Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bram Zaalberg
  • Oegstgeest - Zuid-Holland
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
  • Blogteksten
  • Discussies
  • Evenementen
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Bram Zaalberg

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Mijn missie als coach/docent binnen het (praktijk)onderwijs is om in samenwerking met collega's jongeren te inspireren hun passie te ontdekken en ieder zijn talent te laten ontwikkelen. Ik inspireer en adviseer op gebied van Big Picture Learing (One kid at a time), Geweldloos (verbindend) communiceren en de universele levens'wetten' zoals beschreven door Christiane Beerlandt.
Wat is je website?
http://www.bramzaalberg.com
extra website
http://www.opzijnplek.nl
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
met beide benen op de grond en met oog voor je innerlijke richtingaanwijzers, je leven in vertrouwen en verantwoordelijkheid in eigen hand nemen.
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Graag vertel ik iets over mijzelf en mijn drive in het leven! Mijn passie is zoveel mogelijk te leren over wat de mens dagelijks beweegt en wat het nut is van ziek zijn, of het ontmoeten van '(on)geluk' in je leven. Eigenlijk is het mijn zoektocht naar puur geluk en vreugde!

Na 25 jaar marketing/technisch werkzaam te zijn geweest als o.a. projectleider binnen de energiesector bleek het onderwijs mij toch meer te trekken. Begin 2002 gooide ik het over een andere boeg en begon als coach in het (praktijk)onderwijs. Fantastisch werk en vol vertrouwen in de mogelijkheden binnen het onderwijs geven mij de juiste energie! Daaruit haal ik mijn kracht en volg mijn unieke leefwijze. Vreugdevol, vol vertrouwen, met humor en een luisterend oor.

In 2008 hebben we (mijn partner en ik) samen bramzaalberg.com opgericht. Dagelijks verbaas ik me over het brede spectrum aan informatie om te leren vanuit een intrinsieke motivatie en daarmee jouw leven vorm en inhoud te geven!

Al in 1997 kwam ik in contact met Christiane Beerlandt. Ik werd enorm geïnspireerd door haar unieke levenswijsheid. De kans de ontwikkeling daarvan op de voet te kunnen volgen, hebben het o.a. mogelijk gemaakt dit universele levensprincipe zelf te kunnen toepassen. Het heeft mijn leven verrijkt met prachtige inzichten. Oit ontving ik het boek "De Sleutel tot Zelfbevrijding" van een medestudent die zei: "Volgens mij is dit iets wat jou wel aanspreekt, Bram".
Daar ben ik haar nu nog steeds dankbaar voor !

Bezieling en bevlogenheid voelen als coach, weten dat je werkt aan een waarde(n)volle samenleving, brengt kracht in jezelf en dat straalt uit naar de leerlingen. Graag adviseer ik anderen in het voelen en begrijpen van wat je nodig hebt om met plezier te leven en te werken. Denk eraan: Werktijd = Leeftijd

In de zomer van 2011 heb ik de leergang tot coach Geweldloos Communiceren afgerond. Deze communicatiemethode gebruik ik in mijn werk als omgangskundige met jongeren. Sturing aangeven in gedrag, tijdens de omgang met jongeren, is voor velen een lastige taak. Door te kijken en te luisteren, door waar te nemen en oor te hebben voor gevoelens en behoeften van anderen en jezelf, kun je ontzettend veel ontwikkelen.

Elk kind is van zichzelf, niet van jou. ...............Het is met jou!

Samen met mijn partner Sacha, Heleen Eshuis (www.inhetwild.nl) Wilco van Rooijen (www.teamwilco.nl) en Harry van den Heerik hebben we de Stichting 'WBJG" hetgeen betekent 'Wat ben jij Gegroeid' opgericht.
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Jongeren hun talent laten vinden, hen inspireren op eigen benen te staan en te geloven in zichzelf!
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
haal alle mogelijkheden uit jezelf!

Prikbord

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

  • Nog geen reacties!

PollDaddy

 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

┬ę 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden