Spiritueel Ondernemers Netwerk

Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid

Dit is een heel mooi boek geworden en ik ben dankbaar dat ik hieraan heb mogen werken.

Michael is een spirituele gids, een collectief bewustzijn die hun waardevolle inzichten aan ons mensen doorgeeft. Ik schreef het boek samen met Christy van den Putten en Philip van der Most, waarbij Christy ons kanaal naar Michael is.

Het Michaelsysteem geeft je inzicht in jezelf op het niveau van je Zijn, vanuit de kern van wie jij bent. Het beschrijft de essentie van je persoonlijkheid en hoe dit samen met andere levensomstandigheden ervaringen oplevert die passen in het grote plaatje van je huidige leven. Dit boek bevat veel informatie en toepassingen over je ontwikkelingsmogelijkheden, waardoor je het kunt gebruiken als een persoonlijk ontwikkelboek.
Het maakt heel concreet dat je kunt kiezen tussen handelen vanuit positieve of negatieve delen van je persoonlijkheid. Het geeft je een beter inzicht in jezelf en de betekenis van het leven, welke uitdagingen en afspraken je in dit leven te vervullen hebt. Deze informatie levert daarmee een wezenlijke bijdrage aan de huidige periode van transitie, die de overgang van het vissentijdperk naar het aquariustijdperk markeert. Niet voor niets verschijnt dit boek in 2012.

Het Michaelsysteem is speciaal voor mensen die zichzelf en anderen willen begrijpen en daarmee waardevoller kunnen samenleven, samenwerken of anderen coachen, begeleiden of leidinggeven.

Kijk voor meer informatie op www.michaelinzicht.nl


Iets meer over het Michaelsysteem:

Het Michaelsysteem beschrijft de ontwikkeling van onze essentie en de elementaire kenmerken waaruit onze persoonlijkheid is opgebouwd. Dit gaat verder dan persoonlijkheidsmodellen als MBTI, Belbin of Enneagram, omdat het gedetailleerd de essentiële bouwstenen van de persoonlijkheid beschrijft. Een veelgehoorde reactie van mensen op hun persoonlijkheidsprofiel volgens het Michaelsysteem is dan ook: ‘Dit is wie ik echt ben.’

Elke persoonlijkheid kent verschillende aspecten. Je rol bepaalt je dominante manier van zijn. Naast je rol onderscheidt het Michaelsysteem de aspecten doel, modus, attitude, valkuil en centrum. Elk van deze aspect heeft een unieke betekenis en kent zeven mogelijke kenmerken. Jouw persoonlijkheid wordt gevormd door je rol en bij elk ander aspect, het kenmerk dat bij jou dominant aanwezig is. Deze zijn bepalend voor jouw ervaringen.
Samen vormen ze de essentiële bouwstenen waaruit je persoonlijkheid is opgebouwd. Die essentiële bouwstenen zijn de kern van jouw wezen. Alle bouwstenen kunnen overzichtelijk worden weergegeven in een matrix:

overzicht persoonlijkheidsprofiel michaelsysteem595x361

 

Wil je weten wie jij bent en wat je in jouw leven te doen hebt, kijk dan verder op  www.Michaelinzicht.nl


Weergaven: 48

Berichten in deze discussie

Op 21-3-12 was de boekpresentatie, een prachtige bijeenkomst met een rijke verzameling mensen. Dat geeft een heel dankbaar gevoel.

Zie foto's op

SON        :
http://spiritueelondernemersnetwerk.ning.com/photo/albums/boekprese...

Facebook :
http://www.facebook.com/pages/Michaelsysteem-de-essentie-van-je-per...

RSS

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden