Spiritueel Ondernemers Netwerk

Informatie

Opleiders

Mensen in deze groep zijn werkzaam bij een opleidingsinstituut en/of verzorgen opleidingen.

Leden: 89
Meest recente activiteit: 1 Mei 2018

Prikbord

Opmerking

Je moet lid zijn van Opleiders om reacties te kunnen toevoegen!

Reactie van Jan Buist op 26 Augustus 2012 op 13.30

Beste mensen, ben zelf net aangemeld als spiritueel ondernemer op deze site. Heb zelf veel ervaring, affiniteit  met en ook persoonlijke groei doorgemaakt door de spiritualiteit. Een ruim begrip, heb ervaring met yoga, Reiki, 5-ritme dansen en biodanza en organisatie-opstellingen. Daarnaast ben ik ook een aards mens wat zich uit in mijn "verbinding" met economie en cijfers.Wie wil nodig ik uit om mijn kennis en medepassie voor cijfers toe te passen om je eigen spirituele onderneming. Jouw passie ligt vast ergens anders maar net als goed eten is een goed financieel fundament nodig..Welkom!

Reactie van Medium Bert op 3 April 2012 op 18.24

Opleidingen mediumschap 1 tot MediumTherapeut. Groei en persoonlijke ontwikkeling met de mogelijkheid om je talenten in te zetten ten behoeve van anderen.Kijk op mijn website voor meer informatie

Reactie van Monika de Neef op 4 Januari 2011 op 19.45

 

Hej,


'Verbinding' is echt mijn ding! Ik leg graag contacten met anderen, wordt graag geïnspireerd en zorg zelf ook voor inspiratie.
Ik richt mij op HRD binnen de (semi-)overheid, alias 'De Ambtenarencoach'.
Daarnaast ben ik Zwedofiel. Ik reis zo vaak als ik maar kan naar Zweden, spreek de taal en ben gespecialiseerd in de Zweedse volks- en bedrijfscultuur.
Zie mijn website www.moniquedeneef.nl (bijna officieel online.... ) en mijn profiel hier natuurlijk.

Ik sta open om met elkaar te linken, overigens!

 

Hartelijke groet,

Monique de Neef

Reactie van Ralph Baaij op 1 Februari 2010 op 19.04
Binnen mijn vakgebied van Visagie en Grime geef ik cursussen aan praktijkonderwijsleerlingen , mijn ervaring is dat juist zij heel creatief zijn en scheppend bezig zijn . Juist mijn vak is geschikt om sociale vaardigheden te ontplooien we werken altijd met modellen , de spiegel fungeerd dan ook als reflectie niet alleen voor het model.

Mijn insteek is ook om een breder draagvlak te creeren graag kom ik in contact met gelijkgestemden om bijvoorbeeld binnen het praktijkonderwijs meer te doen aan uiterlijke verzorging of Visagie/Grime/Hairstyling, ons vak is nog niet erkend in Nederland.
Reactie van Guido Keutgen op 30 September 2009 op 14.32
Opleiden, ik ben nog op zoek naar de juiste betekenis van het woord. Zal wel iets met leiden op of naar een pad of richting zijn. Op dit moment met blended learning tool Dhiyo als ondersteuning voor opleidingstrajecten, trainingen, events en belevingsboeken aan de slag.
Reactie van Victor Backus op 30 September 2009 op 12.00
Och, we leiden wat op....vooral onszelf.
Ik geef cursussen Specialistische Kinesiologie. Ik maak daarin het holistische denken over gezondheid duidelijk. Ik geef tools om zelf praktisch aan de slag te gaan met een andere (dan reguliere) visie op gezondheid. Mijn email: azuleen@euronet.nl
Reactie van Marilou Hermens op 27 Juli 2009 op 22.07
Als expert op het gebied van de Adem volgens de Himalaya Yoga Adem Meditatie Traditie heb ik een 1 jarige Yoga en Adem Opleiding ontwikkeld waarbij de deelnemer kennis over de adem ontvangt die deze waarschijnlijk niet eerder had gehoord. Door veel oefeningen en huiswerk wordt in het dagelijks leven en bij yoga en meditatie het effect zichtbaar. Dit brengt veel verdieping.
Het is vooral bedoeld voor coaches, trainers, yogadocenten ea zodat die het kunnen doorgeven aan hun doelgroepen.
Reactie van Tanni Koens op 28 Mei 2009 op 12.11
Wie kan ik blij maken met het handboek 'Pasklaar'? Een werkboek voor de activiteitensector. Een 4tal mappen met artikelen, activiteiten en de ontwikkeling ervan (over de periode 1995 - 2004) Geschreven door mensen werkzaam in de activiteitensector in alle domeinen van de zorg. uitgever Bohn Stafleu van Loghum In zeer goede staat.
Reactie van Tanni Koens op 28 Mei 2009 op 12.09
Wie kan ik blij maken met het Handboek Dagbesteding? Een compleet verzamelwerk bestaande uit 5 mappen met gevarieerde inhoud ( artikelen, handleidingen, zelf ontworpen activiteiten etc) , die in de loop der jaren (tussen 1995 en 2004) zijn verzameld door uitgever Bohn Stafleu van Loghum, uit het Zorgwerkveld, alle auteurs zijn praktisch werkzaam in de zorg, (van psychiatrie tot ouderenzorg en jeugdhulpverlening). Wie heeft interesse?
Reactie van Tanni Koens op 24 April 2009 op 9.40
Van 16 tot 22 mei inspirerende schrijfcursus, '. Schrijven zoals jij wilt en het genre wat jij kiest. Boeiende krachtige schrijfoefeningen in een prachtige omgeving onder inspirerende leiding en het genot van heerlijke maaltijden en goed gezelschap. Plaats Salles in de Dordogne. Kijk op www.rastaillou.com of mail naar info@phronesis.be (vervoer: vliegen transavia, of treinen TGV, of eigen vervoer)
 

Leden (87)

 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden