Spiritueel Ondernemers Netwerk

Informatie

Directeuren en bestuurders

Groep voor directeuren en bestuurders die graag met elkaar in dialoog gaan over spiritualiteit in hun bedrijf of instelling.

Leden: 74
Meest recente activiteit: 25 Mrt

Discussieforum

Op zoek naar samenwerking

Begonnen door Roelof Wobben. Laatste reactie van Malika 16 Mrt. 13 Antwoorden

Beste medeleden,Het is tijd voor mijn transformatie. Diep in mij is er een verlangen mij af te keren van de commerciele wereld. Van het steeds maar op zoek gaan naar nieuwe klanten. Het is tijd mijn…Doorgaan

Feng Shui Bedrijfsscreening

Begonnen door Margriet Verhulst. Laatste reactie van Margriet Verhulst 10 Apr 2012. 4 Antwoorden

Deze maand ben ik gestart met een nieuw concept voor Feng Shui bedrijfsscreening om de balans te creëeren in uiterlijke vormgeving en innerlijke beleving.Doel is om middels observatie een inzicht…Doorgaan

Terug naar de basis - Bedrijfstimmeren en Management Teamtafel -trainingen

Begonnen door Jan Willem Retera 3 Nov 2011. 0 Antwoorden

best groepslid,als enige jaren breken wij en ik onze hoofden hoe wij onszelf en anderen meer ''geaard'' kunnen laten leren en communiceren - hiervoor hebben we bij Retera Projecten - sociaal…Doorgaan

Bijzondere workshop bij Sandra Reemer thuis!

Begonnen door Claudia Zech 2 Mei 2011. 0 Antwoorden

Sandra Reemer opent de poorten van haar domeinWe kennen Sandra Reemer al jaren als dé vakvrouw op het gebied van zang, theater en presentaties. Altijd stralend, vitaal én spiritueel. Sandra Reemer…Doorgaan

Prikbord

Opmerking

Je moet lid zijn van Directeuren en bestuurders om reacties te kunnen toevoegen!

Reactie van Theo Buijsrogge op 26 Februari 2014 op 13.22

Hoi Selwyn,

Wat een mooi bedrijf. Leuk dat je met ons meedoet. Welkom!

Reactie van Spherius op 26 Februari 2014 op 13.04

Dag medeleden, ik ben oprichter van Spherius - Sfeermakers in Fabrieks- en Bedrijfshallen. Opgericht vanuit de constatering dat in kantoren en kantoorruimtes veel aandacht wordt besteed aan inrichting en sfeer, maar fabrieken en bedrijfshallen vaak worden gedomineerd door de kille sfeer van grijs beton, staalconstructies en TL-verlichting. En dat is merkwaardig. Helemaal als men beseft dat juist deze fabriek of bedrijfshal de kern van de onderneming is.

Spherius stelt zich ten doel om dit te doorbreken en bij te dragen aan sfeer in fabrieken en bedrijfshallen. We willen daarmee bijdragen aan het welbevinden van personeel maar ook zeker aan de uitstraling van het bedrijfsimago.

Dat doen we op een doeltreffende en effectieve manier:

Spherius maakt aan de hand van het specifieke karakter en specifieke cultuur van een bedrijf grote "Visuals". Deze Visuals ontwerpen we - in samenwerking met verschillende kunstenaars - zo dat we de specifieke/unieke karaktertrekken van uw bedrijf in het hart treffen en vertalen naar een mooi kleurrijk beeld.

Vervolgens drukken we deze unieke (vaak zeer grote) schilderijen af op groot canvas-/zeildoek of aluminium sandwichpanelen. Daarmee is het eenvoudig mogelijk om tegen een realistische aanschafprijs een aantal grote doeken in de fabriek op te hangen die specifiek zijn voor de onderneming.

Een relatief saaie grijze bedrijfshal krijgt daarmee ineens kleur en beleving! En dát is wat wij willen toevoegen!

www.spherius.nl


Spherius - Sfeermakers in Fabrieks- en Bedrijfshallen
Selwyn Strijker
+31- (0)6 33370986

strijker@spherius.nl

bycic
Reactie van Ludo Gommans op 28 Januari 2014 op 16.46

Als directeur eigenaar van lugom office solutions wordt ik graag deelgenoot van alle leden van deze groep. 

Reactie van Workshops in Frankrijk op 2 September 2013 op 15.34

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Yolande, beeldend kunstenaar en directeur en creator van Yolande Centre d´Art Sanssat, een spiritueel workshopcentrum in het groene hart van Frankrijk. Het is hier nog stil, vol leven en met prachtige natuur. Dat is de reden dat ik hier, midden in de Auvergne, ben beland toen ik in 2006 op zoek was naar een zeer bijzondere en stijlvolle locatie. Met z´n 800 kilometer is de afstand gemakkelijk te doen in 1 dag. Je komt dan in een totaal andere wereld, met bergen, heuvels, wijn en zonnebloemvelden en een totaal andere cultuur. Je kunt je niet voorstellen dat er zo dicht bij jou in de buurt zo´n ander leefklimaat heerst. Tijd? Nooit van gehoord, die vergeet je hier volkomen. Je keert hier naar binnen en je komt bij jezelf. Je zult in deze periode wat meer van mij horen dan anders omdat ik bezig ben het nieuwe seizoen 2014 te maken met workshops van hoogwaardige kwaliteit, met diepte, inhoud, humor en ontspanning die gebaseerd zijn op Lichaam, Geest en Atelier. Atelier? Jazeker! Want we gaan creeren als we dicht bij onszelf zijn en het werkt ook andersom, je komt bij jezelf als je creeert. Houdt dit bijzondere centrum in de gaten, je gaat nog veel over ons horen! - Publiciteit: La Montagne: ....dat, wat zij gecreeerd heeft in Sanssat, lijkt meer op een culturele stad dan op een eenvoudig kunsthuis...! Binnenkort: Interview in onkruid.

 

Reactie van Carla de Ruiter op 23 April 2012 op 14.54

hallo allemaal, ook ik ben net lid geworden van deze groep. Ik richt mij op leidinggevende vrouwen en ondernemende vrouwen mét of zonder eigen bedrijf. Ik inspireer vrouwen die vooruit willen in hun organisatie, maar zéker ook in hun leven, om cultuur te veranderen. De cultuur die wij vanuit onze identificatie met oude rollen, zoals die van moeder en minnares, nog steeds actueel houden. Ze waren ooit nodig om mee te overleven, nu hebben we een andere tijd, andere levensomstandigheden. Wil je meer weten? Ik heb hier een artikel over geschreven en geef op 29 april een verdiepingsmiddag in Zutphen over dit boeiende thema! Ik hoop op veel vrouwen die hun netwerk willen uitbreiden, maar zich ook verantwoordelijk voelen voor het creëren van een nieuwe toekomst. Op de werkvloer maar ook in de rest van je leven!

 

Hartelijke groet, Carla de Ruiter, Decide2develop

 

Reactie van Maarten Uri op 13 Maart 2012 op 21.57

Hallo, ik ben Maarten Uri, net lid geworden van deze groep. Dus stel ik mij graag even voor. Ik adviseer vooral bestuurders en leidinggevenden van in het bijzonder branche- en beroepsorganisaties over het (meer) van waarde zijn voor de leden en het genereren van betrokkenheid bij de organisatie en de groepsbelangen. Dat zijn geen 'berekenbare', mathematische processen. Het gaat meer om inleving, beleving en optimale communicatie.  www.uricom.nl. Altijd in voor een gesprek.. Hartelijke groeten,

Reactie van Radiation free B & B op 5 Maart 2012 op 17.39

Goedemiddag, ik BEN ... en mijn naam is Mirjam. Hopelijk kunnen jullie ooit eens van mijn diensten gebruik maken: vertalen, lesgeven in Frans of Engels, verblijven in mijn gastenkamer net over de grens in België bij Maastricht.

Reactie van Helma Lieberwerth op 22 September 2011 op 22.13
Hallo! Ik ben nieuw in deze groep. Ik hoop een mooie bijdrage te kunnen leveren. Mocht ik iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag.
Hartelijke groeten van Helma
Reactie van Myriam D. van Ast-Stork op 5 Juli 2011 op 14.03
Echte leiders zijn beschieden! Ze dhebben die innerlijke kracht en geen bevestiging van buiten nodig...
Reactie van Wonderwandeling: Christine Dun op 9 Maart 2011 op 15.19

In mijn visie is de beste directeur of bestuurder degene die zichzelf grondig kent en hartelijk om zichzelf kan lachen. Vanuit die relativering is er zoveel creativiteit en inspiratie beschikbaar, bij haarzelf en bij de medewerkers. Kunnen lachen om jezelf betekent dat de medewerkers geen angst hebben om het meest "dwaze" idee te opperen. En zo kan dat "dwaze" idee wel eens de motor zijn achter het succes. Van een directeur vraagt het bescheidenheid en humor. En dat komt vanzelf, als je weet dat de ander en jij dezelfde zijn.

De helderheid in een organisatie brengen, gaf mij een ontslag, waardoor verdieping in kon treden. Nu, nu alles in het licht gekomen is, kan ik spontaan, met veel humor, aan de slag. De kennis en vaardigheden had ik al en zijn verder verdiept. Kennis zonder inzicht werkt niet. Kennis met inzicht -waar tijd voor nodig was- werkt vanzelf.

Dus: wie wil een gesprek met me aangaan om te bespreken of we wat voor elkaar kunnen betekenen? Een hartelijke groet. Christine.

 

Leden (74)

 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
managementboek.nl

Badge

Bezig met laden...

© 2014   Gemaakt door Theo Buijsrogge.

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden