Spiritueel Ondernemers Netwerk

Angelique Nossent
  • Vrouw
  • Brielle
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

Groepen van Angelique Nossent

 

De pagina van Angelique Nossent

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Als Sferologe ontwerp ik buiten- en binnenruimten. Sinds 2001 verricht ik onderzoek naar het fenomeen sfeer. Hieruit zijn intuïtief drie boeken geschreven, zie www.sferologe.nl. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige en werkambassadeur bij de stichting Samen Sterk zonder Stigma. Ik geef lezingen, workshops en deel ervaringen over psychische gezondheid, trauma en koppel mediumschap aan mijn ontwerp kennis als groen-ing.

Coaching introduceren in de ruimtelijke ordeningswereld. Zo geef ik binnenkort (1-11-2018) de Masterclass Geluk in de stad met geluksdoctorandus Akshaya de Groot voor ELBA in Amersfoort. Meer info stuur me een mail: ik@begingewoon.nl
Wat is je website?
http://www.sfeerlabel.nl
extra website
http://www.beganegrond.nl
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Spiritualiteit is voor mij onder andere mijn synesthesie inzetten om mensen, dieren, planten en omgevingen te lezen en te begrijpen. Ik zie en voel gedachten, gevoelens en behoeften in kleuren. Deze manier van waarnemen zorgt ervoor dat woorden minder belangrijk zijn. Ik zie de richting, voel het proces dat prettig voelt voor iedereen en laat de vorm hoe bij het eindresultaat te komen los. Die valt mij /ons in.
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Na de bevalling van mijn dochter heb ik een bijna dood ervaring gehad, waardoor er een soort van koppeling tussen mijn zintuigen ontstond. Na het lezen van vele boeken, het doen van onderzoek naar wat is sfeer, heb ik in 2007 mijn eerste boek: Sfeer in bewustzijn, is bewust zijn in sfeer uitgebracht. In 2010 is mijn tweede boek als ebook verschenen: In kleur gezegd. In 2014 de paperback. Hierin vertel ik zonder schroom hoe ik meerdere (14) traumatische ervaringen een plek heb kunnen geven. Inmiddels is in april van 2018 mijn boek In de vorm van sfeer verschenen. zie www.sferologe.nl
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Ik werk nu als Sferologe, maak energetische mediamieke ontwerpen voor en met mensen voor binnen- en buitenruimten. Op dit moment is mijn grootste klant ICI PARIS XL. Schreef een column over sfeer in de Terra- Architectura en organiseerde op 1 november 2012 het Sfeercongres:' Is prettig-voelen te ontwerpen?' Nai te Rotterdam.

Vanaf september 2017 werk ik in de rol sferologe 3 dagen per week voor de gemeente Rotterdam. Ik ben op zoek naar de stadvrede van bewoners, jong en oud en vertaal hun wensen, zorgen en verlangens naar een programma van Wensen, dat samen met een ambtelijke product het programma van Eisen het basis stuk is voor (her)inrichtingsplannen voor de gemeente Rotterdam. Ik geniet erg van mijn nieuwe rol naast 24 jaar landschapsontwerper te zijn geweest.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
Overal zijn sferen, samen geven wij ze vorm.

Prikbord

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

  • Nog geen reacties!
 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden