Spiritueel Ondernemers Netwerk

Patrick Scheers
  • Man
  • Cuijk, Noord-Brabant
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
  • Blogteksten
  • Discussies
  • Evenementen
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's

De vrienden van Patrick Scheers

  • Hans Rietveld
 

De pagina van Patrick Scheers

Recente activiteiten

Patrick Scheers heeft een evenement geplaatst
Miniatuur

Workshop Van armoede- naar Overvloedbewustzijn in Lippenhuizen

December 15 2019 vanaf 10.00 to 18.00
Ditmaal samen met Willemien Timmer.Overvloed is je geboorterecht!Overvloed is wat vanuit Schepping zelf voort komt en is overal en altijd aanwezig.Wij als Bronwezen Zijn overvloed, mits we vanuit ons midden scheppen, in balans, want dan ontstaan scheppingen gebaseerd op Heilige Geometrie. Dat is altijd in overeenstemming met het Leven!Wij, als mens, ervaren dat echter lang niet altijd, doordat we niet in balans zijn, en dus niet meer op Overvloed afgestemd zijn.De rechte verbinding met de eigen…See More
27 Okt 2019
Patrick Scheers heeft een evenement geplaatst
Miniatuur

Van Tekorten - naar OvervloedsBewustzijn in Clinge

Oktober 13 2019 vanaf 10.00 to 17.00
Samen met Isabelle Baert geef ik deze workshop bij haar in Clinge.------------inhoud------------------In deze workshop gaan we het tekortenbewustzijn omzetten in overvloedsbewustzijn.Dit gaat via het openen van bewustzijn en openstellen voor overvloed, op alle vlakken.Dit betekent gedachtepatronen loslaten en gevoelens opschonen. Dat zal oa gebeuren door het opschonen van de voorouderlijke lijnen (Hierin kunnen obstakels liggen waardoor je moeilijk of geen overvloed kunt aantrekken).Geld is een…See More
11 Sept 2019
Patrick Scheers is nu lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk
11 Sept 2019

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Mijn talent is geld en overvloed. In de spirituele wereld is er een hele vervormde kijk op geld ontstaan. Veel spirituele mensen wijzen ten onrechte geld af en vragen om die reden geen of te weinig voor hun diensten. Ze zien alleen het misbruik, maar niet hun eigen trauma’s op de energie achter geld. Geld is neutraal. Het is de gebruiker, die er iets goeds of slechts mee doet. Ze geloven in een wereld zonder geld of dat er in 5D of op de nieuwe Aarde geen geld zal zijn. Niets is minder waar! Geld is energie. Als het spirituele gezegde "zo boven, zo beneden" geldt, dan geldt ook het omgekeerde "zo beneden, zo boven". Als er beneden geld is, dan is er boven ook geld. Beneden is een exact kopie van boven, alleen door de vervorming is alles anders.

"Alles is verbonden" is eveneens een spiritueel gezegde. Hoe? Via trilling en frequentie. Chris, Christa, Christian, Christiaan, Christy en Chrissie zijn allemaal verbonden met elkaar. De Engelse naam voor geld is money. Een ander woord voor eenheid, Bron, God (monadisch bewustzijn) is monade. M-O-N is de verbinding. Geld is verbonden met de monade, met God. Wil je overvloed ervaren in je leven, dan is alleen positief denken niet voldoende. Ook overvloed voelen is belangrijk. Dat is de Wet van Aantrekkingskracht.

In mijn artikelen leer ik je mijn kijk op geld. In mijn workshops leer ik je ook het gevoel te ontwikkelen en reik ik je (meditatie)oefeningen aan om je overvloedsbewustzijn, goudenbewustzijn en Godsbewustzijn weer te gaan belichamen. Overvloed is immers een staat van zijn. Op die manier heb jezelf weer toegang tot je eigen financiële stroom en ben je in staat om op eigen kracht voldoende inkomen te genereren voor hetgeen je nodig hebt en wilt doen. Om die reden ben je letterlijk geen belasting meer voor het systeem.

“Abundance is not something we acquire, it is something we tune into” (dr. Wayne Dyer)
Wat is je website?
http://www.5D-geld.nl
extra website
http://www.scheersbelastingadvies.nl
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Niets, het gaat voor mij om bewustwording. Bewustwording betekent voor mij de spirituele leringen en universele wetten toepassen. Als je vindt dat iedereen een vrije wil heeft, dan kun je niet verlangen dat iedereen moet delen. Dat staat haaks op elkaar. Een prachtig voorbeeld hiervan dat door veel spirituele mensen gezien wordt als hoe het zou moeten zijn, maar elke spirituele lering schendt, is het idee van een onvoorwaardelijk basisinkomen. Als je vindt dat het belangrijk is dat iemand in zijn/haar kracht staat en in balans dient te zijn, dan kun je hem/haar niet constant financieel (moeten) ondersteunen.
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Ik heb altijd al interesse gehad in geld; niet om geld te verzamelen, maar om een gezonde financiële stroming te hebben, simpelweg genoeg hebben om alles te bekostigen wat ik/mijn ziel in dit leven wenst te doen/ervaren. Mijn definitie van overvloed is: mijn inkomsten zijn gelijk aan alle uitgaven + € 1.

Door mijn werk als belastingadviseur heb ik geleerd om wetten toe te passen en is mijn kennis op geld toegenomen. Als belastingadviseur help ik mensen meer geld over te houden. Door het volgen van veel spirituele workshops en het geleerde te gaan toepassen op geld is mijn kijk op en gevoel bij geld enorm verdiept. Een stukje daarvan heb ik verwoord bij de vraag 'met welke talenten wil je anderen van dienst zijn'. Aanvullend heb ik veel reizen gemaakt naar plaatsen, die vanuit mijn gevoel verbonden zijn met geld. Wat is een favoriete verblijfplaats van de rijken op de Aarde? Monaco!
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
Met spiritualiteit niets, maar met bewustwording wel. Ik maak mensen inzichtelijk hoe ze in balans kunnen komen met geld. Als belastingadviseur is dat mensen helpen fiscaal/financieel de meest gunstige positie te kiezen, alsmede via financiële planningen bewust te worden van hun inkomsten en uitgaven; in mijn workshops help ik mensen hun eigen overvloedsbewustzijn weer te vinden.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
Verbonden met mijn eigen Bron ben ik overvloed en leef ik in vertrouwen en overgave. Alles wat ik nodig heb, is aanwezig en beschikbaar.

Prikbord

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

  • Nog geen reacties!
 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden