Marie-Josée Vos

Vrouw

Limburg

Nederland

Profile Information:

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Mijn talent is mijn inzicht in de kern van de mensen. Ik ben door levenservaring, studie en ontwikkeling in staat om een zuiver klankbord te zijn voor anderen. Een klankbord waarin anderen zichzelf objectief kunnen waar-nemen. Tijdens gesprekken is het mogelijk om vanuit de kern informatie naar boven te halen welke voor beide partijen leerzaam is.
Wat is je website?
http://www.kern-inzicht.nl
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Spiritualiteit staat voor mij voor het feit dat er meer is tussen hemel en aarde, voor het weten dat ik onderdeel ben van de universele eenheid. Een eenheid die verder gaat dat onze aardse werkelijkheid. Esoterie staat voor mij voor mijn innerlijke waarheid, waardoor ik mijn eigen leraar en leerling ben.
Spiritualiteit/esoterie zet aan tot vormen van een groepsziel: gezamenlijk komen tot inzet van het aanwezige vermogen voor de mensheid.
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Dit inzicht is gegroeid door mijn innerlijke kompas die de weg heeft aangegeven ( of heeft bijgestuurd), door levenservaring en studie. Een grote rol hebben mijn kinderen hierin gehad, met name mijn overleden zoon. Tevend heb ik een 12- jarige studie esoterie gedaan bij Kosmogenetica ( Jan de Quastenit).
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Ik maak geen onderscheid tussen werk en vrije tijd. Ik ben een klankbord voor anderen waarin zij zichzelf objectief kunnen ervaren: overal en altijd. Een onderdeel van mijn werkveld is mijn werk als coach, individueel begeleider en cliƫntadviseur.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
Wees jezelf en spreek

Comment Wall: