Spiritueel Ondernemers Netwerk

Evelina den Boef
 • 59, Vrouw
 • Arnhem, Gelderland
 • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 • Blogteksten
 • Discussies
 • Evenementen
 • Groepen (1)
 • Foto's
 • Fotoalbums
 • Video's

De vrienden van Evelina den Boef

 • Lidia van der Klei
 • Bert-Jan van der Mieden

Groepen van Evelina den Boef

 

De pagina van Evelina den Boef

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
In mijn praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en analytische therapie, genaamd Conjunctio, begeleid en coach ik mensen met uiteenlopende hulpvragen. Daarbij maak ik gebruik van het gedachtengoed van de Zwitserse psychiater C.G. Jung.

In individuele sessies gaan we op zoek naar wie we in wezen, in de kern, zijn en wie we feitelijk altijd geweest zijn. Dit individuatieproces heeft tot doel het leven meer onafhankelijk, maar toch met verbondenheid te kunnen ervaren. Het dagelijks leven, werk en relaties krijgen een andere dimensie en men ervaart dat het innerlijk krachtig is en veel wijsheid bezit.

Als het om persoonlijke ontwikkeling gaat bedoel ik hier uiteraard ook de ontwikkeling binnen het werkend leven en/of een functie. Ook hier komt het voor dat men het gevoel heeft niet volledig tot bloei te kunnen komen, maar niet kan achterhalen waardoor dat komt. We kunnen onderzoeken waar onze talenten zich op toespitsen en aan welke aspecten van onze persoonlijkheid we kunnen werken om beter te kunnen functioneren.

Buiten individuele trajecten en therapieën begeleid ik ook partners bij problemen binnen de relatie. Daarbij gaan we op zoek naar wat de onbewuste motieven voor gedrag en gevoelens zijn en leren we dat de ander in wezen onze spiegel tot inzicht is en de relatie de katalysator is tot zelfontwikkeling. Niet zelden (in mijn praktijk 80 procent) van de partnerrelaties maken een gezamenlijke persoonlijke ontwikkeling door waardoor de relatie hernieuwd tot leven komt of problemen transformeren.

Een ander deel van mijn bezigheden is het organiseren van workshops, cursussen. De aankondigingen hiervan worden per mail verzonden.

Last but nog least wil ik mijn schrijversactiviteiten vermelden. In november 2009 kwam mijn eerste psychologische roman “Het Huis van Sofia” uit bij uitgeverij EOS. Kijk hiervoor bij het kopje publicaties of op mijn website.

SpecialtiesVoor aanvang van de therapie of coaching zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden. In dit gesprek wordt besproken om welke problematiek het gaat en kan er van beider zijde besloten worden of verdere gesprekken wenselijk is.
Wat is je website?
http://www.conjunctio.info
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Spirutaliteit betekent voor mij het besef dat wij allen deel uitmaken van een groter geheel en voortkomen uit een en dezelfde materie. Binnen dit geheel is elk van ons een spiegel voor de ander omdat we onszelf herkennen in de ander. Hierdoor is datgene wat de ander is, ook dat wat wij zijn en zijn we óók de ander zowel als dat we onszelf zijn.
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Dat inzicht is gegroeid door mijn eigen zoektocht in mijn leven alsook de opleiding tot Analytische Therapeut waarin Jungiaanse ideeen en denkbeelden een belangrijke basis zijn.
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Spiritualiteit is in mijn leven én werk van groot belang omdat het mijns inziens voor een ieder van belang is de eigen eenheid in zichzelf te vinden. Daarin ligt de heelheid en de eigen waarheid. Eenheid en heelheid in het innerlijk betekent eveneens in harmonie met de buitenwereld zijn, omdat we bij een ontmoeting met onszelf eveneens de ander ontmoeten.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
"Alles is psychisch"

Prikbord

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

 • Nog geen reacties!

PollDaddy

 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
managementboek.nl

Badge

Bezig met laden...

© 2018   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden