Spiritueel Ondernemers Netwerk

Beste leden van het Spiritueel OndernemersNetwerk,
 
De coöperatieve Initiatief Organisatie Liefde voor Leven, oprichter van o.a. het GezondheidsCoöperatief Nederland (GCN), nodigt je uit mee te doen om een nieuwe onderneming tot stand te brengen: de GezondheidsVerzekering.
 
Als GCN hebben we het al vaker gehad over de GezondheidsVerzekering en nu is het eindelijk zover dat we deze uitnodiging tot realisatie ervan aan een ieder kunnen doen.
Wat hebben we nodig? 50.000 Mensen die een certificaat van 100 Euro kopen want daarmee wordt het kapitaal opgebouwd dat nodig is om daadwerkelijk tot oprichting van de GezondheidsVerzekering te komen. Natuurlijk kunnen ook bedrijven, beroeps- en belangengroepen meedoen, een ieder is welkom! Je kunt je ook al vast intekenen voor de GezondheidsVerzekering. Stuur deze e-mail met brochure (zie bijlage) daarom aan zoveel mogelijk mensen waarvan jij denkt dat die ook mee willen doen om een verandering te realiseren. Een verandering van zorgverzekering naar GezondheidsVerzekering met keuzevrijheid. Zie voor meer informatie de brochure en website www.gzvz.nl *
 
Met vriendelijke groeten,
Robbert Geelen, Purusha van de Graaf & Jan van Tulder
 
* Als je doorlinkt naar deze site kom je op een besloten site terecht. Dit is zo gedaan om op basis van vertrouwen te kunnen werken alsmede in verband met eisen van de Nederlandsche Bank voor financiële producten en instellingen. De site is daarom een uitnodiging om aan te geven of je interesse hebt in de GezondheidsVerzekering op het moment dat deze op de markt komt en/of je interesse hebt om daaraan een financiële bijdrage te leveren. In het laatste geval vragen we je om een 'machtiging tot incasso onder voorwaarden'. Die voorwaarden zijn dat bedragen waarvoor is ingeschreven alleen worden geïncasseerd op het moment dat: 
1) er zekerheid is met betrekking tot het kapitaal dat benodigd is om de GezondheidsVerzekeringsorganisatie daadwerkelijk op te richten en
2) we feitelijk tot oprichting van de onderneming over kunnen gaan.

Weergaven: 220

Bijlagen:
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden