Spiritueel Ondernemers Netwerk


Wie leert er ons gezond ademen??

 

In januari start de specialisatie over mindfulness en de adem op 6 zaterdagen t/m april in Bilthoven. Deze training wordt dan voor de 6e keer gegeven.

 

Hoeveel mensen hebben er wel niet last van een hoge, onregelmatige borstademhaling, vaak zuchten of opsnuiven van de lucht of stoppen zonder het te weten met ademen?

Dit brengt heel veel onrust en stress in ons systeem.

De adem werkt als een intermediair tussen het lichaam en onze geest. Gebeurt er iets in een van die twee dan is dat altijd te merken aan het adempatroon. Omgekeerd kan door de adem bij te sturen invloed uitgeoefend worden op het lichaam en onze geest. De uit- en inademing zijn namelijk verbonden met resp. het para- en sympathisch zenuwstelsel.

Een middenrif adembeweging die zonder pauze, stil, vloeiend, dieper, gelijkmatig en bij voorkeur door de neus gaat, brengt balans en ontspanning, beïnvloedt de hartfunctie, de bloeddoorstroming, het zenuwstelsel, de hormoonhuishouding, het immuunsysteem, emoties en gedachten.

 

Het integreren van de kennis over de adem in al je trainingen is heel erg waardevol en ondersteunend.

 

Ik ben gespecialiseerd in de ademhaling vanuit de eeuwenoude kennis van de Himalaya Yogi’s en het is mijn passie om het door te geven aan zoveel mogelijk mensen, liefst aan diegenen die al met anderen werken. Ik weet er echt heel veel vanaf en vooral hoe het praktisch toe te passen is.

Het effect op het algehele welzijn is zo onvoorstelbaar groot waardoor het haast een must is om het aan iedereen te leren.

Zie www.yogameditatie.nl voor meer informatie of kijk naar de bijlagen.

 

Hartelijke groet,

Marilou Hermens

 

Weergaven: 21

Bijlagen:
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden