Spiritueel Ondernemers Netwerk

Karin Vrielink
 • Vrouw
 • Noord-Brabant
 • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

De vrienden van Karin Vrielink

 • Mark van de Leur
 • Klaas Bosscher
 • Esther Smallegoor
 • Workshops in Frankrijk
 • Jan Smit
 • Sheila
 • Manou Burghout
 

De pagina van Karin Vrielink

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Ik ben psychologisch astroloog, counsellor en coach.Daarnaast werk ik met mijn intuitie.Het is mijn kracht om counselling, astrologie en spiritualiteit te vertalen naar een praktische toepassing in het dagelijkse leven. Ik werk zowel voor bedrijven als particulieren. Kijk voor alle mogelijkheden op www.lifecompass.nl
Wat is je website?
http://www.lifecompass.nl
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Spiritualiteit betekent voor mij een extra dimensie en toevoeging aan het aardse bestaan. Het is een manier van leven, waardoor alles begrijpelijker wordt. Ik houd niet van zweverigheid, maar doe mijn best om spiritualiteit te integreren in het dagelijkse HIER en NU. Ik benader de mens als geheel; Lichaam Geest en Ziel. Iedereen wordt in mijn praktijk dus ook holostisch benaderd. In mijn werk mag ik mensen helpen op weg naar inzicht en heelwording in zichzelf, zodat ze het beste uit zichzelf mogen halen. Ik heb het mooiste werk dat er is!
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Mijn inzichten zijn gegroeid door mijn persoonlijke leven, groei en ontwikkeling. Ik heb een zesjarige studie Psychologische Astrologie afgesloten met een erkenning door de Astrologische Vakvereniging Nederland. Daarnaast ben ik counsellor/ coach. Hierdoor heb ik nog meer tools om mensen met wat voor problemen dan ook op weg te mogen helpen.Door mijn studies heb ik aardig wat zelfkennis ontwikkeld ( je bent zelf je eerste studiemateriaal uiteindelijk), en ben ik gegroeid naar wie ik ben. In het leven heb ik natuurlijk de nodige uitdagingen gehad, die me ook verder op mijn pad geholpen hebben.
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Alles. Ik heb een praktijk waarin ik werk met verschillende disciplines;

Astrologisch Adviesbureau
Ik breng adviezen uit aan bedrijven en personen over te verwachten ontwikkelingen en mogelijkheden op bv zakelijk gebied. Ook adviseer ik bij sollicitatieprocedures en inpasbaarheid van personen binnen een team. Met betrekking tot conflictsituaties op de werkvloer kan ik openingen geven, waardoor partijen weer tot elkaar kunnen geraken.

Praktijk voor Psycho Astrologie
Ook de individuele mens kan ik helpen een aantal zaken tot duidelijkheid te krijgen. Inzicht in je persoonlijke situatie geeft vaak veel duidelijkheid en voldoende mogelijkheden om weer verder te kunnen met je leven.

Spiritueel Mediator
Naast mijn astrologische vakkennis, heb ik mij ook ontwikkeld op spiritueel gebied. Hierdoor heb ik de mogelijkheid om op nog dieper niveau duidelijkheid te scheppen voor clienten. Energetische en onderbewuste of onbewuste patronen worden op die manier snel opgespoord. In aanvulling op de Astrologie werk ik oa met Engelenenergie, Transformatietherapie, Dromenuitleg, Edelstenen, Pendelen, Channelen en Healing.

Counselling
Counselling is professionele, laagdrempelige, niet sturende psychische begeleiding middels gesprekken, waardoor de persoon zelf zijn problemen duidelijk krijgt en kan oplossen of leert er anders mee om te gaan

Doelstelling Mijn doel is het promoten van counselling, spiritualiteit en serieuze astrologie. In de eerste plaats wil ik counselling astrologie en spiritualiteit toegankelijker maken voor iedereen. Dat probeer ik door informatie op een heldere manier aan te bieden. Daarnaast wil ik je door middel van de aangeboden diensten vertrouwd maken met astrologie counselling en spiritualiteit en de mogelijkheid bieden meer inzicht in jezelf en anderen te verkrijgen, alsmede in situaties waarin je zoal verzeild kan raken, en daar waar nodig tot verandering te komen. Ook is er de mogelijkheid inzicht te verkrijgen in het functioneren van je bedrijf en/ of werknemers. Kort gezegd: ik wil counselling, astrologie en spiritualiteit onder de mensen brengen. Daarnaast wil ik graag bijdragen aan het spiritueel bewustzijn van mensen.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
Denk in je mogelijkheden in plaats van je beperkingen

Prikbord

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

 • Nog geen reacties!
 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden