Spiritueel Ondernemers Netwerk

Informatie

Media

Mensen in deze groep zijn actief in de media, als tekstschrijver of maker van radio, tv of film.

Leden: 55
Meest recente activiteit: 27 Nov 2015

Prikbord

Opmerking

Je moet lid zijn van Media om reacties te kunnen toevoegen!

Reactie van Karin Vrielink op 7 Juni 2011 op 19.49

Beste groepsleden.

Ik doe mee aan de Meaningfull Profit Award. Mijn idee daarvoor is een centrum dat reguliere en alternatieve vormen van gezondheiszorg ( dus ook spiritualiteit) combineert. een deel van de mogelijke winst mag terugvloeien in een maatschappelijk project om de cirkel rond te maken.

Ik vraag jullie mijn initiatief te ondersteunen door te stemmen en een ( liefst hoge) waardering te geven. meer info vindt je op http://www.telegraaf.nl/mijnbedrijf/Award/?cid=buttonlinks mijn idee heet "NieuweZorg.

Alvast heel erg bedankt voor je moeite

It takes a team to make a dream."

Hartegroet, Karin

Reactie van Margriet Verhulst op 11 Mei 2011 op 11.16
Wie heeft goede contacten met redactieleden van (bedrijfs)magazines i.v.m. plaatsing van redactionele stukjes? Ik ben op zoek naar nieuwe adverteer mogelijkheden op redactioneel gebied! Bedankt alvast!!!
Reactie van Rinus de Vries op 21 Januari 2011 op 11.31
Wij geven Tijdschrift de Bron uit. Wij zijn altijd opzoek naar interessante artikelen die gratis gepubliceerd worden.
Reactie van Renée Middelkoop op 4 Augustus 2010 op 9.24
Na een periode van werken met, zoals ik het zelf noem, 12 ambachten en 13 gelukken heb ik een aantal jaren eindelijk mijn draai gevonden.

Mijn werk is wie ik ben. Voor een impressie zie www.reneemiddelkoop.com
Het is nog geen vetpot maar ik ben nog nooit zo gelukkig en "rijk" geweest.

Wellicht vinden anderen door mijn werk wat ik heb gevonden en nooit meer kwijt wil.

Reacties zijn zeer welkom!

Liefs,

Renée
Reactie van Elleke op 22 Juli 2010 op 16.57
Voor wie het leuk vind om twee nederlandse meiden maandelijks te zien in de Virtual Light Broadcast van Steve Rother, van Lightworker kan je iedere laatste zaterdag van de maand kijken naar: www.lightworker.com/Virtuallightbroadcast of de filmpjes bekijken op www.nieuwekinderen.nl.

Wie dan nog niet genoeg heeft van spirituele lol, eenvoud, wijsheid met een hoog chickgehalte, spelletjes en een roze konijn kan iedere dinsdag om 20.00 uur luisteren naar het internetradio programma INDIGOTIME met werelds beste empowerment specialisten op www.blogtalkradio.com/Indigotime.

Je kan ook eens kijken op www.nieuwekinderen.nl of haar engelstalige zus www.newchildren.net voor meer artikelen en anti-conventionele multimedia experiences.

Dat was het wel voor nu, hier zijn jullie vast wel even zoet mee ;-)

Groetjes
Elleke
Reactie van yvon op 19 Mei 2010 op 9.35
wie vindt het een uitdaging om onze Fair Travel organisatie onder de aandacht van het publiek te brengen IN RUIL voor een GRATIS verblijf in senegal?

Mijn uitgangspunt in het leven is : Genoeg is Genoeg. Helaas is er nog niet genoeg voor iedereen en hier wil ik graag iets aan doen.
Ik kom al een aantal jaren in Afrika ( Abene/Senegal ) en moest met lede ogen de enorme armoede aanzien. Nu, als effect van de crisis, vallen de hardste klappen in Afrika. De bevolking, die toch al geen geld had om te eten, ziet de prijzen voor voedsel in hoog tempo stijgen. De gevolgen zijn ronduit ellendig.
Ondanks dat ik op mijn website aangeef hen te willen steunen met minikredieten en financieringen en GEEN steun kan geven voor het dagelijks levensonderhoud, wil ik dit laatste toch gaan doen zodat deze mensen in leven kunnen blijven.
Ik heb een fair travel organisatie opgezet waarmee ik de levensomstandigheden van de bevolking van Abene (Senegal)wil verbeteren.
De Afrikanen hebben ons iets te bieden wat wij zijn kwijtgeraakt: levensvreugde, spontaniteit,relaxedheid, eenvoud, interesse in de ander, overgave maar vooral - liefde voor de medemens.
Ik zelf heb dit als een warm bad mogen ervaren tijdens twee zeer moeilijke periodes in mijn leven. Het heeft mij een andere kijk op het leven gegeven en doen inzien wat de essentie van het leven is.
Wetend hoeveel mensen in Nederland hier evenzeer van zouden genieten als ikzelf, bedacht ik een WIN WIN situatie voor Nederlanders en Afrikanen. Beide partijen geven datgene wat ze hebben opdat de ander krijgt wat nodig is.
In ons geval betekent het dat we weer in contact kunnen komen met de vreugde van het bestaan. Ons geschenk is een vakantie in Senegal waarmee we een financiële bijdrage leveren voor het opbouwen van een menswaardig bestaan voor de bevolking van Abene.
De naam van onze organisatie - Maye Maye – betekent in het wolof: geven over en weer
Reactie van R Zonweg op 13 Januari 2010 op 13.27
Dag allemaal,
Graag wil ik mens en organisatie met elkaar te verbinden. Ben een creatief met brede focus: van corporate communicatie – financiële verslaggeving - huisstijlontwikkeling – advertorials – positionering – webpresentaties tot webshop. Wil met enthousiasme, optimisme en creativiteit met medeondernemers communicatiemiddelen realiseren.
Groet van,
Ruud
http://www.creativeconsultant.nl/
Reactie van Jan Smit op 29 Juni 2009 op 10.15
Welkom Ellen! Ik wil jullie uitnodigen eens te kijken op: www.zelfzijn.nl

Fijne bewuste dag!
Jan
Reactie van Anne-Christine Staals op 23 April 2009 op 21.49
Hallo, ik heb me net aangemeld als lid van media. Ik ben tekstschrijver met als specialisatie zelfontplooiing. Ik schrijf onder andere voor het tijdschrift Spiegelbeeld en ben breed geinteresseerd in mensen en hoe zij hun leven leiden.

Hoop hier regelmatig een kijkje te komen nemen.

Anne-Christine
Reactie van Jan Smit op 23 Maart 2009 op 22.22
Hallo lieve mensen. IIk ben Jan Smit, sinds een jaar of 5 uitgever van www.devoorjezelfkrant.nl; een mindstyle internetkrant die voor de lezer altijd gratis te lezen is. Sinds een maand of 4 ben ik met Francois Boulange een nieuw bedrijf gestart. Deze zal per 1 mei "live"op internet te zien zijn. Het gaat heten www.zelfzijn.nl. Hier bieden we bezoekers live workshops, lezingen en alle wat met bewustwording te maken heeft, aan. Geheel in 3D met beel, geluid en video-e-learning.

Warme groet, Jan Smit
 

Leden (49)

 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden