Purple Flow Cure en Balance

Vrouw

Limburg

Nederland

Profile Information:

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Werk jij in de zorg of ben je heel zorgzaam?
Sta jij altijd voor anderen klaar en ben je over je grenzen heen gegaan?

Meld je dan nu aan voor het G&GW traject. Gezien & Gehoord Worden traject is een intensief traject, van 4 maanden, waarin je 3 behandelingen bij mij op lokatie krijgt en 3 sessies op afstand.

Deze behandelingen bestaan o.a. uit chakra en aura healing, waarin ik al jouw blokkades los laat en chakra op z’n plek zet. Daarna een Reading over wat ik zoal heb aangevoeld, gedaan en gezien heb. Daarbij ook een kaart Reading, want uit mijn ervaring levert een Reading vaak ook vragen op!
De 3 sessies op afstand kan ingevuld worden naar jouw behoeften. Wil je een luisterkindwerker afstemming, waarin ik dieper op in kan gaan op een blokkade of iets wat nu bij jou gaande is, of liever een extra boost met een healing op afstand, een telefonisch gesprek of toch nog een keer langskomen? Het kan allemaal! De essentie van de op afstand sessies is dat jij mij kan aangeven waar jij nog blijft “hangen” voor jouw gevoel, ik hier direct op in kan spelen en jij weer vooruitgang ervaart.
Ook ontvang je een filmpje, waarin ik je persoonlijk uitleg hoe je nog dieper bij jezelf kan komen om al je emoties, die uit het ego-denken onstaan, los kan laten.
Daarnaast krijg je bij elke sessie een opdracht mee naar huis, zodat je dagelijks aan jezelf kan gaan werken en bewust wordt.

Ik geef jou handvatten en ondersteuning om jou zo goed mogelijk op weg te helpen tijdens jouw reis om weer in jou te komen staan.
Wat is je website?
http://www.purpleflow.nl
extra website
http://https://www.facebook.com/www.purpleflow.nl/
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Spiritualiteit betekend voor mij een stap richting thuiskomen, vrijheid en liefde. Het voelt voor mij aan als non-dualiteit, zonder ego-denken en de bijbehorende emoties.
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Dit inzicht is bij mij gegroeid door in eerste instantie in te zien dat hard werken aan mezelf weinig zin heeft, mijn ego-denken werd er juist door gevoed. Wat mij, mede met de hulp van en veel boeken lezen over non-dualiteit, geholpen heeft zijn de angst en touwtjes in handen willen hebben los te laten, het "willen hebben" en alle bijbehorende negatieve emoties los te laten door ze op te schrijven.
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Ik help mensen d.m.v. 2 verschillende workshops en bied ze een traject aan.
Voor meer informatie en of om jezelf aan te melden bij de workshop Bij Jezelf Komen, kijk hier; https://purpleflow.nl/workshop/
en wokshop Loslaten van Emoties; https://purpleflow.nl/blog/
Voor meer informatie over het G&GW traject zie; https://purpleflow.nl/faq/ of mail https://purpleflow.nl/contact/ om een telefonische afspraak in te plannen.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
Hoe jij met mijn begeleiding aan jezelf kan werken zonder dat je het gevoel hebt er alleen voor te staan.

Comment Wall: