Spiritueel Ondernemers Netwerk

Inge Saraswati
  • Vrouw
  • Aalsmeer, Noord Holland
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 

De pagina van Inge Saraswati

Recente activiteiten

Inge Saraswati posted a blog post

De vruchten van magnetiseren: hoe Inge Saraswati te werk gaat

Inge Saraswati is al jarenlang magnetiseur. Zij is geboren met deze gave. Vaak komen cliënten bij haar met een lichamelijk of geestelijk probleem. Door het magnetiseren komt er rust over de persoon. Daardoor onstaat helderheid in het hoofd waardoor het probleem beter zichtbaar wordt. Dan zijn zij werkelijk in staat om dichter bij de oorzaak van het probleem te komen. Inge vertelt over haar werkwijze en de resultaten...Ik zal…See More
2 Nov 2017
Inge Saraswati heeft evenementen geplaatst
2 Nov 2017
Inge Saraswati heeft evenementen geplaatst
4 Aug 2017
Inge Saraswati heeft evenementen geplaatst
28 Jul 2016
Inge Saraswati heeft evenementen geplaatst
23 Mei 2016
Inge Saraswati heeft een evenement geplaatst
Miniatuur

Opleiding Hatha-Yoga docent: van ontwikkeling naar zelfrealisatie in Inge Saraswati yoga | avatarcentrum

September 21 2016 vanaf 10.30 to 17.00
Tijdens deze drie-jarige opleiding tot Hatha-Yoga docent ga je je verdiepen in je eigen yoga proces en leer je les te geven vanuit de innerlijke wetenschap van yoga. Yoga is een wetenschap van lichaamsbeheersing en zuivering van het inwendig systeem. Je krijgt te maken met de helende kracht van yoga. De Hatha-yoga waarvoor deze opleiding bedoeld is wordt op het niveau gegeven zoals de grote yogi’s van weleer de yoga onderwezen. Onder de bezielende leiding van Inge Saraswati, een spiritueel…See More
19 Apr 2016
Gerda Maria Hendrickx vond Inge Saraswati's blogpost De dualiteit ontstijgen leuk
3 Jun 2015
Inge Saraswati heeft evenementen geplaatst
25 Jan 2015
Inge Saraswati heeft een evenement geplaatst
Miniatuur

Meditatie avond in Inge Saraswati yoga | avatarcentrum

Februari 4 2015 vanaf 20.00 to 21.30
Meditatie is een vorm van spirituele beoefening. Vele religies en geloofsstromingen kennen meditatie in een of andere vorm. In India zegt men: 'gaan zitten aan de voeten van de leraar die staat voor waarheid, bron van wijsheid en liefde'. De avonden waar wij tezamen komen, worden Satsang avonden genoemd. 'Sat' staat voor het allerhoogste en 'Sanga' staat voor samen zijn. Via speciale ademhalingstechnieken (pranayama) wordt je geest kalm en introspectief hierdoor wordt het mogelijk tot meditatie…See More
15 Dec 2014
Eddy heeft gereageerd op blogbijdrage De dualiteit ontstijgen van Inge Saraswati
"Mijn reis naar de bron begint langzaam maar toch meer duidelijk te worden... ik ben dankbaar voor alles wat mij word gegeven om mijn reis te kunnen voortzetten zoals het bedoeld is."
14 Dec 2014
Eddy vond Inge Saraswati's blogpost De dualiteit ontstijgen leuk
14 Dec 2014
Inge Saraswati posted a blog post

De dualiteit ontstijgen

Wees niets, ken niets en luister. Daar hoor je de stem van heilige communicatie in goddelijke verbinding. Daar sta je voor het altaar Gods de enige creator van jouw creatie. Daar wordt je gevoed, geliefd en zonder enige reden geliefd. Daar kan je de ruimste versie van wie jij werkelijk bent ervaren.   See More
14 Dec 2014
Inge Saraswati heeft evenementen geplaatst
14 Dec 2014
Inge Saraswati heeft een status geplaatst
"Sinds kort zijn de verzendkosten in onze webshop verlaagd."
7 Nov 2013
Inge Saraswati heeft een status geplaatst
"Ayurveda, maak gebruik van de kracht van de natuur. http://www.ingesaraswati.com/shop/"
7 Nov 2013
Inge Saraswati deelde zijn of haar evenement op Facebook
7 Nov 2013

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Ben jij op zoek naar innerlijke vrede in jezelf? Of vraag je je af wanneer de drukte in je hoofd en het malen eens een keer ophoudt?

Je zou jezelf eens af kunnen vragen hoe dat malen in je hoofd ontstaat. Ik zal je een voorbeeld geven: je moet je voorstellen dat je kijkt in een heldere vijver, deze lijkt in zichzelf te mijmeren. Dan komt er iemand aan en die gooit een steen in de vijver. Onmiddelijk zal de droesem omhoog komen en is de vijver niet helder meer. Dit is eigenlijk wat jij steeds doet in je hoofd.

Om deze overmatige beweging in je denken te verstillen kan de combinatie van hatha/raja yoga jou helpen je hoofd volledig tot rust te brengen. Maar er gebeurt meer. Ook je lichaam zal zich kunnen ontlasten van blokkades en spanningen.

Avatar
Naast de yoga cursussen die ik geef ben ik ook Avatar master. De Avatar cursus is een mentale training waarin je alle oude denkpatronen die jou belemmeren in je leven opruimt. Daarnaast leer je dat het leven bestaat uit creëren en niet uit overleven. Avatar is een diepgaande bewustzijnscursus. Ik heb maar één doel in mijn werk als spiritueel leraar en dat is dat jij jezelf in alle pracht mag ervaren. Daar heb jij recht op. Dat is je geboorterecht.

Ook ben ik al jaren magnetiseur, deze gave is mij aangeboren. Als magnetiseur kan ik je zeer effectief behandelen voor verschillende klachten.

Mijn missie
Of je nu bij mij Yoga gaat beoefenen, de bewustzijnscursus Avatar doet of een magnetiseersessie hebt: alle dingen die ik doe leiden naar ontspanning, rust en levensblijheid. Dat is mijn missie en mijn vreugde.

Innerlijke rust en persoonlijke ontwikkeling dat is waar het leven om draait. Als je dat hebt in je leven wordt het leven in alle facetten van je bestaan prachtig!

Mijn boek 'De Onthulling - Het mysterie dat leven heet' geeft antwoord op de vele levensvragen die we kunnen hebben. Het is een goed te begrijpen boek dat antwoord geeft op vele vragen. Dit alles op een luchtige manier beschreven. Je kan het echt toepassen in je eigen leven.

Je bent van harte welkom!
Wat is je website?
http://www.ingesaraswati.com
extra website
http://www.magnetiseur-coach-aalsmeer.nl/
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
van gebondenheid naar vrijheid
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Dat inzicht was er al op zeer jonge leeftijd en mijn Guru, spiritueel meester heeft mij hierin geinspireerd.
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Dag en avond het is mijn leven...
Spiritueel leraar, veel groepen, Spiritueel Healer, Avatar Master, schrijver: boek De Onthulling -Het mysterie dat leven heet
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
Laat je beperkingen los en zet je niet vast in allerlei begoochelingen onder het motto de snoepketen in het spirituele, mijd sensatie over de chacra leer!

De foto's van Inge Saraswati

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

De blog van Inge Saraswati

De vruchten van magnetiseren: hoe Inge Saraswati te werk gaat

Geplaatst op 2 November 2017 om 18.13 0 Opmerkingen

Inge Saraswati is al jarenlang magnetiseur. Zij is geboren met deze gave. Vaak komen cliënten bij haar met een lichamelijk of geestelijk probleem. Door het magnetiseren komt er rust over de persoon. Daardoor onstaat helderheid in het hoofd waardoor het probleem beter zichtbaar wordt. Dan zijn zij werkelijk in staat om dichter bij de oorzaak van het probleem te komen. Inge vertelt over haar werkwijze en de…

Doorgaan

De dualiteit ontstijgen

Geplaatst op 14 December 2014 om 17.19 1 Opmerking

Wees niets, ken niets en luister. Daar hoor je de stem van heilige communicatie in goddelijke verbinding. Daar sta je voor het altaar Gods de enige creator van jouw creatie. Daar wordt je gevoed, geliefd en zonder enige reden geliefd. Daar kan je de ruimste versie van wie jij werkelijk bent ervaren.   

Prikbord

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

  • Nog geen reacties!

PollDaddy

 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden