Spiritueel Ondernemers Netwerk

Carla de Ruiter
  • Vrouw
  • Nijverdal, Overijssel
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

De vrienden van Carla de Ruiter

  • Theo Buijsrogge
 

De pagina van Carla de Ruiter

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Het is mijn missie om meer "Spirit" in vrouwelijk leiderschap in Nederland te brengen. Ik geloof in realistische, eigentijdse zingeving en verdieping voor vrouwelijke vooruitlopers die middenin het leven staan. Ik begeleid en inspireer vrouwelijke professionals bij hun ontwikkeling naar authenticiteit en verbinding, zodat hun leven betekenis en richting krijgt en zij een inspirerend voorbeeld kunnen zijn voor anderen. Ik ben spreker, auteur en levensdesigner.
Wat is je website?
http://www.decide2develop.nl
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Vrij zijn van oude collectieve vrouwelijke conditioneringen die door de historie ontstaan zijn. Door mij bewust te zijn hiervan, voel ik mij vrij en neem ik verantwoordelijkheid voor wie ik ben en wat ik in de wereld breng. Ik omarm hiermee ook meteen de grootsheid van wie ik als mens ben. Daarin is alles mogelijk. Ik zie het als mijn missie om een vooruitloper te zijn en andere vrouwen te leren hoe ze op een andere manier naar vrouw zijn kunnen kijken. Niet vanuit een persoonlijke, individualistische "IK", maar vanuit een collectief perspectief op mens zijn. Juist daarin zit de verbinding en de eenheid tussen mensen.
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Mijn leven lang heb ik gezocht naar vrij zijn. Uiteindelijk vond ik dit, na lange spirituele zoektochten, door juist de cultuur waarin wij leven, te includeren en niet zoals vele stromingen....spiritualiteit te isoleren, te knippen en te plakken vanuit Oosterse landen en hier toe te passen. Mijn inzichten zijn gegroeid door trainingen te volgen in Spiral Dynamics en jarenlange studie van evolutionaire spiritualiteit. Hierin is ons bewustzijn iets dat constant ontwikkelt en creëert. Mijn interesse voor vrouwenontwikkeling is simpel: Ik ben zelf vrouw en ben een boeiend pad gegaan om uiteindelijk te worden wie ik ben: stralend en volop in de wereld aan de wereld aan het zetten hoe ik naar de wereld kijk. Zodat ik een voorloper kan zijn en daarmee de wereld een stukje mooier maak.
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Ik begeleid en inspireer vrouwelijke professionals bij het creëren van een nieuwe toekomst. Hiermee krijgen vrouwen een andere kijk op vrouw zijn, relaties en het ontwikkelen van autonomie en authenticiteit. Ik doe dit door het geven van lezingen, mijn boek "Verzilver mijn ziel", ik schrijf artikelen voor Vrouw & Passie, Inspirerend Leven en Heelbewust.nu. Daarnaast geef ik levensdesignsessies en trainingen over authenticiteit en verbinding.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
Omarm jouw grootsheid en leer anders te kijken. Dan is de wereld ineens anders!

De foto's van Carla de Ruiter

Bezig met laden...
  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

De blog van Carla de Ruiter

De gave om een authentieke vrouw te zijn, Verbaas jezelf met nieuw gedrag, dat er nog niet eerder was.

Geplaatst op 4 Augustus 2014 om 10.21 1 Opmerking

Wanneer ben je als vrouw authentiek? Daarvoor nodig ik je uit om eens al je bestaande  ideeën over vrouw zijn naast je neer te leggen. Inclusief de gebruikelijke ideeën dat we als vrouw vrouwelijke eigenschappen hebben, die ervoor zorgen dat we helemaal  in balans, vrouw kunnen zijn. De gangbare opvatting is dat we als vrouw zachtheid vertegenwoordigen, verzorgend zijn, sexy zijn,  kwetsbaar durven zijn en ons makkelijk kunnen overgeven aan allerlei situaties. En niet te vergeten: dat we…

Doorgaan

Prikbord

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

  • Nog geen reacties!

PollDaddy

 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
managementboek.nl

Badge

Bezig met laden...

© 2017   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden