Spiritueel Ondernemers Netwerk

Als lid kun je op diverse plaatsen een bericht plaatsen, daarom hier even een richtlijn:

Forum
Hier ga je de dialoog aan met andere leden om een onderwerp nader uit te diepen, te klankborden, raad te vragen. Het heet discussie, maar gaat vooral om dialoog, dus een actieve interactie.
Dit zijn in principe geen commerciële uitingen. Uiteraard breng je door je bijdrage jezelf onder de aandacht van de lezer en een aftiteling met verwijzing naar een bron zoals je bedrijf, website of Blog is OK.
Als je een specifieke doelgroep wilt, dan kun je ook een groepsforum gebruiken. Daarvoor moet je je eerst aanmelden voor de groep.
LinkedIn-groep
Je kunt discussies ook (tevens) in de LinkedIn-groep Spiritueel Ondernemers Netwerk plaatsen.

Forum-regels
Met name van het forum in de LinkedIn-groep wordt intensief gebruik gemaakt. Steeds meer mensen zien dit ook als een aantrekkelijk uithangbord voor hun activiteit om deelnemers te werven of voor hun blogpost elders. Zo gaat het echter aan zijn succes ten onder.
Het kost me ook steeds meer tijd om te modereren. Ik kan de vrijheid nog iets terugschroeven, maar dat wil ik niet en is mijns inziens ook niet nodig als iedereen zich bewust is van zijn gedrag en de consequenties.
Ik hanteer de volgende richtlijnen voor forumdiscussies:
- Discussies zijn bedoeld om de dialoog met andere leden aan te gaan om een onderwerp nader uit te diepen, te klankborden, raad te vragen. Als het niet uitnodigt tot interactie, dan hoort het daar niet thuis.
- Een discussie is geen commerciële uiting. Uiteraard breng je door je bijdrage jezelf onder de aandacht van de lezer en een aftiteling met verwijzing naar een bron zoals je bedrijf, website, workshop of Blog is OK.
- Commerciële mededelingen horen niet in de categorie discussies, maar in de categorie Campagnes of bij activiteiten op de online-community. Zie verder hieronder.
Zie je op LinkedIn dat iemand zich toch vergist, dan kun je helpen de 'discussie' te verplaatsen naar Campagnes, door onderaan het bericht op 'Markeren' te klikken en vervolgens: 'verplaatsen naar Campagnes'.


Blog
Op je blog plaats je teksten en artikelen. Het doel is om je kennis en ervaring te delen met anderen en te laten zien wat je bezig houdt en je in huis hebt. Reacties zijn mogelijk, maar hoeven niet.

Mededelingen van leden
Soms wil je als lid met een kort bericht iets aankondigen of onder de aandacht brengen, zonder een dialoog te starten of inhoudelijke kennis te delen.
Meld je daarvoor aan als lid van de groep Mededelingen van leden en plaats het bericht in het forum door het starten van een "discussie". Denk goed na over de titel, want die wordt automatisch zichtbaar op de startpagina. (Het kan overigens even duren voordat je mededeling daar ook te zien is.)
Er zijn geen restricties voor de inhoud, behalve natuurlijk dat het moet passen bij de gedeelde waarden in deze groep.


Boeken
Wil je jouw boek of die van een ander onder de aandacht brengen, plaats dan een bericht in de groep Boeken door het starten van een 'discussie' met als titel "Boek: ...".

Prikbord in een groep
In elke groep staat onder het forum een zogenaamd prikbord, waar iedereen in de groep een berichtje kan plaatsen. Soms worden er discussies gevoerd of (commerciële) mededelingen geplaatst. Die horen elders (zie hiervoor). Gebruik het prikbord alleen even om je als nieuw lid voor te stellen in de groep.

Activiteiten
Activiteiten als workshop, trainingen, presentaties, lezingen etc. plaats je onder activiteiten. Als je een reeks activiteiten hebt, zet dan alleen de start erin of neem elke individuele bijeenkomst apart op. Heb je een langer durende cursus of opleiding, neem dan ook alleen de start en/of aanmeldperiode op. Activiteiten die langer dan 2 maanden duren overrulen namelijk alle anderen en dit word daarom gezien als oneigenlijk gebruik en die activiteiten kunnen worden verwijderd.
In de LinkedIn-groep plaats je activiteiten onder Campagnes, niet als discussie!

Wil je extra aandacht voor je activiteit, dan kun je deze laten uitlichten of een banner plaatsen (Kijk hier voor de mogelijkheden). Ook kun je via mededelingen extra aandacht voor je activiteiten vragen.

Facebook

Het Spiritueel Ondernemers Netwerk is ook op Faceboek te vinden. Sluit je aan bij de groep en deel daar je bericht of plaats een evenement.

Succes en warme groet,
Theo

Weergaven: 590

Berichten in deze discussie

Prima, thanks!
Hoi Niek,
Mee eens, activiteiten horen bij activiteiten. Ik zal kijken hoe ik dat actueler op de startpagina krijg
Dank voor de feedback
Theo

Bedankt!

RSS

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden