Spiritueel Ondernemers Netwerk

Marian van den Beuken
 • Vrouw
 • Vlijmen
 • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

De vrienden van Marian van den Beuken

 • Marcel Jansen
 • Titia Bruning
 • Workshops in Frankrijk
 • Joop Boukes
 • Pien Chrispijn
 • Manon Tromp
 • jeltine zijlstra
 • Lianne van Zutphen
 • Annette van Rijn
 • Thally Sangster
 • Tobias Dijkstra
 • Marion Gulpers
 • Annette Beerens
 • Jolanda Simons
 • erna smeekens
 

Marian van den Beuken

Recente activiteiten

Marian van den Beuken heeft net zijn/haar locatie toegevoegd.
(via Member Map)

26 Jun 2013
Marian van den Beuken heeft gereageerd op discussie INSPIRERENDE TRAININGSLOCATIES van Theo Buijsrogge in de groep Mededelingen van leden
"Wat een geweldig overzicht. Heel erg bedankt! Marian van den Beuken"
10 Okt 2011
Marian van den Beuken heeft gereageerd op discussie Heb ik een crisis nodig om te groeien in bewustzijn? van Theo Buijsrogge
"Dag Theo, Mooie vraag! Mijn ervaring is dat mijn bewustzijn soms 'zomaar' verhoogd wordt en soms door een crisis. Bij het laatste blijkt altijd achteraf dat ik de crisis nodig had om oude aankoeksels in mijn systeem los te weken. Die zaten…"
17 Feb 2011
Marian van den Beuken heeft een discussie toegevoegd aan de groep Mededelingen van leden
Miniatuur

Hoe kun je hooggevoeligheid zo voor je laten werken dat ze jou en de wereld dient?

Op zondagmiddag 29 augustus geef ik samen met Monique Timmers een workshop over een aantal vragen die ook in mijn nieuwe boek aan de orde komen: Hoe kun je energie putten uit je hooggevoeligheid?Hoe kun je jouw hooggevoelige aard zo voor je laten werken dat ze jou en de wereld dient?Wat zijn praktische oplossingen? Monique, die regelmatig de eerder genoemde workshop Terug naar de Bron begeleidt, zegt daarover het volgende: ‘In elke mens leeft het verlangen om te leven zonder overtuigingen en…See More
22 Jun 2010
Manon Tromp heeft een reactie achtergelaten voor Marian van den Beuken
"Hi Marian, fijn om je reactie te horen en ik was je ooit al eerder tegen gekomen ivm jouw werk met hooggevoeligheid."
1 Feb 2010
Marian van den Beuken heeft gereageerd op discussie Earth Awareness Day 29 Mei 2010 van Manon Tromp in de groep Mededelingen van leden
"Dank je wel, Manon! Fijn om te weten en mee te kunnen doen. Ik zal het bericht verder verspreiden. Warme groet, Marian"
1 Feb 2010

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Kort gezegd: verdieping en inspiratie op allerlei vlakken. Ik ben opgetogen over de stroomversnelling van vernieuwende duurzame initiatieven die over de wereld gaat en probeer mijn steentje bij te dragen door informatie daarover te verspreiden en mensen te bemoedigen. Ik schreef drie boeken over hooggevoeligheid, ik geef lezingen en werk als coach, bewustzijnstrainer en dialoogbegeleider. Zie verder mijn website en nieuwsbrief aldaar.
Wat is je website?
http://www.gevoeligheidalskracht.nl
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Leven vanuit mijn bron. Dat betekent iedere keer opnieuw naar binnen gaan, contact maken met het meest zuivere dat daar aanwezig is en van daar uit handelen. En als dat niet lukt... veel van mijzelf houden en mijzelf bemoedigen. Vanuit die houding kan ik er zijn voor anderen.
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Ik heb geen gemakkelijke start gehad en had daardoor een behoorlijk negatief zelfbeeld. Door heel veel zelfstudie, zelfonderzoek, oefenen en trainen is het me gelukt, dat naar het positieve om te buigen. Ik heb daarbij veel bijzondere helpers gehad. Ik wil vooral de Findhorn Community in Schotland noemen. Mijn verblijf daar is van heel grote invloed geweest.
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Ik kan me niets in mijn leven voorstellen wat niet met spiritualiteit verweven is. Dat geldt ook voor mijn boeken, mijn levenslooptrajecten, mijn workshops. Ik probeer werk te zien als liefde in actie.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
Alleen liefde telt, de rest mag je loslaten.

Prikbord (3 commentaren)

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Op 22 Februari 2010 om 12.44 zei Marcel Jansen...
Ja dat hoop ik ook. Dank voor je lieve zorg!
X
Op 1 Februari 2010 om 17.54 zei Manon Tromp...
Hi Marian, fijn om je reactie te horen en ik was je ooit al eerder tegen gekomen ivm jouw werk met hooggevoeligheid.
Op 14 Oktober 2008 om 12.36 zei Bart C. Gijsbertsen...
Hoi Marian,

Leuk dat je ook zo met de dialoog bezig bent en ook geraakt bent door de kracht van presencing. Bijzonder ook, dat je bij de Findhorn Community bent geweest. Ik meen dat Daniel Ofman, auteur van bezieling en kwaliteit in organisaties, daar ook over schrijft als een bijzondere periode in zijn ontwikkeling. Ik werk nog altijd graag met zijn kernkwadranten. Misschien kun je me over die periode nog eens meer vertellen?
Voor mij is de dialoog eigenlijk pas echt een rol gaan spelen tijdens een dialoogconferentie in 2002, waaruit o.a. de World Dialogue Foundation is ontstaan, die wij beiden noemen op onze sites. Deze conferentie was georganiseerd door de Encounter of Worldviews Foundation, die op haar beurt weer is opgericht door mijn vader, n.a.v. zijn boek De terugkeer van de mens. Zodoende heb ik het als het ware allemaal zien groeien en bloeien vanaf de jaren negentig. Het is dus niet verbazingwekkend dat de dialoog in mijn leven zo'n belangrijke plaats heeft gekregen. Na de conferentie ben ik in het bestuur gaan zitten van de Society for Organizational Learning in Stockholm, zodat ik een aantal jaren nauw betrokken ben geweest bij de ontwikkeling van het U-proces. De dialoog en het U-proces zijn een mooi duo. Enerzijds is er het unieke moment van de dialoog en anderzijds het zichtbare proces. Hier mag je me altijd voor wakker maken!

Groetjes, Bart

PollDaddy

 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
managementboek.nl

Badge

Bezig met laden...

© 2017   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden