Spiritueel Ondernemers Netwerk

Praktijk Verlichting
  • Man
  • Castricum Noord-Holland
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 

De pagina van Praktijk Verlichting

Profielgegevens

Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?
Voet- en/of handreflexologie, vingerreflexologie Reiki, EFT, Mir-methode en eventueel begeleiden van mensen met een
bijna dood ervaring,die niet weten hoe ze de ervaring moeten integreren in zijn/haar leven van het weer teruggekomen te zijn en een glimp te hebben mogen opvangen vanuit de astrale wereld. Het leven staat op zijn kop na zo'n BDE beleving, men kan in depressie raken,psychotisch, ze worden intuïtief erg gevoelig de persoon in kwestie is niet meer de persoon, voordat de beleving geschiedde totale andere persoonlijkheid. Meer informatie benader mij.
Wat is je website?
http://www.infopraktijkverlichting.nl
Wat betekent spiritualiteit voor jou?
In feite bestaat spiritualiteit niet, dat hebben wij als onbewuste mens een naam aangegeven, want er is alleen maar opgang komen en ontwaken in bewustzijn vanuit het onderbewustzijn tot bewustwording te worden gebracht door leed & smart, door schade en schande wijs te worden en de levenslessen te aanvaarden in dit leven die zich in het hier en nu aandienen daar is geen ontkomen aan. Het heeft ook geen zin om je toekomst te laten voorspellen, je zult toch dat moeten beleven wat jij te leren hebt in dit leven en dat te aanvaarden. Het niet meer hoeven presteren- en concurreren om je beter te voelen dan een ander (ego) doet men dat nog wel, dan spreekt de ego en schept men nog disharmonie. Waarom te moeten presteren- en concurreren als je al goed bent zoals je bent? En het gaat alleen maar om 1 ding dat is de onvoorwaardelijke liefde eigen te maken daar bewust van te worden. Vele verstaan deze onvoorwaardelijke liefde nog niet wat dit betekent op geestelijke bewustzijn niveau.
Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?
Mijn inzicht is gegroeid doordat ik op 8 jarige leeftijd een kinder bijna dood ervaring heb beleeft een hele diepe blijkt achteraf met bevoorrecht te zijn. Ik heb als kind ze ervaring weggedrukt met alle gevolgen psychische problematiek, omdat kinderen zo'n ervaring 3x langer over doen om de ervaring te integreren omdat ze nog niet kunnen relativeren of uit angst het niet durven te zeggen om veroordeelt te worden voor Gek, zweverig, je zult het wel gedroomd hebben etc. etc. dat soort antwoorden waardoor het kind niet begrepen voelt door de omgeving (ouders) en zichzelf nog meer in zichzelf verkeert en blokkeert met alle gevolgen van dien. Ik heb dat zelf ook meegemaakt. Gelukkig ben ik er sterk uitgekomen. En zodoende wil ik me dienstbaar maken voor anderen. IK heb me gespecialiseerd in hand- en voetreflexologie, omdat het stoffelijke organisme ook onderdeel is van bewustwording dat je een lichaam hebt en de ziel/geest als bewustzijn vertegenwoordigt, manifesteert in je stoffelijke organisme en als er stoornissen zijn in je denkpatroon, bewustzijn onopgeloste emoties, dingen die niet verwerkt zijn, dan is dat merk- en voelbaar in het lichaam.
Wat doe je met spiritualiteit in je werk?
IK heb me gespecialiseerd in hand- en voetreflexologie, omdat het stoffelijke organisme ook onderdeel is van bewustwording dat je een lichaam hebt en de ziel/geest als bewustzijn vertegenwoordigt, manifesteert in je stoffelijke organisme en als er stoornissen zijn in je denkpatroon, bewustzijn onopgeloste emoties, dingen die niet verwerkt zijn, dan is dat merk- en voelbaar in het lichaam. In je onderbewustzijn liggen alle ervaringen opgeslagen uit verleden ook uit (vorige)leven(s) als je in het hier en nu bepaalde lichamelijke- en/of geestelijke klachten hebt, kunnen dat te maken hebben met het nog niet verwerkt te hebben van bepaalde gebeurtenissen waarbij een bepaald emotie gekoppeld is, dat kan in dit leven zijn in verleden of in een vorige leven. Dat kan ik dan onderzoeken en gaan we aan de slag om dat op te lossen.
Mijn advies aan anderen (één kernachtige zin/quote)
Behandel de ander, zoals jij door de ander behandeld wilt worden. What you give, is what you get. Geef je liefde, krijg je liefde terug. Veroordeel je, dan zal je dat ook terugkrijgen en krijg je last van.

De foto's van Praktijk Verlichting

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

De blog van Praktijk Verlichting

Praktijk Verlichting Cadeaubon vanaf € 7,50 verkrijgbaar

Geplaatst op 16 Januari 2015 om 17.27 0 Opmerkingen

Nu ook bij Praktijk Verlichting voor algehele ontspanning Cadeaubonnen te krijgen. Vanaf € 7,50

Voetreflexmassage;

Handreflexmassage;

Vingerreflexologie;

EFT;

Reiki 1.

De prijs is exclusief verzendkosten als de bon eventueel verzonden zou moeten worden.

Via de website of via het reageren op deze advertentie is de bon te bestellen.

Vermeld daarin uw naam en adresgegevens waar naartoe de bon gestuurd kan worden.…

Doorgaan

Emotional Freedom Techniques Nu 2 sessies waarvan 2e 50% korting

Geplaatst op 16 Januari 2015 om 17.00 0 Opmerkingen

EFT (Emotional Freedom Techniques) oftewel Nederlandse vertaling EVT staat voor: (Emotionele Vrijheidstherapie). Door Gary Craig grondlegger van deze behandelmethode.

Soort van acupunctuur maar dan zonder naalden, pijnloos en doelgericht om emotionele klachten aan te pakken zoals:

-Trauma's;

-Angsten;

-fobieën;

-Burn…

Doorgaan

Prikbord

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

  • Nog geen reacties!
 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden