Spiritueel Ondernemers Netwerk

Frankde Graaf
  • Man
  • Oosterbeek Gelderland
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

De vrienden van Frankde Graaf

  • Asherah van den Berg
  • Geert Kimpen

Groepen van Frankde Graaf

 

De pagina van Frankde Graaf

Recente activiteiten

Frankde Graaf deelde Theo Buijsrogges discussie op Facebook
26 Jun 2013
Frankde Graaf deelde Theo Buijsrogges discussie op Twitter
26 Jun 2013
Frankde Graaf vond Theo Buijsrogge's discussie verslag netwerkbijeenkomst 20 maart 2013: Hoe maak ik contact met mijn innerlijk weten? - opstellingen leuk
26 Jun 2013
Frankde Graaf vond Quinten's discussie Verslag netwerkbijeenkomst 28 januari 2013: Wat wil er bij mij ontstaan? leuk
27 Feb 2013
Frankde Graaf heeft gereageerd op discussie Oproep Hans Stolp van Rob Greuter in de groep Mededelingen van leden
"De SOPN is beter alternatief!  Meer practisch en doelgericht. Maar goed, eerlijk gezegd zijn de 7 nieuwe partijen dit jaar allemaal een aanwinst. Tekenend is wel dat er vernieuwing gewenst is, wat we momenteel van  de oude…"
30 Aug 2012
Frankde Graaf is lid geworden van de groep van Theo Buijsrogge
Miniatuur

Mededelingen van leden

Wordt lid van deze groep als je (commerciële) mededelingen wilt plaatsen, die automatisch ook op de startpagina zichtbaar wordenSee More
30 Aug 2012
Frankde Graaf heeft een reactie achtergelaten voor kees van zijtveld
"Goede Kees, Sinds jouw ''Flow en de kunst van het zaken doen/het leven'' veel inspiratie mogen delen > thanks Kees!  Weet je nog dat het leven tekort is om slechte wijn te drinken :-)? Hartegroet, Frank"
28 Aug 2012
Frankde Graaf heeft gereageerd op blogbijdrage Dag Wendy, dag popje... van Paul Janssen
"lieve Paul, je raakt mijn hart, fijn dat je geen afscheid neemt, we denken aan juliie, heb een fijne dag, Frank, vader van ook een prachtige dochter."
28 Aug 2012
Frankde Graaf heeft een reactie achtergelaten voor Theo Buijsrogge
"Theo in tegenstelling tot Mens  en Spirit heeft SOPN wel een realistisch praktisch uitvoerbaar  voorstel inzake ondersteuning van de ZZP-ers "http://sopn.eu/over-sopn/242-de-visie-van-sopn-op-ondernemerschap.html  Ik vind het…"
27 Aug 2012
Frankde Graaf deelde een profiel op Facebook
27 Aug 2012
Frankde Graaf deelde een profiel op Twitter
27 Aug 2012
Frankde Graaf heeft een status geplaatst
"Voorstel Mens en Spirit inzake ZZP-er garantieinkomen onaantrekkelijk, niet haalbaar/realistisch!"
27 Aug 2012
Frankde Graaf heeft een status geplaatst
"http://sopn.eu/over-sopn/242-de-visie-van-sopn-op-ondernemerschap.html Voorstel SOPN staat voor ondersteuning en echte vrijheid!"
27 Aug 2012
Frankde Graaf heeft een status geplaatst
"Willen we vernieuwing brengen, ook voor onze kinderen? Stem SOPN!"
27 Aug 2012
Theo Buijsrogge heeft een reactie achtergelaten voor Frankde Graaf
"Hallo Frank, Je verzocht om SOPN in de peiling op te nemen, maar die staat er al in. Ik heb de officiële lijst overgenomen om niets te vergeten, dus ze staan op plek 19 en aan de resultaten te zien weten mensen die ook te vinden. Veel succes en…"
21 Aug 2012
Frankde Graaf heeft een reactie achtergelaten voor Theo Buijsrogge
"Ha Theo, Ik zie zojuist de uitnodiging aan te geven waar een ieder  mee (met welke politieke partij) resoneert. Ik mis daar echter de SOPN. Zie www.sopn.nl DE partij die groener is dan Groen LINkd, liberaler dan de VVD, humaner als de SP en en…"
20 Aug 2012

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Als ervaren 'renner' op de horizontale dimensie ( leven tussen verleden en toekomst veelal zorgenmakend = niet hier en nu ) wil ik nu graag meehelpen om deze waanzin te leren (h)erkennen en meehelpen inzichtelijk maken hoe je jeZelf kunt heruitvinden. Het delen van leiderschapsinzichten en bewustzijn bevorderen helpen bewustzijn ontluiken en Tegenwoordigheid (presence) in de wereld brengen. Onze belangrijkste gezamenlijke missie van deze tijd!
Wat is je website?
http://www.shareinsights.nl
extra website
http://www.wijnzweiersdal.nl
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Spiritualiteit is voor mij mijzelf herinneren dat wij spirituele wezens zijn met een menselijke ervaring, verantwoordelijk voor ons levensgeluk.
Je Zelf leren kennen, als onderdeel van de natuur, als mede vormgever. Wij kunnen ons Zelf voeden met mooie dingen. Het principe Liefde is het centrale principe van waaruit alle andere principes voortkomen. Wij zijn 1 en het leven is bedoelt om liefdevol vorm te geven, te groeien en bloeien( thrive.) Wij kunnen ons bewustzijn heroveren op ons vestand (mind), wetende dat hier en nu het enige moment is dat er feitelijk is. Becoming friendly with your self en the present moment en alles om je heen. Realiseer je dat elk moment een plek is waar je nog nooit bent geweest. Er zijn prachtige uitdagingen in het leven, je kunt je leven leiden.
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Iemand gaf mij 10 jaar geleden een boek als cadeau, nou dat was het ook! Sindsdien heb ik aanwijzers gevolgd waardoor inzichten konden groeien en kon ik gaan zien hoe ‘’dingen’’ werken..als de waarnemer, bewust van je Zijn en de rollen die je vervult, daarbij het ego met als onderdeel het pijnlichaam, die steeds meer de plek heeft gekregen die het verdient  . Bewust van mijn geloofsysteem/ mijn waarheden die ik gelukkig kon herzien/herkaderen. Bewustzijn van mijn conceptuele denken, de mind die 24/7 aan het werk is, bewust dat je je gedachten kunt kiezen/ kunt laten gaan. Ja nu weet je dat je niet je verstand bent.
Dit bewustzijn – van je gedachten – of hoe je het ook wilt labelen - geeft een vredig gevoel en rust (peace of mind.) Door te weten wie je bent en blokkades kunnen wegebben wordt meer genieten in hier en nu een feit. Alertheid en creativiteit nemen toe, het biedt levensvreugde. Het niet meer langer rennen op de ‘horizontale dimensie’ ( de vlakke lijn die staat voor verleden en toekomst= niet hier en nu) werkt bevrijdend. Vandaar dat wijze meesters al zeiden ‘the truth who you really are will set you free’. Feitelijke neem je de macht weer terug die je had weggeven, je kiest je eigen leider te zijn (i.p.v lijder) en bent daarmee een inspiratie voor anderen. Je realiseert je dat jij zelf de omstandigheden creëert, de omstandigheden jou niet langer creëren.
Mooie inzichten zijn gedeeld uit bijzondere ontmoetingen en werken van o.a. Deepak Chopra, Stephen Covey, Eckhart Tolle, Napoleon Hill, Kim Eng, Brandon Bays, Bruce Lipton. Gedeelde inzichten met mijn familie en lieve gezinsleden.
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
De ochtend leent zich meestal goed om mooie inzichten te lezen en te schrijven. Bestudering van quotes uit course in miracles, Paul Martinelli en Proctor zijn daarbij een vast onderdeel. Ik luister en spreek met veel mensen en wordt ook benaderd voor coaching- gesprekken.
Als importeur van belevingvolle wijnen heb ik in het wijnrelatiegeschenk het boek van Evert van de Ven ''het kompas'' geselecteerd dat op mooie wijze laat zien hoe je je eigen leider kunt zijn. Geïnspireerd door Kim Eng ben ik een bewustzijnsproeverij aan het vorm geven.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
'Benader je zelf zoals je graag wilt zijn en je zal zo worden' - Frank de Graaf

Prikbord (4 commentaren)

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Op 21 Augustus 2012 om 13.02 zei Theo Buijsrogge...

Hallo Frank,

Je verzocht om SOPN in de peiling op te nemen, maar die staat er al in. Ik heb de officiële lijst overgenomen om niets te vergeten, dus ze staan op plek 19 en aan de resultaten te zien weten mensen die ook te vinden.

Veel succes en warme groet,

Theo

Op 27 December 2011 om 8.17 zei Asherah van den Berg...

Hallo Frank

 

Dank je wel voor jouw bericht en met Geert Kimpen ben ik het ook helemaal eens!

Ik wens je nog een heel fijne week en een goed uiteinde van 2012 en een nog beter begin van 2012. Hartegroet en Namaste

Asherah van den Berg

Op 6 December 2011 om 16.21 zei Asherah van den Berg...

Namaste Frank.  Helemaal mee eens.Voor al dat over dat boek vind ik erg mooi geschreven. Ik wil je even welkom heten hier

 

Hartegroet

Asherah van den Berg

www.lesoleill.com

www.everyoneweb.com/dharmaevents

Op 5 December 2011 om 19.14 zei Theo Buijsrogge...

Hallo Frank,

Welkom hier en fijn dat je meedoet.

Dank voor je mailtje. Altijd fijn als mensen hun waardering over het Spiritueel Ondernemers Netwerk delen.

Veel succes en warme groet,

Theo

PollDaddy

 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden