Spiritueel Ondernemers Netwerk

Annelita Reinders
 • Vrouw
 • Huizen
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 • Blogteksten
 • Discussies
 • Evenementen
 • Groepen (1)
 • Foto's
 • Fotoalbums
 • Video's

De vrienden van Annelita Reinders

 • John Schmeitz
 • Gerard Versluis
 • Frans van Weeren
 • Gwen Dudok van Heel
 • Louise Arnold Bik
 

De pagina van Annelita Reinders

Recente activiteiten

Annelita Reinders heeft een evenement geplaatst

NIEUWSGIERIG NAAR JOUW EIGEN WETEN? in Pentascope

November 13 2014 vanaf 17.00 to 20.00
Soms heb je een vraag waar je met je ratio niet bij kan. Je weet bijvoorbeeld wel wat je niet meer wilt, maar als het gaat om wat je nu eigenlijk wel wilt blijf je rondjes draaien in je hoofd. Je denkt en denkt en komt er niet uit. Of je wilt iets veranderen in je werk, je hebt een besluit genomen en nadat je het een vriendin vertelt, ga je toch weer twijfelen. Je voelt je onzeker en zeker niet in je kracht! Daarom gaan we in deze workshop een laagje dieper. Door ervaringsgerichte oefeningen ga…See More
24 Okt 2014
Annelita Reinders neemt deel aan het evenement van Theo Buijsrogge
Miniatuur

Netwerkbijeenkomst Spiritueel Ondernemers Netwerk in Conferentiecentrum Samaya

September 17 2012 vanaf 13.30 to 18.30
Thema deze dag: Jezelf ontmoetenHet spirituele gedachtegoed legt veel nadruk op jezelf zijn. Hoe kom je tot jezelf, hoe ontmoet je je ware zelf en hoe blijf je hiermee in verbinding in onze hectische maatschappij die je vaak doet geloven dat je iemand anders moet zijn en waarin je aandacht continu wordt afgeleid naar zaken buiten jezelf?Locatie: Conferentiecentrum Samaya, Werkhoven.Programma:13:30 - 14:00 zaal open voor ontvangst 14:00 - 17:00 Netwerkbijeenkomst 17:00 - 18:30…See More
11 Sept 2012
Annelita Reinders heeft een evenement geplaatst
Miniatuur

Centrum voor Leven en Intuitie in Utrecht

Maart 31 2012 vanaf 10.30 to 17.00
Het Centrum voor Leven en Intuitie  biedt diverse cursussen en opleidingen in intuïtieve ontwikkeling. Intuïtie is innerlijk weten. Het versterkt je bewustzijn en het inzicht in jezelf en de ander. Het is het totaal aan capaciteiten van de mens naast het rationele. Je gebruikt het elke dag om te weten over jezelf en de dingen die je doet.Je kunt bijna elke maand met ons en onze werkwijze kennismaken tijdens een Open Huis.Tijdens een Open Huis kun je…See More
14 Mrt 2012
Annelita Reinders neemt mogelijk deel aan het evenement van Theo Buijsrogge
Miniatuur

Netwerkbijeenkomst Spiritueel Ondernemers Netwerk in Conferentiecentrum Samaya

Maart 19 2012 vanaf 13.30 to 18.30
Thema deze dag: Wie ben ik en wat heb ik hier te doen?Locatie: Conferentiecentrum Samaya, Werkhoven.Programma:13:30 - 14:00 zaal open voor ontvangst 14:00 - 17:00 Netwerkbijeenkomst 17:00 - 18:30 Netwerkborrel/informeel napratenBen je niet in de gelegenheid om 's middags te komen, dan ben je welkom om alleen tijdens de netwerkborrel te komen om je met gelijkgestemden te verbinden.We vragen een bijdrage in de kosten van €15 per deelnemer (€ 7,50 voor alleen borrel). Ter plaatse te voldoen.De…See More
14 Mrt 2012
Annelita Reinders heeft een evenement geplaatst

Leiderschapsbewustzijn workshopserie in Hofstede Middenrust

November 25 2010 van 15.00 tot Januari 11 2011 bij 22.00
Hallo,In november starten Willem Renes, Frans van Weeren en ik met een speciaal programma gericht op Leiderschapsbewustzijn!! Het is toegespitst op mensen, die al bezig zijn met vormen van bewustzijnsontwikkeling. Denk hierbij aan systemisch werk, dialoog, intuïtieve ontwikkeling, energiewerk, meditatie, theory U, etc. De doelgroep zijn mensen die intern of extern verbonden aan zijn organisaties en die op een of andere manier een rol in de ontwikkeling van deze organisatie spelen, vanuit…See More
20 Okt 2010
Annelita Reinders is lid geworden van de groep van Theo Buijsrogge
Miniatuur

Directeuren en bestuurders

Groep voor directeuren en bestuurders die graag met elkaar in dialoog gaan over spiritualiteit in hun bedrijf of instelling.
15 Mrt 2010

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Hallo,

Als coach breng ik individuen en organisatie in hun kracht door ontwikkeling op essentieniveau.

Ik ben arbeid- en organisatiepsycholoog en heb mij afgelopen 14 jaar gespecialiseerd in energiemanagement en intuïtieve ontwikkeling. In mijn werk begeleid ik medewerkers, teams en organisaties op essentieniveau. Dit is het niveau dat achter de praktijk ligt. Het is zelfs het niveau achter de psychologie, waarmee uitgelegd kan worden hoe het is. Het essentieniveau is het niveau waar een persoon, team of organisatie oorspronkelijk, helder en krachtig is. Als de net geboren baby, die nog niet beïnvloedt is en puur en wezenlijk. Ik werk dus op het niveau waar de pure kracht ligt. Door allerlei ontwikkelingen is dit vaak overschaduwd door patronen, overtuigingen en vaste ideeën.

Praktijk --> praktische bedrijfsvoering, besluiten
Psychologie --> patronen, overtuigingen, ideeën
Essentie --> oorspronkelijke en wezenlijke kracht

In mijn coaching begeleid ik mensen, teams en organisaties vanuit de kern en onderzoeken we wat hen tegenhoudt om in hun kracht te zijn. Door de focus vanuit de kern hebben patronen, vaste overtuigingen en ideeën geen vat meer en komen medewerkers, teams en bedrijven weer in hun kracht.

Naast coaching op essentieniveau verzorg ik ook trainingen Energiemanagement en Intuitieve ontwikkeling voor Coaches en Consultants.

Graag ontmoet ik u een keer persoonlijk voor een vrijblijvende afspraak.
Wat is je website?
http://www.s-sent.nl
extra website
http://www.deontdekkingsreis.com
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Dat is voor mij essentie, het wezenlijke. Het essentieniveau is het niveau waar een persoon, team of organisatie oorspronkelijk, helder en krachtig is. Als de net geboren baby, die nog niet beïnvloedt is en puur en wezenlijk.
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Om op essentieniveau met mensen in het bedrijfsleven te werken heb ik de healing en readingopleiding gedaan bij het Centrum voor Leven en Intuitie in Utrecht. Na deze opleiding heb ik verschillende specialisaties gedaan en werk ik nu als docent intuitieve ontwikkeling. Intuitie is je innerlijke weten, over jezelf, de situatie waar je in bent en over de ander. Het is het zonder oordeel waarnemen.
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Als coach breng ik individuen en organisatie in hun kracht door ontwikkeling op essentieniveau.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
Voor mij is het leven een ontdekkingsreis, kom naar de ontdekkingsreis op 15 mei 2009 als je een dieper inzicht wilt in jouw reis.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Op 8 Oktober 2008 om 11.38 zei Jolanda Simons...
Dag Annelita,

Als wijsgerig pedagoog herken ik me in je visie wanneer je het hebt over het essentieniveau achter de psychologie. Ik heb het essentieniveau achter de pedagogiek ontdekt en mij gespecialiseerd tot Creascopiste. Ik zou hier eens met je van gedachten over willen wisselen. Neem eens een kijkje op mijn website www. creascopie.nl. Ik ben benieuwd naar je reactie.

Met vr.gr.
Jolanda Simons.
 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2018   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden