Spiritueel Ondernemers Netwerk

Purple Flow Cure en Balance
 • Vrouw
 • Limburg
 • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 • Blogteksten (1)
 • Discussies
 • Evenementen
 • Groepen
 • Foto's
 • Fotoalbums
 • Video's
 

De pagina van Purple Flow Cure en Balance

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Werk jij in de zorg of ben je heel zorgzaam?
Sta jij altijd voor anderen klaar en ben je over je grenzen heen gegaan?

Meld je dan nu aan voor het G&GW traject. Gezien & Gehoord Worden traject is een intensief traject, van 4 maanden, waarin je 3 behandelingen bij mij op lokatie krijgt en 3 sessies op afstand.

Deze behandelingen bestaan o.a. uit chakra en aura healing, waarin ik al jouw blokkades los laat en chakra op z’n plek zet. Daarna een Reading over wat ik zoal heb aangevoeld, gedaan en gezien heb. Daarbij ook een kaart Reading, want uit mijn ervaring levert een Reading vaak ook vragen op!
De 3 sessies op afstand kan ingevuld worden naar jouw behoeften. Wil je een luisterkindwerker afstemming, waarin ik dieper op in kan gaan op een blokkade of iets wat nu bij jou gaande is, of liever een extra boost met een healing op afstand, een telefonisch gesprek of toch nog een keer langskomen? Het kan allemaal! De essentie van de op afstand sessies is dat jij mij kan aangeven waar jij nog blijft “hangen” voor jouw gevoel, ik hier direct op in kan spelen en jij weer vooruitgang ervaart.
Ook ontvang je een filmpje, waarin ik je persoonlijk uitleg hoe je nog dieper bij jezelf kan komen om al je emoties, die uit het ego-denken onstaan, los kan laten.
Daarnaast krijg je bij elke sessie een opdracht mee naar huis, zodat je dagelijks aan jezelf kan gaan werken en bewust wordt.

Ik geef jou handvatten en ondersteuning om jou zo goed mogelijk op weg te helpen tijdens jouw reis om weer in jou te komen staan.
Wat is je website?
http://www.purpleflow.nl
extra website
http://https://www.facebook.com/www.purpleflow.nl/
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Spiritualiteit betekend voor mij een stap richting thuiskomen, vrijheid en liefde. Het voelt voor mij aan als non-dualiteit, zonder ego-denken en de bijbehorende emoties.
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Dit inzicht is bij mij gegroeid door in eerste instantie in te zien dat hard werken aan mezelf weinig zin heeft, mijn ego-denken werd er juist door gevoed. Wat mij, mede met de hulp van en veel boeken lezen over non-dualiteit, geholpen heeft zijn de angst en touwtjes in handen willen hebben los te laten, het "willen hebben" en alle bijbehorende negatieve emoties los te laten door ze op te schrijven.
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Ik help mensen d.m.v. 2 verschillende workshops en bied ze een traject aan.
Voor meer informatie en of om jezelf aan te melden bij de workshop Bij Jezelf Komen, kijk hier; https://purpleflow.nl/workshop/
en wokshop Loslaten van Emoties; https://purpleflow.nl/blog/
Voor meer informatie over het G&GW traject zie; https://purpleflow.nl/faq/ of mail https://purpleflow.nl/contact/ om een telefonische afspraak in te plannen.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
Hoe jij met mijn begeleiding aan jezelf kan werken zonder dat je het gevoel hebt er alleen voor te staan.

De blog van Purple Flow Cure en Balance

Tranen

Geplaatst op 17 December 2018 om 17.04 0 Opmerkingen

Met tranen in z’n ogen keek hij uitzichtloos voor zich uit. Niemand heeft hem ooit begrepen. Dat, wat hij van jongs af aan zag en voelde, geloofde niemand.Om maar niet voor gek te worden verklaard stopte hij al z’n gevoel weg. Als een bal die je in onder water duwt, maar telkens ploft die bal naar de oppervlakte op momenten dat je even niet kijkt en er niet aan denkt.Angst, verdriet, oud zeer, depressie, rot gevoel, zijn allemaal gevoelens waar nooit over gesproken…

Doorgaan

Prikbord

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

 • Nog geen reacties!
 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden