Spiritueel Ondernemers Netwerk

Mariska van der Werf
 • Vrouw
 • Partij, Zuid-Limburg
 • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 • Blogteksten
 • Discussies
 • Evenementen
 • Groepen
 • Foto's
 • Fotoalbums
 • Video's
 

De pagina van Mariska van der Werf

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Het is mijn passie om mensen te ondersteunen bij bewustwording, leren, ontwikkelen, zelfheling en verandering. Doel daarbij is mensen terug te brengen tot hun authentieke zijn en te laten leven vanuit hun hart. Ik leer mensen te vertrouwen op hun intuïtie, om schepper te zijn van hun eigen leven en om hun kracht te benutten. Mijn missie: “Ik breng het 'licht' van bewust-zijn, eigen verantwoordelijkheid en liefhebben in de wereld vanuit de verbondenheid met alles wat is. Door het plezier dat ik daaraan beleef, straal ik een enthousiasme uit dat anderen inspireert hun leven met dit 'licht' te verrijken. Daardoor komen zij in contact met hun ware zelf om daar het geluk te vinden.”
Ik heb veel projecten geleid, veranderprocessen begeleid, conferenties, teamsessies en trainingen ontwikkeld en uitgevoerd op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Dat heb ik met name gedaan in de commerciële sector, de zakelijke dienstverlening en in de gezondheidszorg. Ik heb Rechten gestudeerd aan de Universiteit in Nijmegen en heb daarna de HBO-opleiding Arbeidsmarktpolitiek & Personeelsbeleid gedaan. Ik heb functies vervuld als jurist, personeelsadviseur, coach, trainer/opleider/docent en als manager. Ik heb verschillende cursussen gevolgd over opleidingskunde, management & communicatie, persoonlijke ontwikkeling en medische basisvakken. Verder heb ik mij verdiept in spiritualiteit en in diverse technieken voor zelfheling. Na een vierjarige opleiding polyenergetica heb ik zelf de Opleiding Energetische Therapie voor (beginnende) coaches/therapeuten/hulpverleners opgezet.
Wat is je website?
http://www.gelukiseenkeuze.nl
extra website
http://www.inner-management.nl
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Spiritualiteit is voor mij een individuele naar binnen gerichte zoektocht naar waarheid, liefde, wijsheid, licht, evenwicht, vrede, vrijheid en geluk. Voor mij betekent dit het volgende; bewust zijn en jezelf accepteren met al je delen. Accepteren en leren van alles wat er op je pad komt; toeval bestaat niet. Meegaan op de stroom van wat is. In het hier en nu zijn en je eigen leven scheppen vanuit de verbondenheid met de Bron van alles wat is en met je ziel. Jezelf onvoorwaardelijk liefhebben en leven vanuit je hart. Verantwoordelijkheid nemen voor alles wat er met je gebeurt. Ik ontwikkel mijn spiritualiteit door stil zijn, waarnemen, voelen, reflecteren, mediteren, toelaten en loslaten en door toe te passen wat ik anderen adviseer en leer.
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Jarenlang heb ik gedacht dat er geen leven was na het werk. Ik heb me er met hart en ziel op gestort. Ik werd gedreven door de angst niet goed genoeg te zijn, door perfectie, controledrang en behoefte aan goedkeuring. Het jaar 2000 was voor mij een magisch jaar. Het bracht mij de ommekeer. Ik kreeg een burnout en kon niet meer denken. Van mijn tomeloze energie was niets meer over. Ik was als een zombie en wilde niks meer. Via via kwam ik in het alternatieve circuit terecht waar ik op eenvoudige wijze werd verlost van negatieve overtuigingen. Ik kreeg weer lucht, mijn energie kwam terug, ik kon weer genieten van het leven naast het werk en trok positieve dingen aan. Mijn enthousiasme groeide over de toepassing van energetische technieken. Hoe meer ik daarmee bezig was, des te meer ging ik stralen. Nu doe ik dingen die mijn hart doen zingen; ik leef mijn droom en voel me een gelukkig mens.
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Ik ben polyenergetisch therapeut, coach, ontwikkelaar, opleider, trainer, adviseur en maker van een aantal meditatie-CD’s. Daarnaast ben ik auteur van het boek ‘Geluk is een keuze’; een handboek voor zelfheling en een wegwijzer naar een gelukkiger leven. Ik geef de Opleiding Energetische Therapie, de Leergang Inner-Management en allerlei cursussen van ‘Geluk is een keuze’, Persoonlijke Effectiviteit tot Energiemanagement. Ik verzorg Vitaliteitsweken, verblijf voor onthaasten en bezinnen, systeemopstellingen, zelfhelingsbijeenkomsten, teambijeenkomsten en lezingen.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
Wanneer je bewust bent, wordt Geluk een keuze!

Prikbord

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

 • Nog geen reacties!

PollDaddy

 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden