Spiritueel Ondernemers Netwerk

Spiritualiteit is mooi op je meditatiekussentje. Niets mis mee. Maar dan?

Iedere dag ontmoet je ik weet niet hoeveel mensen. En maar al te vaak wordt spiritualiteit dan opeens het onderwerp van gesprek, een manier om te laten zien hoe spiritueel je al wel bent, of elke spiritualiteit verdwijnt als sneeuw voor de zon. De vraag is: hoe kun je spiritualiteit voortzetten in je relatie tot anderen? 

Het woord 'mededogen' ligt dan natuurlijk voorop ieders tong. Zonder veroordeling naar anderen kijken en begrip hebben voor wie de ander is (inderdaad: anders) en omgaan met de onzekerheid die dat met zich meebrengt. Misschien leidt dat dan soms weer tot een soort liefdevolle vriendelijkheid die ik eerder zou omschrijven als 'klefdoenerij'. Want soms is de interactie niet prettig. Zo gaat dat in het leven. Wat betekent spiritualiteit in de interactie, ook als die niet 'smooth' is?

Op 28 maart en 13 april organiseren Rob Groen (Belbin-specialist) en ik (Leary-specialist) samen met collega-en acteurs een innovatieve workshop When Belbin Meets Leary.

Ga naar http://helderenwijzer.nl/course/view.php?id=5 als je vanuit een spirituele invalshoek met ons mee wilt denken en werken en met een hoofd en hart vol nieuwe inspiratie en praktische toepassingen weer naar huis wilt gaan.

 

Bert van Dijk,

trainer/schrijver en directeur Timothy Leary Academy

Weergaven: 15

Bijlagen:
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden