Spiritueel Ondernemers Netwerk

De Free Hug Campaign: de kracht van het kleine gebaar

 

 

 

Gratis omhelsd worden door zomaar iemand op straat. Dat is de achterliggende gedachte van de Free Hug Campaign, een spontane beweging die inmiddels is opgepakt in verschillende landen. Elke dag opnieuw kruisen wij het pad van duizenden levens als we op straat lopen, naar ons werk gaan en tijdens ons werk. Maar hoeveel van die levens raken wij? En door hoeveel van die levens laten wij ons raken?
Dit filmpje raakt mij. Ik zie mezelf lopen, als iemand die iets wil betekenen voor anderen. Gratis bij mij af te halen. En iedereen loopt door. Wat voel ik me eenzaam op die momenten. Maar altijd zijn er mensen die stoppen, die omkijken en de groet beantwoorden. Ik zie dit filmpje ook als een metafoor voor hoe mensen zich voelen als ze hun talenten willen inzetten in het werk dat ze doen. Voelen ze zich gehoord? Voelen ze zich erkend en gewaardeerd? En zien zij diezelfde mogelijkheden in anderen of laten ze zich verblinden door hun eigen teleurstelling?
Wat is er nodig om jezelf en anderen elke dag opnieuw te waarderen voor het mens dat je bent? Slechts een klein gebaar. Maar een groot kado voor wie het wil zien.

Weergaven: 15

Opmerking

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden