Spiritueel Ondernemers Netwerk

Evelina den Boef
 • 58, Vrouw
 • Arnhem, Gelderland
 • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 • Blogteksten
 • Discussies
 • Evenementen
 • Groepen (1)
 • Foto's
 • Fotoalbums
 • Video's

De vrienden van Evelina den Boef

 • Lidia van der Klei
 • Bert-Jan van der Mieden

Groepen van Evelina den Boef

 

De pagina van Evelina den Boef

Recente activiteiten

Evelina den Boef heeft een evenement geplaatst

Workshop "Over Dromen" in Arnhem

Februari 2 2011 van 19.30 tot Februari 9 2011 bij 22.00
Over dromenEen nieuwe workshop waarin we stil gaan staan bij de betekenis van onze dromen. In 2 avonden zult u tips aangereikt krijgen om op een andere manier naar onze dromen te kijken. Bovendien krijgt u handvatten om de verborgen boodschap van de droom beter te kunnen begrijpen.De workshop duurt 2 avonden en wordt gehouden op 2 en 9 februari 2011 van 19.30 tot 22.00 uur. U kunt zich nog steeds opgeven.Na aanmelding ontvangt u informatie over de locatie. Indien u geïnteresseerd bent mee te…See More
6 Jan 2011
Evelina den Boef heeft gereageerd op discussie Boek: Wetenschap en spiritualiteit (Gratis) van Hans Oelen in de groep Boeken
"Goedemorgen Hans, Ik heb je boek gedownload en ben erg benieuwd naar de inhoud. hartelijke groeten, Evelina den Boef"
15 Mrt 2010
Evelina den Boef heeft een discussie toegevoegd aan de groep Boeken
Miniatuur

Boek: "Het huis van Sofia"

Beste lezer, Iets meer dan twee jaar geleden begon ik met het schrijven van een verhaal. Gaandeweg werd het verhaal langer en langer en werd ikzelf ook erg nieuwsgierig naar datgene wat de personages zouden meemaken en welke gevoelens te daarbij hadden. Bij tijd en wijle gebeurde het dat ik door de ogen van een personage keek of kon ervaren wat ze dachten of voelden. Een vreemde gewaarwording, die ik niet toeschrijf aan entiteiten buiten mij, maar meer te maken heeft met de manier waarop een…See More
12 Mrt 2010
Evelina den Boef is lid geworden van de groep van Theo Buijsrogge
Miniatuur

Boeken

Groep over boeken.Je kunt hier je boek presenteren en ervaring uitwisselenSee More
12 Mrt 2010
Evelina den Boef heeft een evenement geplaatst

"Leer de betekenis van je dromen kennen" in Locatie: Het Bruishuis (voormalig verzorgingshuis St. Laurentius)

April 8 2010 van 19.30 tot April 22 2010 bij 22.00
In april gaat de cursus “Leer de betekenis van je dromen kennen” van start.De cursus duurt 3 avonden van 19.30 tot 22.00 uur. De data zijn 8, 15 en 22 april a.s.In deze korte cursus wordt uitgebreid ingegaan op wat dromen zijn en welke betekenis ze voor u in uw leven kunnen hebben. Dromen zijn o.a. te zien als cadeautjes uit ons dieper innerlijk én kunnen archetypische elementen in zich dragen. In de cursus worden verschillende methodieken uiteengezet en wordt er gewerkt met dromen van de…See More
8 Feb 2010

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
In mijn praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en analytische therapie, genaamd Conjunctio, begeleid en coach ik mensen met uiteenlopende hulpvragen. Daarbij maak ik gebruik van het gedachtengoed van de Zwitserse psychiater C.G. Jung.

In individuele sessies gaan we op zoek naar wie we in wezen, in de kern, zijn en wie we feitelijk altijd geweest zijn. Dit individuatieproces heeft tot doel het leven meer onafhankelijk, maar toch met verbondenheid te kunnen ervaren. Het dagelijks leven, werk en relaties krijgen een andere dimensie en men ervaart dat het innerlijk krachtig is en veel wijsheid bezit.

Als het om persoonlijke ontwikkeling gaat bedoel ik hier uiteraard ook de ontwikkeling binnen het werkend leven en/of een functie. Ook hier komt het voor dat men het gevoel heeft niet volledig tot bloei te kunnen komen, maar niet kan achterhalen waardoor dat komt. We kunnen onderzoeken waar onze talenten zich op toespitsen en aan welke aspecten van onze persoonlijkheid we kunnen werken om beter te kunnen functioneren.

Buiten individuele trajecten en therapieën begeleid ik ook partners bij problemen binnen de relatie. Daarbij gaan we op zoek naar wat de onbewuste motieven voor gedrag en gevoelens zijn en leren we dat de ander in wezen onze spiegel tot inzicht is en de relatie de katalysator is tot zelfontwikkeling. Niet zelden (in mijn praktijk 80 procent) van de partnerrelaties maken een gezamenlijke persoonlijke ontwikkeling door waardoor de relatie hernieuwd tot leven komt of problemen transformeren.

Een ander deel van mijn bezigheden is het organiseren van workshops, cursussen. De aankondigingen hiervan worden per mail verzonden.

Last but nog least wil ik mijn schrijversactiviteiten vermelden. In november 2009 kwam mijn eerste psychologische roman “Het Huis van Sofia” uit bij uitgeverij EOS. Kijk hiervoor bij het kopje publicaties of op mijn website.

SpecialtiesVoor aanvang van de therapie of coaching zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden. In dit gesprek wordt besproken om welke problematiek het gaat en kan er van beider zijde besloten worden of verdere gesprekken wenselijk is.
Wat is je website?
http://www.conjunctio.info
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Spirutaliteit betekent voor mij het besef dat wij allen deel uitmaken van een groter geheel en voortkomen uit een en dezelfde materie. Binnen dit geheel is elk van ons een spiegel voor de ander omdat we onszelf herkennen in de ander. Hierdoor is datgene wat de ander is, ook dat wat wij zijn en zijn we óók de ander zowel als dat we onszelf zijn.
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Dat inzicht is gegroeid door mijn eigen zoektocht in mijn leven alsook de opleiding tot Analytische Therapeut waarin Jungiaanse ideeen en denkbeelden een belangrijke basis zijn.
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Spiritualiteit is in mijn leven én werk van groot belang omdat het mijns inziens voor een ieder van belang is de eigen eenheid in zichzelf te vinden. Daarin ligt de heelheid en de eigen waarheid. Eenheid en heelheid in het innerlijk betekent eveneens in harmonie met de buitenwereld zijn, omdat we bij een ontmoeting met onszelf eveneens de ander ontmoeten.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
"Alles is psychisch"

Prikbord

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

 • Nog geen reacties!

PollDaddy

 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
managementboek.nl

Badge

Bezig met laden...

© 2017   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden