Spiritueel Ondernemers Netwerk

Lars Lutje Schipholt
 • Man
 • Culemborg
 • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 • Blogteksten
 • Discussies
 • Evenementen
 • Groepen
 • Foto's
 • Fotoalbums
 • Video's
 

De pagina van Lars Lutje Schipholt

Recente activiteiten

Lars Lutje Schipholt neemt deel aan het evenement van Theo Buijsrogge
Miniatuur

SON Netwerkbijeenkomst: Start met jeZelf in Conferentiecentrum Samaya

Februari 17 2020 vanaf 13.30 to 18.00
Herken je dat je tijd tekort komt, blokkeert en onvoldoende of de verkeerde klanten aantrekt? Wil je weten hoe je de match kunt maken tussen de energie die er is en de energie die je nodig hebt? Hoe je jouw eigen talenten en die van de ander herkent en hoe je die effectief inzet? Dan nodigen we je uit voor de belevingsworkshop “Start met jeZelf”. Zelfbewustzijn is namelijk de sleutel voor succes, want jij bent je eigen onderneming. De concrete oefeningen en tips die je krijgt, kun je na de…See More
4 Feb
Lars Lutje Schipholt neemt deel aan het evenement van Theo Buijsrogge
Miniatuur

SON Netwerkbijeenkomst: Bereik jouw volledige potentieel met je 4 intelligenties in Conferentiecentrum Samaya

November 18 2019 vanaf 13.30 to 18.00
Heb je het gevoel dat er meer uit je leven en werk te halen valt, maar je weet niet hoe? Waarschijnlijk ben je dan onvoldoende in contact met alle vier dimensies van jouw intelligentie en bereik je niet jouw volledige potentieel.Naast onze rationele intelligentie, beschikt iedereen over een emotionele, fysieke en spirituele intelligentie. Wanneer je onvoldoende in contact bent met al jouw 4 intelligenties kan dit gepaard gaan met diverse (fysieke) klachten, je voelt je niet gelukkig en je…See More
12 Nov 2019

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Je hebt wat te bieden. En – er zit méér in! Het lijkt wel alsof jij jezelf daarbij in de weg zit. Krijg jij er maar niet de vinger achter? Dan ben ik je ideale coach. De bewuste ondernemerscoach die jóu centraal stelt en dieper durft te gaan.

WIL JIJ JE EIGEN VICIEUZE CIREL DOORBREKEN?
Stappen zetten die kunnen beklijven? Dichtbij jezelf blijven en in meer de flow komen? Dat kan door te stoppen met de oplossing buiten jezelf te zoeken en allerlei zijsporen te bewandelen.

JE MIND OF EGO BYPASSEN
Weet jij wat je ten diepste drijft? Door dit op een diep niveau te ervaren, gaan heel veel dingen op zijn plek vallen. Je vergroot je bewustzijn over dat wat je - nu nog onbewust - tegenhoudt gewoontes te doorbreken. Je gaat zien wat je écht te doen en laten hebt om stappen te zetten.

DE OPLOSSING ZIT IN JÓU
Door dichtbij jezelf te blijven en en te luisteren naar je lichaam kom je meer in verbinding met jezelf, en daarmee ook met de ander. Vanuit deze contactpositie kun je grote stappen zetten in korte tijd. Je verlangen wordt meer realiteit en beklijft veel beter dan veel cognitievere aanpakken.

Lars Lutje Schipholt

De bewuste ondernemerscoach die jóu centraal stelt | durft diep te gaan | life-, loopbaan- en businesscoach in één | authentiek, intuïtief én effectief
Wat is je website?
http://DeKatalysator.nl
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
IQ, EQ en SQ in verbinding met elkaar brengen. Aanwezig zijn, in het nu, Presence. Verbonden zijn, met mijzelf en daarmee met anderen.
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Mijzelf tegenkomen in mijn werk en relaties. Zie bijvoorbeeld ook mijn blog http://dekatalysator.nl/in-5-stappen-meer-jezelf/
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Ik heb twintig jaar ervaring als ondernemer, onderzoeker, consultant en facilitator van bijeenkomsten. Mij heeft altijd geïntrigeerd hoe iets werkt en waarom dingen lopen zoals ze lopen. In mijn zoektocht heb ik ervaren dat persoonlijk bewustzijn de sleutel is om op dieper niveau te doorgronden wat er gebeurt en hoe ik een situatie kan beïnvloeden. Dankzij workshops, therapie en intensieve trainingen op top niveau heb ik grote, transformerende stappen gemaakt. Deze doorleefde ervaring is inmiddels leidend geworden in mijn werk als coach in authentiek, intuïtief en effectief ondernemerschap.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
Doe het zelf maar niet alleen

Prikbord

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

 • Nog geen reacties!
 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden