Spiritueel Ondernemers Netwerk

Donna Huizenga
  • Vrouw
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

Discussies van Donna Huizenga

Boeken over spirituele levensfasen

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Diana Horsten 13 Okt 2009. 9 Antwoorden

Hallo allemaal,Ik heb laatst de discussie gelezen van Bert-Jan Wiegeraad over spirituele levensfases en de antwoorden van veel collega's gelezen. Ik ben op zoek gegaan naar boeken maar kon in de…Doorgaan

 

De pagina van Donna Huizenga

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Ik ben kunstenares en zelfstandig ondernemer. Ik heb de Opleiding Tekenend Coachen opgericht. Professionals zoals docenten, coaches, kunstenaars, consulenten, counselors, trainers en therapeuten krijgen een nieuwetijdsmethode aangereikt waarbij ze vanuit creativiteit mensen leren begeleiden bij bewustwordingsprocessen. Hierbij wordt een beroep gedaan op het volwassen(kind)bewustzijn. Doordat je werkt met tekeningen vindt nauwelijks overdracht en tegenoverdracht plaats omdat het proces tussen de tekening en de persoon zelf polaatsvindt zonder dat je afgeleid wordt door de indrukken van je gesprekspartner. Hierdoor weten mensen zeker dat de ervaring die ze opdoen met de tekening helemaal zelf hebben gecreërd. Dit werkt overtuigend in de keuzes die ze willen maken in hun leven. Als tekenend coach leer je (non-verbaal) werken vanuit 5 bewustzijnsniveau's waardoor je leert werken met nieuwetijdsenergie. Je ontwikkelt bewustzijn wanneer je werkt met de linker en rechter hersenhelft en een helende manier van spreken. Je leert je ego opgeven waardoor je door je eigen werk tot heelheid komt en je klant ook. De Opleiding Tekenend Coachen start in januari.
Wat is je website?
http://www.tekenendcoachen.nl
extra website
http://www.cbkgroningen.nl
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Spiritualiteit betekent voor mij steeds weer een stapje zetten om in plaats vanuit mijn persoonlijkheid, vanuit een transparant bewustzijn te leven. Het betekent ook dat ik leer niet zelf problemen te scheppen in mijn gedachten maar echt kijk welke situaties het leven mij geeft om van te leren om niet in een drama te stappen maar de ruimte die er is.
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Dit inzicht is gegroeid doordat ik me besefte dat ik 'mijn anders zijn' niet wilde erkennen en bij de massa wilde horen. Dit gaf steeds opnieuw verwarring totdat de tekenopleiding die ik volgde me liet voelen dat dit de wereld is waar ik thuis hoor. Dit gaf bodem en de moed om uit steeds meer menselijke structuren te stappen en steeds meer aansluitiung te vinden bij de natuur(wetten). Het Leven Zelf, mijn twee honden, Eckhart Tolle, Erich Emanuël Smid, Islamitische Kunst, Etty Hillersum zijn belangrijk voor mij als oriëntatie.
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Ik geef les aan professionals in hoe je tekenopdrachten kan gebruiken bij bewustwordingsprocessen van mensen. Creativiteit kent dezelfde moeiteloosheid als de overgave van de natuur aan het leven. Door met creartiviteit te werken wordt de eigen natuur weer voelbaar en durven mensen vanuit hun eigen (natuur)wetten keuzes te maken binnen de structuur waarin ze leven. Het mooie van tekeningen is dat ze altijd een weergave zijn van wat op DAT moment nodig is en nooit buiten de noodzaak van het moment treden.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
Wat wil het Leven van mij ,in plaats van wat wil ik van het Leven

Prikbord

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

  • Nog geen reacties!
 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden