Spiritueel Ondernemers Netwerk

Donna Huizenga
  • Vrouw
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

Discussies van Donna Huizenga

Boeken over spirituele levensfasen

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Diana Horsten 13 Okt 2009. 9 Antwoorden

Hallo allemaal,Ik heb laatst de discussie gelezen van Bert-Jan Wiegeraad over spirituele levensfases en de antwoorden van veel collega's gelezen. Ik ben op zoek gegaan naar boeken maar kon in de…Doorgaan

 

De pagina van Donna Huizenga

Recente activiteiten

Donna Huizenga heeft een status geplaatst
"Welke effect heeft de verschuiving van de energeën van Noordpool & Zuidpool op voelen & denken van mensen? INfo tekenendcoachen@home.nl"
12 Okt 2011
Diana Horsten heeft gereageerd op discussie Boeken over spirituele levensfasen van Donna Huizenga
"Hallo Donna, Lees net je bericht pas en ach, beter laat dan nooit.....Een mooi en goed boek is : Spirituele Psychologie en de twaalf spirituele levenslessen. Van Steve Rother, veel leesplezier (als je het nog niet gelezen hebt), Groetjes Diana…"
13 Okt 2009
Donna Huizenga heeft gereageerd op discussie Boeken over spirituele levensfasen van Donna Huizenga
"Hallo Thea, Wat een prachtig medium is de computer toch als ik met jullie deze zaken kan uitwisselen. Bedankt voor je initiatief en rijke kennis. Groet Donna"
24 Sept 2009
Donna Huizenga heeft gereageerd op discussie Boeken over spirituele levensfasen van Donna Huizenga
"Hallo Jaqueline, De titel van het boek Bekijk het, voel het en laat het los spreekt me erg aan en doet me denken aan Vipassanameditatie. Fijn om nieuwe ideeën te krijgen zo kan ik weer verder oriënteren. Groetjes Donna"
24 Sept 2009
Donna Huizenga heeft gereageerd op discussie Boeken over spirituele levensfasen van Donna Huizenga
"Hallo Bert-Jan, Leuke tips heb je geschreven en ik lach en word blij van je opmerking als ik het buiten niet kan vinden misschien is het dan binnen. Ik ga ermee aan de slag........................ Groetjes, Donna"
24 Sept 2009
N.v.t. heeft gereageerd op discussie Boeken over spirituele levensfasen van Donna Huizenga
"Hallo Donna, Ik kan mij het volgende boek herinneren: Ween niet mijn kinderen van Mary en Wim de Redelijkheid. Bernard Lievegoed heeft het bekende boek De levensloop van de mens geschreven. Wellicht is de Chinese Nine Star Ki ook…"
23 Sept 2009
Donna Huizenga heeft een discussie geplaatst

Boeken over spirituele levensfasen

Hallo allemaal,Ik heb laatst de discussie gelezen van Bert-Jan Wiegeraad over spirituele levensfases en de antwoorden van veel collega's gelezen. Ik ben op zoek gegaan naar boeken maar kon in de (spirituele) boekwinkels in de stad niets vinden. Zelfs de titel over Michael Teaching werd niet gevonden. Wie heeft tips over recente, nederlandstalige boeken die gaan over spirituele of karmische levensfases?Alvast bedankt en allemaal een goede werkweek.Groetjes DonnaSee More
22 Sept 2009
Donna Huizenga heeft een evenement geplaatst
Miniatuur

Tekenend Coachen, Creativiteit & Nieuwetijdsenergie in Opleiding Tekenend Coachen

November 28 2009 vanaf 2.00 to 5.30
Zaterdag 28 november geeft de Opleiding Tekenend Coachen een introductiemiddag voor professionals die vanuit creativiteit en nieuwetijdsenergie mensen willen begeleiden bij keuzes en (levens)vragen. Bij tekeningen vindt nauwelijks tegenoverdracht plaats omdat dit proces tussen tekening en de persoon zélf plaatsvindt. Om dit te ervaren maakt u deze middag een tekening die u inzicht de stap die u NU kunt zetten in uw actuele situatie. U hoeft geen persoonlijke informatie te delen en krijgt toch…See More
14 Sept 2009
Donna Huizenga is lid geworden van de groep van Theo Buijsrogge
Miniatuur

Coaches

Mensen in deze groep doen aan coaching en/of counselling
10 Sept 2009
Donna Huizenga is lid geworden van de groep van Theo Buijsrogge
Miniatuur

Opleiders

Mensen in deze groep zijn werkzaam bij een opleidingsinstituut en/of verzorgen opleidingen.
10 Sept 2009
Donna Huizenga is nu lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk
10 Sept 2009

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Ik ben kunstenares en zelfstandig ondernemer. Ik heb de Opleiding Tekenend Coachen opgericht. Professionals zoals docenten, coaches, kunstenaars, consulenten, counselors, trainers en therapeuten krijgen een nieuwetijdsmethode aangereikt waarbij ze vanuit creativiteit mensen leren begeleiden bij bewustwordingsprocessen. Hierbij wordt een beroep gedaan op het volwassen(kind)bewustzijn. Doordat je werkt met tekeningen vindt nauwelijks overdracht en tegenoverdracht plaats omdat het proces tussen de tekening en de persoon zelf polaatsvindt zonder dat je afgeleid wordt door de indrukken van je gesprekspartner. Hierdoor weten mensen zeker dat de ervaring die ze opdoen met de tekening helemaal zelf hebben gecreërd. Dit werkt overtuigend in de keuzes die ze willen maken in hun leven. Als tekenend coach leer je (non-verbaal) werken vanuit 5 bewustzijnsniveau's waardoor je leert werken met nieuwetijdsenergie. Je ontwikkelt bewustzijn wanneer je werkt met de linker en rechter hersenhelft en een helende manier van spreken. Je leert je ego opgeven waardoor je door je eigen werk tot heelheid komt en je klant ook. De Opleiding Tekenend Coachen start in januari.
Wat is je website?
http://www.tekenendcoachen.nl
extra website
http://www.cbkgroningen.nl
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Spiritualiteit betekent voor mij steeds weer een stapje zetten om in plaats vanuit mijn persoonlijkheid, vanuit een transparant bewustzijn te leven. Het betekent ook dat ik leer niet zelf problemen te scheppen in mijn gedachten maar echt kijk welke situaties het leven mij geeft om van te leren om niet in een drama te stappen maar de ruimte die er is.
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Dit inzicht is gegroeid doordat ik me besefte dat ik 'mijn anders zijn' niet wilde erkennen en bij de massa wilde horen. Dit gaf steeds opnieuw verwarring totdat de tekenopleiding die ik volgde me liet voelen dat dit de wereld is waar ik thuis hoor. Dit gaf bodem en de moed om uit steeds meer menselijke structuren te stappen en steeds meer aansluitiung te vinden bij de natuur(wetten). Het Leven Zelf, mijn twee honden, Eckhart Tolle, Erich Emanuël Smid, Islamitische Kunst, Etty Hillersum zijn belangrijk voor mij als oriëntatie.
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Ik geef les aan professionals in hoe je tekenopdrachten kan gebruiken bij bewustwordingsprocessen van mensen. Creativiteit kent dezelfde moeiteloosheid als de overgave van de natuur aan het leven. Door met creartiviteit te werken wordt de eigen natuur weer voelbaar en durven mensen vanuit hun eigen (natuur)wetten keuzes te maken binnen de structuur waarin ze leven. Het mooie van tekeningen is dat ze altijd een weergave zijn van wat op DAT moment nodig is en nooit buiten de noodzaak van het moment treden.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
Wat wil het Leven van mij ,in plaats van wat wil ik van het Leven

Prikbord

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

  • Nog geen reacties!
 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
managementboek.nl

Badge

Bezig met laden...

© 2017   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden