Spiritueel Ondernemers Netwerk

Informatie

Directeuren en bestuurders

Groep voor directeuren en bestuurders die graag met elkaar in dialoog gaan over spiritualiteit in hun bedrijf of instelling.

Leden: 76
Meest recente activiteit: 13 Okt 2017

Discussieforum

Tips voor nieuw reisplatform: reizen met een doel

Begonnen door Wishtrips 13 Okt 2017. 0 Antwoorden

Wij zien talloze mooie initiatieven van de kleinere reisorganisatie’s op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Als je zelf op een spirituele reis bent geweest weet je wat het met je kan doen. Je kunt…Doorgaan

Tags: platform, marketing, reismarketing, nieuw, startup

CIO gezocht voor interview

Begonnen door Michiel Seelt. Laatste reactie van Michiel Seelt 16 Jun 2017. 2 Antwoorden

Voor een interview over enterprise informatie management zoek ik een CIO die openstaat voor een interview. Dit interview zou ik willen publiceren op mijn website…Doorgaan

Op zoek naar samenwerking

Begonnen door Roelof Wobben. Laatste reactie van Malika 16 Mrt 2014. 13 Antwoorden

Beste medeleden,Het is tijd voor mijn transformatie. Diep in mij is er een verlangen mij af te keren van de commerciele wereld. Van het steeds maar op zoek gaan naar nieuwe klanten. Het is tijd mijn…Doorgaan

Feng Shui Bedrijfsscreening

Begonnen door Margriet Verhulst. Laatste reactie van Margriet Verhulst 10 Apr 2012. 4 Antwoorden

Deze maand ben ik gestart met een nieuw concept voor Feng Shui bedrijfsscreening om de balans te creëeren in uiterlijke vormgeving en innerlijke beleving.Doel is om middels observatie een inzicht…Doorgaan

Prikbord

Opmerking

Je moet lid zijn van Directeuren en bestuurders om reacties te kunnen toevoegen!

Reactie van Remmelt Schuuring op 29 April 2014 op 11.50

Dag Theo,

Zal ik doen.We zijn er heel ver mee en inmiddels draaien er zo'n 7 cooperaties in het land op deze manier.

Kijk de filmpjes maar eens op onze site!

Remmelt

Reactie van Theo Buijsrogge op 29 April 2014 op 11.41

Hoi Remmelt,

Dat klinkt als een waardevolle ervaring. Ik ken veel initiatieven in die richting, echter niet zo ver doordacht en in praktijk gebracht. Misschien wil je je ervaring eens delen met een blog/forumbericht. In ieder geval welkom hier!

Reactie van Remmelt Schuuring op 29 April 2014 op 11.25

Ook nieuw hier! Ik ben oprichter en bestuurder bij Schoongewoon Nederland. tot nu toe 1 van de zeer weinige echte werknemerscooperaties in NL. Een netwerk van kleine compacte ondernemingen waar schoonmakers eigenaar zijn en zelf besturen. Arbeiders zelfbestuur dus, waarbij alle onnodige en vooral geldverslindende tussenlagen verdwenen zijn. Aan wetgeving houden we ons vooral wel maar ook weer niet, zeker wanneer het om teveel regels gaat. Van de wet Portwachter hebben we dus bijv. nooit van gehoord omdat we zelf met elkaar de verantwoordelijkheid nemen. Zo nog veel meer creatieve oplossingen om het met elkaar vooral veel leuker te maken!!!!!   

Reactie van Theo Buijsrogge op 26 Februari 2014 op 13.22

Hoi Selwyn,

Wat een mooi bedrijf. Leuk dat je met ons meedoet. Welkom!

Reactie van Spherius op 26 Februari 2014 op 13.04

Dag medeleden, ik ben oprichter van Spherius - Sfeermakers in Fabrieks- en Bedrijfshallen. Opgericht vanuit de constatering dat in kantoren en kantoorruimtes veel aandacht wordt besteed aan inrichting en sfeer, maar fabrieken en bedrijfshallen vaak worden gedomineerd door de kille sfeer van grijs beton, staalconstructies en TL-verlichting. En dat is merkwaardig. Helemaal als men beseft dat juist deze fabriek of bedrijfshal de kern van de onderneming is.

Spherius stelt zich ten doel om dit te doorbreken en bij te dragen aan sfeer in fabrieken en bedrijfshallen. We willen daarmee bijdragen aan het welbevinden van personeel maar ook zeker aan de uitstraling van het bedrijfsimago.

Dat doen we op een doeltreffende en effectieve manier:

Spherius maakt aan de hand van het specifieke karakter en specifieke cultuur van een bedrijf grote "Visuals". Deze Visuals ontwerpen we - in samenwerking met verschillende kunstenaars - zo dat we de specifieke/unieke karaktertrekken van uw bedrijf in het hart treffen en vertalen naar een mooi kleurrijk beeld.

Vervolgens drukken we deze unieke (vaak zeer grote) schilderijen af op groot canvas-/zeildoek of aluminium sandwichpanelen. Daarmee is het eenvoudig mogelijk om tegen een realistische aanschafprijs een aantal grote doeken in de fabriek op te hangen die specifiek zijn voor de onderneming.

Een relatief saaie grijze bedrijfshal krijgt daarmee ineens kleur en beleving! En dát is wat wij willen toevoegen!

www.spherius.nl


Spherius - Sfeermakers in Fabrieks- en Bedrijfshallen
Selwyn Strijker
+31- (0)6 33370986

strijker@spherius.nl

bycic
Reactie van Ludo Gommans op 28 Januari 2014 op 16.46

Als directeur eigenaar van lugom office solutions wordt ik graag deelgenoot van alle leden van deze groep. 

Reactie van Workshops in Frankrijk op 2 September 2013 op 15.34

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Yolande, beeldend kunstenaar en directeur en creator van Yolande Centre d´Art Sanssat, een spiritueel workshopcentrum in het groene hart van Frankrijk. Het is hier nog stil, vol leven en met prachtige natuur. Dat is de reden dat ik hier, midden in de Auvergne, ben beland toen ik in 2006 op zoek was naar een zeer bijzondere en stijlvolle locatie. Met z´n 800 kilometer is de afstand gemakkelijk te doen in 1 dag. Je komt dan in een totaal andere wereld, met bergen, heuvels, wijn en zonnebloemvelden en een totaal andere cultuur. Je kunt je niet voorstellen dat er zo dicht bij jou in de buurt zo´n ander leefklimaat heerst. Tijd? Nooit van gehoord, die vergeet je hier volkomen. Je keert hier naar binnen en je komt bij jezelf. Je zult in deze periode wat meer van mij horen dan anders omdat ik bezig ben het nieuwe seizoen 2014 te maken met workshops van hoogwaardige kwaliteit, met diepte, inhoud, humor en ontspanning die gebaseerd zijn op Lichaam, Geest en Atelier. Atelier? Jazeker! Want we gaan creeren als we dicht bij onszelf zijn en het werkt ook andersom, je komt bij jezelf als je creeert. Houdt dit bijzondere centrum in de gaten, je gaat nog veel over ons horen! - Publiciteit: La Montagne: ....dat, wat zij gecreeerd heeft in Sanssat, lijkt meer op een culturele stad dan op een eenvoudig kunsthuis...! Binnenkort: Interview in onkruid.

 

Reactie van Radiation free B & B op 5 Maart 2012 op 17.39

Goedemiddag, ik BEN ... en mijn naam is Mirjam. Hopelijk kunnen jullie ooit eens van mijn diensten gebruik maken: vertalen, lesgeven in Frans of Engels, verblijven in mijn gastenkamer net over de grens in België bij Maastricht.

Reactie van Helma Lieberwerth op 22 September 2011 op 22.13
Hallo! Ik ben nieuw in deze groep. Ik hoop een mooie bijdrage te kunnen leveren. Mocht ik iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag.
Hartelijke groeten van Helma
Reactie van Wonderwandeling: Christine Dun op 9 Maart 2011 op 15.19

In mijn visie is de beste directeur of bestuurder degene die zichzelf grondig kent en hartelijk om zichzelf kan lachen. Vanuit die relativering is er zoveel creativiteit en inspiratie beschikbaar, bij haarzelf en bij de medewerkers. Kunnen lachen om jezelf betekent dat de medewerkers geen angst hebben om het meest "dwaze" idee te opperen. En zo kan dat "dwaze" idee wel eens de motor zijn achter het succes. Van een directeur vraagt het bescheidenheid en humor. En dat komt vanzelf, als je weet dat de ander en jij dezelfde zijn.

De helderheid in een organisatie brengen, gaf mij een ontslag, waardoor verdieping in kon treden. Nu, nu alles in het licht gekomen is, kan ik spontaan, met veel humor, aan de slag. De kennis en vaardigheden had ik al en zijn verder verdiept. Kennis zonder inzicht werkt niet. Kennis met inzicht -waar tijd voor nodig was- werkt vanzelf.

Dus: wie wil een gesprek met me aangaan om te bespreken of we wat voor elkaar kunnen betekenen? Een hartelijke groet. Christine.

 

Leden (74)

 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden