Spiritueel Ondernemers Netwerk

Lo Hermsen
 • Vrouw
 • Utrecht, Utrecht
 • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 • Blogteksten
 • Discussies
 • Evenementen
 • Groepen
 • Foto's
 • Fotoalbums
 • Video's
 

De pagina van Lo Hermsen

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Ik ontwikkel betaalbare Wordpress websites voor andere zelfstandig ondernemers. Dit doe ik met plezier en aandacht. En dankzij mijn brede ervaring en kennis kan ik meer dan alleen een website opleveren. Ik denk mee over de presentatie van de inhoud, strategie en vormgeving.

Het allerleukste vind ik dan ook het ontwikkelen van websites voor opdrachtgevers die zelf ook spiritueel gericht bezig zijn. Te mogen ondersteunen hun dienst of product krachtig in de wereld te zetten geeft me voldoening.

Terwijl ik geld verdien met het maken van websites, ben ik ondertussen mijn grotere droom, gevangen in de titel Inner Journeys, aan het realiseren. Dus wanneer iemand bij mij een website laat ontwikkelen, wordt automatisch de realisatie van mijn grotere droom mogelijk gemaakt.

Meer daarover vertel ik graag face to face, of kijk even op mijn website(s). Launch-me.nl voor websites en innerjourneys.nl voor bezinning.

Bedankt voor het lezen!
Hartelijke groet,

Lo
Wat is je website?
http://launch-me.nl
extra website
http://innerjourneys.nl
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Aanwezig zijn in alle eenvoud. Alleen ik bepaal wat ik geloof en daarin zit mijn vrijheid. Door naar binnen te keren (a.k.a. te zitten bij wat ik voel) kom ik in contact met de diepere waarheid, en die is altijd vol compassie, onschuldig en stil. Voor mij zit de kunst in het telkens weer toepassen van, en verantwoordelijkheid nemen voor, dit weten in de dagelijksheid van mijn leven. Ten dienste van die kunst, richt ik heel graag mijn leven in.
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Mijn hele leven, elk moment. Van overactieve schildklier en (reflectie op) persoonlijke relaties, tot bijv. een maand in solitaire stilte.

Ik ervaar de inzichten die ik heb gehad als iets wat mij gegund is te ervaren. Alle, voor mij essentiële, inzichten heb ik niet zelf bewust vooraf bepaald. Elk inzicht is echt een nieuw perspectief en daarmee niet vooraf te bedenken. Zo heeft elke situatie mij meer bewustzijn gebracht. En ik ben dankbaar voor elke verdieping die ik ervaren mag.
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Ik pas mijn spirituele perspectief (logischerwijs) op alles toe. Dus ook binnen mijn werkzaamheden. Ik denk dat ik daarom ook mooie websites, die echt bij de boodschap van mijn opdrachtgever passen, weet te ontwikkelen.

En zoals ik al aangaf ben ik rustig Inner Journeys aan het profileren. Onder Inner Journeys ben ik de facilitator van een ruimte waarin jij wordt uitgenodigd jezelf te ervaren. Meer hierover op mijn website, of via een kopje thee.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
Just sit with it.

Prikbord

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

 • Nog geen reacties!
 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden