Spiritueel Ondernemers Netwerk

Helen Letschert
 • Vrouw
 • Hoorn, Noord-Holland
 • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 • Blogteksten
 • Discussies
 • Evenementen
 • Groepen (2)
 • Foto's
 • Fotoalbums
 • Video's

De vrienden van Helen Letschert

 • Margriet Verhulst
 • Samantha
 

De pagina van Helen Letschert

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Mijn talent is mensen te helpen hun totale potentieel te ontwikkelen, waardoor zij hun natuurlijke talent aan de oppervlakte brengen en dit vanuit de eigen motivatie - omdat zij hier zelf! voor kiezen - in te zetten in hun leven en in hun werk. IMensen zijn hierdoor van betekenis voor zichzelf en hierdoor júist van betekenis in relatie tot anderen, bedrijf of organisatie. Ik leer mensen zichzelf ontwikkelen door hen kennis te laten maken met gedachtenwetenschap, waardoor zij o.m. leren zich niet langer te identificeren met blokkerende gedachten/overtuigingen m.b.t. zichzelf, die hen ervan weerhouden hun levensdoel(en) waar te maken. Ik leer mensen inzicht krijgen in hun denkgeest (spirit), in de 'onwerkbaarheid' van hun huidige manier van denken, waardoor inzicht in en begrip ontstaat voor hun huidige manier van handelen m.b.t. hun levens-/werksituatie. Ik help mensen zichzelf! helpen om vanuit hun potentieel - vanuit het geloof in hun vermogen, het mogelijke, het denkbare t.o.v. zichzelf - hun leven doel-bewust naar een hoger niveau te tillen.
Wat is je website?
http://www.hnr-academy.nl
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Spiritualiteit heeft voor mij alles te maken met het ervaren van je Zelf, wat Het Ultieme Is. De ervaring waar we diep van binnen allemaal naar op zoek zijn. We laten ons Zelf zo blokkeren door onze ego-ische belemmerende (angst)gedachten, waardoor we niet bij onze kern, onze Waarheid komen en onbewust kiezen te leven in een illussie die wij voor waarheid aannemen.
Spiritualiteit leert je leven naar wie je werkelijk bent: jij, zonder je gedachten wat De Ervaring is. Spiritualiteit geeft toegang van lijden naar leiden. Leven is en blijft een prachtig spel.
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Dit inzicht groeide door mijn interesse in het bewust-zijn van de mens. Vragen als: wat is de betekenis van Leven? Wat is het doel? En hoe komt het dat er zo veel ongeluk en problematiek ervaren wordt in een maatschappij waar werkelijk alles aanwezig is? Ik zelf speelde hierin een grote rol omdat ik één van de velen was op zoek naar het ultieme.
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Mijn werk houdt zich bezig met de denkgeest (spirit) van de mens. Ik doceer gedachtenwetenschap en train/coach mensen om hun vicieuze (denk)cirkel te doorbreken m.b.t terugkerende ongewenste situaties, gebeurtenissen in hun leven en in hun werk. Ik leer veel van mijn deelnemers, zij houden mij een spiegel voor, zoals ik hen weerspiegel en het maakt dat ik mij levend voel. Mijn werk is mijn passie, mijn natuurlijke talent. Iedereen is geboren met een natuurlijk talent en met creativiteit om dit vorm te geven. Het is de bedoeling hier gebruik van te maken en je Zelf niet te laten blokkeren door je eigen belemmerende gedachten(patronen) t.o.v. jezelf. Ik gun Ieder Een zijn natuurlijke talent te (her)ontdekken, te (her)kennen, dit in te zetten en te ervaren. Wat is er nu mooier dan nooit het gevoel te hebben dat je naar je werk moet! en je op die manier te mogen ontwikkelen.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
'Er zijn geen problemen, tenzij je er één denkt!'

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Op 27 April 2011 om 19.54 zei Margriet Verhulst...

Dag Helen,

Jouw foto sprak me enorm aan. Ik zag het empatische karakter en in jouw argumentatie proef ik dat je mensen ´op weg wilt helpen´ zodat ze weer in zichzelf vertrouwen. Voor mij is dat de belangrijkste taak. Het verontrust me dat in de huidige samenleving angst gevoed wordt om op lange termijn klanten te krijgen/behouden. Vandaar dus de uitnodiging aan jou persoonlijk.

Lieve groeten,

Margriet

PollDaddy

 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden