Spiritueel Ondernemers Netwerk

Aart Beunderman
  • Man
  • Zwolle, Overijssel
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

De vrienden van Aart Beunderman

  • Liesbeth Koot

Groepen van Aart Beunderman

 

De pagina van Aart Beunderman

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Integrale Intuïtieve Coaching: life coaching, expat-/interculturele coaching & training, professionele ontwikkelingscoaching
Wat is je website?
http://www.newlifecoaching.nl
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Spiritualiteit betekent voor mij simpelweg bewustwording en inzicht krijgen en hiernaar proberen te handelen, om hierdoor te kunnen groeien. Om bewust te worden is voor mij de basis rust en ruimte, om te kunnen aarden/in je hart te kunnen komen en mediteren, waaruit je (weer) in verbinding komt met jezelf en het leven.
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Mijn leven is vooral gekenmerkt door verandering. De uitspraak ‘de enige zekerheid in het leven is verandering’ is voor mij zeker van toepassing. Door veel te hebben gereisd en in het buitenland te hebben gewoond maakte ik veel veranderingen in mijn ‘buitenwereld’ mee, waardoor ik geneigd was om vooral op wat buiten mij leefde te focussen. Dit leidde tot innerlijke opschudding en crisis, waardoor ik genoodzaakt was om vooral de reis naar binnen te gaan maken; een ontdekkingsreis naar mezelf – op zoek naar mijn essentie en ook naar de betekenis van het ‘reizen’ zelf.
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Ik bied begeleiding voor mensen die intuïtief op reis gaan naar een ‘nieuw leven’ en die bewust kiezen voor duurzame verandering in hun leven.

Met rust, aandacht en liefde voor jezelf als vertrekpunt, gids ik je bij het in kaart brengen en (her-) ontdekken van jezelf en jouw levensreis. Misschien heb je behoefte aan verandering in je huidige leven of maak je letterlijk een nieuwe start in een nieuw land. Het gaat om het creëren van zicht op je levenswerk en jouw wensen voor het leven om van daaruit tot een natuurlijke, krachtige en duurzame verandering te komen. Vanuit mijn intuïtie begeleid ik jou op jouw reis naar een nieuw leven, waarbij jouw intuïtie de zuivere en constante wegwijzer is.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
I cradle myself...I am my father and son.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Op 14 December 2011 om 12.54 zei Rob Smit...

Hallo Aart,

 

Mijn naam is Rob Smit en ik ben lid van het Spiritueel Ondernemers Netwerk. Ik wil de ondernemers van dit netwerk graag kennis laten maken met een unieke ‘business opportunity’.

 

Ik wil je graag kennis laten maken met bHIP. Dit bedrijf is nieuw op de Nederlandse markt en produceert wellnessproducten voor lichaam en geest, o.a. vitamine/energiedrank en, vitaliteitsdrank. Het assortiment kenmerkt zich door natuurlijke producten die ondersteunend zijn voor een gezond en prettig leven.

 

Naast behulpzame producten biedt bHIP mensen ook de gelegenheid zelfstandig inkomsten te genereren door het creeëren van een eigen netwerk van distributeurs. Dit kan leiden tot een aantrekkelijk indirect inkomen, m.a.w. inkomen uit verkoop van producten door personen uit je netwerk. Het is iets wat je thuis, naast je huidige werk kan doen. Materialen, ondersteuning, training, etc. worden gratis (of tegen zeer lage kosten) ter beschikking gesteld en je maakt gebruik van een eigen (bHIP)website.

 

Als je interesse hebt kan ik je een korte introductie/presentatie geven. Dat kan in eerste instantie bijvoorbeeld via de telefoon (of skype). Ik kan je ook (gratis) een proefsachet van een van de producten opsturen.  Als je enthousiast ben is er de mogelijkheid tot een uitgebreidere persoonlijke  presentatie of een bezoek aan de wekelijkse bHIP-presentatie voor belangstellenden. 

 

Wil je me laten weten als je hier meer over wilt horen? Als je je telefoonnummer doormailt of je skype-gebruikersnaam neem ik vervolgens contact met je op.

 

Succes met wat je aan het doen bent op het moment, en wellicht tot nader contact.

 

Met hartelijke groet, Rob Smit

 

PollDaddy

 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden