Spiritueel Ondernemers Netwerk

Johan Blom
 • Man
 • Leersum
 • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 • Blogteksten
 • Discussies (7)
 • Evenementen
 • Groepen
 • Foto's
 • Fotoalbums
 • Video's

De vrienden van Johan Blom

 • Diana Kors
 • Hetty Gehring
 • Timea van der Hoek
 • Johanna
 • Esther van der Zee

Discussies van Johan Blom

Op zoek naar spirituele workshop begeleiders!

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Johan Blom 21 Aug 2011. 15 Antwoorden

 Het Ontwikkelaarsgilde viert haar Lustrum. Een van onze activiteiten die als rode draad door ons lustrum loopt is Business spiritualiteit.Voor de invulling van diverse workshops (van 1 uur) zijn wij…Doorgaan

 

De pagina van Johan Blom

Recente activiteiten

Johan Blom heeft een evenement geplaatst

Film Heal in Midden Nederland in Den Dolder, filmzaal Dollywood

April 24 2018 vanaf 18.30 to 22.15
De boeiende film van regisseur Kely Noonan Gores gaat over een zoektocht langs wetenschappelijke en spirituele wegen om de kracht van de mens tot heling te ontdekken. De film neemt ons mee op een reis waarin we ontdekken dat onze gedachten, overtuigingen en emoties een enorme impact hebben op onze gezondheid en ons vermogen om te genezen. We hebben meer controle over onze gezondheid en leven dan we ons bewust zijn.See More
6 Apr 2018
Johan Blom neemt deel aan het evenement van Theo Buijsrogge
Miniatuur

Netwerkbijeenkomst Spiritueel Ondernemers Netwerk: Ben jij je onderneming of heb je een onderneming? in Conferentiecentrum Samaya

November 21 2016 vanaf 13.30 to 18.00
We zitten VOL, Graag tot een volgende keer------------------------------------------------------------------ Als zelfstandige ondernemer kun je denken dat jij je onderneming bent. Je bent immers het gezicht van je bedrijf en jij alleen hebt de regie. Zo kun je in de war raken tussen je persoonlijke identiteit en de identiteit van je onderneming en je persoonlijke doel en het doel van je onderneming. Door je hoge ambitieniveau kun je jouw gezin, vrienden en hobby’s uit het oog verliezen. Of je…See More
18 Okt 2016
Johan Blom neemt deel aan het evenement van Theo Buijsrogge
Miniatuur

Netwerkbijeenkomst Spiritueel Ondernemers Netwerk in Conferentiecentrum Samaya

Mei 28 2013 vanaf 13.30 to 18.30
Wegens overmatige belangstelling is de inschrijving gesloten.In de netwerkbijeenkomsten van 2013 staat de vraag Hoe maak ik contact met mijn innerlijk weten? centraal.We besteden aandacht aan methoden, technieken, hulpmiddelen die je helpen om vanuit je innerlijk weten antwoord te krijgen op je vraag en bij het maken van keuzes.Ter voorbereiding op de netwerkbijeenkomst heb ik discussies (…See More
16 Mei 2013
Djihi Marianne heeft een reactie achtergelaten voor Johan Blom
"Is er ergens in je workshops of komende activiteiten nog behoefte aan stilte - stil samenzijn - afstemmen op de stilte van je Hart - thuiskomen in de stille zijnsdimensie - opgaan in de stille aanwezigheid van je Zelf etc. Opgaan in de sfeer voorbij…"
14 Mei 2012
Johan Blom heeft gereageerd op discussie Op zoek naar spirituele workshop begeleiders! van Johan Blom
"Beste Johanna   Bedankt voor je aanbod. Voor dit moment zijn we voorzien van voldoende mensen die een workshop voor ons kunnen gaan verzorgen. Voor de tryout zitten we vol. Mochten er later meer mensen nodig zijn dan neem ik je aanbod graag in…"
21 Aug 2011
Johan Blom heeft gereageerd op discussie Op zoek naar spirituele workshop begeleiders! van Johan Blom
"Hallo Bert,     Bedankt voor je aanbod. Voor dit moment zijn we voorzien van voldoende mensen die een workshop voor ons kunnen gaan verzorgen. Voor de tryout zitten we vol. Mochten er later meer mensen nodig zijn dan neem ik je aanbod…"
21 Aug 2011
Johan Blom heeft gereageerd op discussie Op zoek naar spirituele workshop begeleiders! van Johan Blom
"Hallo Elvira,   Bedankt voor je aanbod. Voor dit moment zijn we voorzien van voldoende mensen die een workshop voor ons kunnen gaan verzorgen. Voor de tryout zitten we vol. Mochten er later meer mensen nodig zijn dan neem ik je aanbod graag in…"
21 Aug 2011
Johan Blom heeft gereageerd op discussie Op zoek naar spirituele workshop begeleiders! van Johan Blom
"Hallo Arnold,   Bedankt voor je aanbod. Voor dit moment zijn we voorzien van voldoende mensen die een workshop voor ons kunnen gaan verzorgen. Voor de tryout zitten we vol. Mochten er later meer mensen nodig zijn dan neem ik je aanbod graag in…"
21 Aug 2011
Arnold Timmerman heeft gereageerd op discussie Op zoek naar spirituele workshop begeleiders! van Johan Blom
"Beste Johan,   Toevalligerwijs kom ik je verzoek tegen. Hoe kan ik je het beste bereiken? Ik heb de laatste 7 jaar in Europa, Noord-Amerika en Australasia persoonlijke groei & ontwikkeling, mind-body healing en spiritueel leadership…"
19 Aug 2011
Johanna heeft gereageerd op discussie Op zoek naar spirituele workshop begeleiders! van Johan Blom
"Hallo Johan   Ik zou graag wat meer informatie willen ontvangen waar en wanneer dit plaats vind Ik zelf zou graag een organisatie opstelling willen verzorgen voor persoonlijke opstelling en familie opstelling zie mijn website…"
19 Aug 2011
Medium Bert heeft gereageerd op discussie Op zoek naar spirituele workshop begeleiders! van Johan Blom
"  Hallo Johan,   Ik kon even snel niet de data waarop dit gaat plaatshebben vinden maar ik zou workshops kunnen verzorgen op het gebied van meditatie/mindfullness en op gebied van reading/healing (zaalreadings & persoonlijk)   met…"
3 Aug 2011
Johan Blom heeft gereageerd op discussie Op zoek naar spirituele workshop begeleiders! van Johan Blom
"Hallo Hetty, HEt heeft even geduurd voor we verder konden met de voorbereidingen. Nu gaan we voortvarend verder. Ik zal je een mail sturen met een aantal vragen en uitnodiging. Zou je daar op korte termijn op willen reageren. Liefst voor a.s.…"
15 Jul 2011
Hetty Gehring heeft gereageerd op discussie Op zoek naar spirituele workshop begeleiders! van Johan Blom
"Beste Johan Blom, Vanuit mijn adviesbureau In Bellenz, voor houding, adem en stemgebruik, zou ik in een workshop graag willen werken aan de fysieke aanwezigheid van mensen. Dat betekent concreet werken aan een goede houding (ons gevoel daarvoor zijn…"
27 Jun 2011
Amal heeft gereageerd op discussie Op zoek naar spirituele workshop begeleiders! van Johan Blom
"Hallo Johan,   Als "Spiritueel" Coach zou ik kunnen ingaan op het thema 'het onbewuste bewust maken' en dan met name effectief inzetten van intuïtie op de werkvloer en/of reading/healing.   Je vindt meer informatie…"
27 Jun 2011
Ina Cüsters-van Bergen heeft gereageerd op discussie Op zoek naar spirituele workshop begeleiders! van Johan Blom
"Wat een schitterend initiatief. Ik zou kunnen ingaan op het thema 'het onbewuste bewust maken'. Ik heb een scala aan methodieken tot mijn beschikking hiervoor. Mijn dagelijks werk is het trainen van professionals die contact willen maken…"
24 Jun 2011
Anne-Marie Benschop heeft gereageerd op discussie Op zoek naar spirituele workshop begeleiders! van Johan Blom
"Ha Johan,   Het lijkt mij heel leuk om samen met een collega een workshop te verzorgen voor het thema Spiegelen/ Samen spelen. Laten we contact leggen om daarover af te stemmen. Laat maar weten hoe en wanneer ik je kan…"
24 Jun 2011

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Coachen, individueel en in teamverband, opstellingen, familieopstellingen, organisatieopstellingen, Inspireren, trainen en begeleiden
Wat is je website?
http://www.hetontwikkelaarsgilde.nl
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Bezieling, zingeving, rust, inspiratie, in je kracht komen, het leven ten volle leven, je pad volgen.
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Door mij te verdiepen in diverse literatuur en met spirituele mensen om te gaan, diverse opleidingen op het gebied van diepgaande persoonlijke ontwikkeling gedaan.
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Wij willen zoveel mogelijk mensen begeleiden/helpen/stimuleren naar een leven waarin ze volledig zichzelf zijn en zichzelf tonen, zowel privé als op het werk en in alle andere denkbare situaties. En dat de kracht die iedereen heeft gekregen bewust ten volle wordt benut.
Wij geloven dat dit de ware sleutel is naar liefde, geluk, balans, harmonie, goede samenwerking, optimale prestaties, tevreden klanten, mooie relaties, etc.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
Benut de kracht die je hebt gekregen en geniet van het leven

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Op 14 Mei 2012 om 11.41 zei Djihi Marianne...

Is er ergens in je workshops of komende activiteiten nog behoefte aan stilte - stil samenzijn - afstemmen op de stilte van je Hart - thuiskomen in de stille zijnsdimensie - opgaan in de stille aanwezigheid van je Zelf etc. Opgaan in de sfeer voorbij woorden, vorm en de materie naar de diepten van het Zijn? Ik teach vanuit de advaita vedanta, denk aan R. Maharsi en het non dualisme.

Werp een blik op mijn website: www.djihi.nl als dit je aangespreekt.

Namaste

Djihi Marianne

PollDaddy

 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden