Spiritueel Ondernemers Netwerk

Code5.nl is Online Hulp voor vrouwen wereldwijd

Met jouw persoonlijke counselor doorloop je een uniek 5-daags schrijftraject waardoor je binnen gemiddeld 5 dagen met verrassende nieuwe inzichten weer zelf aan de slag kunt met je leven.

Heb je psychische klachten zoals burn-out, depressie, stress, angststoornis of fobie, eetproblemen, relatieproblemen, agressiestoornis, gewichtsproblemen, word je gepest op de werkvloer of zie je het leven soms echt helemaal niet meer zitten? Neem dan snel contact op met ons. Maar ook als je persoonlijke groei wenst of een verandering van studierichting of loopbaan zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres.

Naar aanleiding van Internationale Vrouwendag 8 maart 2016 loopt de gehele maand maart de actie NO-CURE-NO-PAY . NO-CURE-NO-PAY is vrij ongebruikelijk in de welzijn- en zorgsector maar op basis van behaalde resultaten durven wij het aan. Dus waarom jij niet? Bovendien ontvang je een fikse korting in maart. Je Code5 blijft 2 maanden geldig. Je kunt hem ook cadeau doen aan een vriendin, je dochter of je moeder. Het gehele traject verloopt per e-mail dus gewoon vanuit je luie stoel.

Wij werken ook graag met bedrijven om ziekteverzuim op een snelle manier terug te dringen. Een gelukkige werknemer is een productieve is ons motto. In dat geval zijn man en vrouw welkom uiteraard. Verzoek om een offerte door een e-mail te sturen naar info@code5.nl.

Nieuwsgierig geworden naar hoe Code5.nl werkt?

Voel je welkom en tot ziens op www.code5.nl !

Hartelijke groet,

Christel

 http://www.code5.nl

Weergaven: 129

Berichten in deze discussie

Helaas lukt het me nog steeds niet om mijn profielfoto te uploaden. Iemand een tip? Dank bij voorbaat!

RSS

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden