Spiritueel Ondernemers Netwerk

Lancering: "Liefde ontmaskert - Ontdek een geheim pad naar je ware zelf"

Goedele Vercnocke zal haar boek

“Liefde ontmaskert – Ontdek een geheim pad naar je ware zelf” inleiden

op zondagnamiddag 8 november in “De Winkelhaak”, Lange Winkelhaakstraat, 26 te Antwerpen, waarna zij tijdens een receptie haar boek zal signeren.

 

Zij was op zoek naar liefde en vond enkel afwijzing. Vijf liefdes in haar leven en nog niet gelukkig. Wat ging er toch fout? Waar was die allesomvattende veelbelovende liefde die van oudsher door dichters en schrijvers werd bezongen? Goedele beschrijft, aan de hand van eigen ervaringen en inzichten en die van anderen, op welke manier zijzelf steeds verder afdwaalde van het pad van liefde in een uitzichtloos bestaan. Tot er op een dag een ongeluk gebeurde dat haar hele leven ingrijpend zou veranderen.

 

Liefde is onze oorsprong. Waarom kunnen wij dan niet constant liefde voelen en gelukkig zijn? Volg je hart is het advies vaak, maar hoe gaat dat dan? Wat komen wij op de aarde doen, waarom is er lijden en worden wij ziek? Wil jij graag een antwoord op deze levensvragen dan is dit een boek voor jou!

 

In ‘Liefde ontmaskert’ beschrijft Goedele Vercnocke hoe zelfgecreëerde angsten en daaraan gekoppelde overlevingsmechanismen (egomaskers) jouw levensstroom kunnen laten stagneren. De auteur maakt ze tot wegwijzers om jezelf , je levenszin, gezondheid en geluk te ontdekken. De levensenergie (liefde) in elk van ons dwingt ons immers om illusies onder ogen te zien en los te laten door ons telkens weer in de problemen te brengen. ‘Liefde ontmaskert’ kan jou naar je oerbron leiden en een hulp zijn om jezelf te zien door de ogen van de wetten van de natuur en de wetten van het leven. Zo kan je je bevrijden uit je eigen hel.

Lees hoe je vanaf de bodem van het bestaan de ladder van de hoop weer kan opklimmen, naar tevredenheid, dankbaarheid en vreugde. Ontdek hoe liefde in je leven kan stromen.

Een boeiend verslag over de angst voor afwijzing, de wanhoop van liefdeloosheid en het terugvinden van een verborgen spoor dat leven terugbrengt….

Maak kennis met een oeroud en toch compleet nieuw concept van liefde en schoonheid, een verrassende kijk op gezondheid, wat dit inhoudt en hoe jij dit bij jezelf kan terugvinden om je leven te laten stromen. Want jouw geluk begint bij jou!

 

(je kan hieronder de inhoud en hoofdstuk 1 gratis downloaden) 

Weergaven: 80

Bijlagen:
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2018   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden