustus 2012 op 13.29

Beste mensen, ben zelf net aangemeld als spiritueel ondernemer op deze site. Heb zelf veel ervaring, affiniteit  met en ook persoonlijke groei doorgemaakt door de spiritualiteit. Een ruim begrip, heb ervaring met yoga, Reiki, 5-ritme dansen en biodanza en organisatie-opstellingen. Daarnaast ben ik ook een aards mens wat zich uit in mijn "verbinding" met economie en cijfers.Wie wil nodig ik uit om mijn kennis en medepassie voor cijfers toe te passen om je eigen spirituele onderneming. Jouw passie ligt vast ergens anders maar net als goed eten is een goed financieel fundament nodig..Welkom!

Reactie van bart van baarsen op 28 Augustus 2011 op 10.46
Als ik zo de kranten lees, wordt het de hoogste tijd dat we het vrouwelijke in ons zelf, organisaties en maatschappij weten te omarmen en te integreren!
Reactie van Ankie van de Weerd op 7 April 2011 op 12.31
Ik sluit me graag aan. Als je geïnteresseerd ben in Informatie over communicatie met je lichaam, lichaamstaal en communiceren met je essentie dan kan je verder op mijn profiel kijken.
Reactie van Monika de Neef op 4 Januari 2011 op 19.44

 

Hej,


'Verbinding' is echt mijn ding! Ik leg graag contacten met anderen, wordt graag geïnspireerd en zorg zelf ook voor inspiratie.
Ik richt mij op HRD binnen de (semi-)overheid, alias 'De Ambtenarencoach'.
Daarnaast ben ik Zwedofiel. Ik reis zo vaak als ik maar kan naar Zweden, spreek de taal en ben gespecialiseerd in de Zweedse volks- en bedrijfscultuur.
Zie mijn website www.moniquedeneef.nl (bijna officieel online.... ) en mijn profiel hier natuurlijk.

Ik sta open om met elkaar te linken, overigens!

 

Hartelijke groet,

Monique de Neef

Reactie van Jacqueline de Theije op 12 Oktober 2010 op 12.07
Naast mijn Coaching en Sensitehrapie praktijk, ben ik adviseur op het gebied van werkprocessen bij bedrijven. Na jarenlang CRM systemen geimplementeerd te hebben zie ik bedrijven met de handen in het haar. Ze denken "nu heb ik zo'n heel duur systeem, alles zit er in (denk ik), maar wat moet ik er nu mee??"
Dan kom ik en help het management en gebruikers weer optimaal gebruik te gaan maken van systemen en elkaars talenten.

Leuk om hier eravringen van anderen te lezen! :-)
Reactie van Vincent Gravenberch op 20 September 2010 op 12.21
Wanneer zijn we succesvol in het ondernemen?
We kunnen ons ook afvragen wat succes in houdt en of we succes kunnen associeren met geluk, geld, roem of juist met een glukkig leven.
Succesvol ondernemen is: ondernemen op het juiste moment en tijdstip. Hiervoor moet je je markt kennen en weten wat je doelgroep wil.
Je wacht je kansen af en speurt naar dat éne moment om je succes te behalen.
De maker van de "fufusela" heeft bewust gewacht op het WK voetbal toernooi om de fufusela te lanceren waardoor hij succes heeft weten te behalen.
Sommige ondernemers hebben dat "gevoelsmatige inzicht" waardoor ze niet meer hoeven na te denken terwijl anderen het echt moeten hebben van onderzoeken.
Wil je meer weten, surf dan naar www.dutch-bizz.nl
Reactie van Sabine Hess op 19 Mei 2010 op 20.59
Beste adviseurs,

Ik zou me graag aan jullie willen voorstellen. Ik geef trainingen in het bedrijfsleven en onderwijs en daarnaast geef ik ook NLP-trainingen. Ik vind het belangrijk dat mensen in hun kracht staan, hun eigen verantwoordelijkheid nemen, hun talenten leren kennen en beter met zichzelf en anderen communiceren. Ik geef aan spiritualiteit en zingeving een praktische invulling en ik hoop dat er meer spiritualiteit in het bedrijfsleven komt. Op mijn website heb ik een aantal gratis downloads en ik geef elke maand een nieuwsbrief uit. Elke nieuwsbrief bevat een spreuk of een verhaal. Ik voeg aan elke spreuk/verhaal een aantal NLP- en coachingsvragen toe die je jezelf kunt stellen, of ik voeg een NLP-oefening toe waardoor een spreuk meer betekenis voor je krijgt. Veel mensen vinden het leuk om een spreuk te lezen. Een spreuk bevat veel wijsheid en raakt je vaak op een diepere laag. Een spreuk zet aan tot bewustwording, herinnering of een aha-moment. Hoewel een spreuk vaak leuk is om te lezen wordt een spreuk vaak direct weer vergeten. Door de NLP toevoegingen hoop ik dat je meer aan deze spreuk zult hebben en je krijgt tegelijkertijd inzicht hoe NLP werkt. Je kunt de verschenen brieven gratis lezen.

De spreuk van maart is: je kunt drie keer vallen als je maar vier keer opstaat.
De spreuk van april is: als iemand iets goed doet geef ik een compliment en als iemand een fout maakt bied ik hulp aan, deze spreuk is van Nelson Mandela.

Hier is de link voor maart: http://www.nlp-groningen.com/nieuwsbrief-professioneel-begeleiden-m...

Hier is de link voor april: http://www.nlp-groningen.com/nieuwsbrief-professioneel-begeleiden-m...

Veel leesplezier!

Met hartelijke groet,
Sabine Hess
http://www.nlp-groningen.com
Reactie van Manon Tromp op 1 Februari 2010 op 17.58
Fijn Jiri, herkenning! Ziet er leuk uit wat je doet, hoor er graag eens meer over.
Reactie van Jiri Verstraaten op 1 Februari 2010 op 16.45
Wat een mooie initiatieven allemaal. Ik ben zelf bezig met het geven van de training TOVEREN VOOR MANAGERS, zie http://www.wizardbox.nl/web/workshop. Met warme groet Jiri Verstraaten.

www.alchemia.nl
www.wizardbox.nl
Reactie van Manon Tromp op 1 Februari 2010 op 16.11
Hi, Ik ben op moment bezig om vorm te geven aan mijn activiteiten en die van onze stichting (www.apurposeforlifefoundation.com) . Ik zou graag samen met iemand dit gaan doen, iemand die op zoek is naar nieuwe richting of juist meer samen willen gaan doen ipv alleen. Interesse? Ik hoor graag je reactie.
 

Leden (142)

 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden