Spiritueel Ondernemers Netwerk

De sterkste kracht op aarde is de menselijke geest

Ons lichaam volgt de geest en ons leven wordt gevormd door onze geest. Met een geoefend oog is op een foto vaak al te zien hoe de geestelijke toestand van iemand is. Wil je weten hoe je ervoor staat? Ga eens (zonder make-up) voor de spiegel staan en kijk scherp en bewust naar jezelf. Hoe staan je mondhoeken. Straal je nog plezier en energie uit? Het lichaam volgt je geest.

Een leidende geest heeft grote voordelen. Om dromen en doelen te bereiken, hoef je alleen maar het uiteindelijke resultaat te visualiseren. Daarna kun je loslaten en het leven de kans geven je droombeeld realiteit te laten worden. Geduld is hierbij een schone zaak: het droombeeld wordt pas realiteit als de tijd daar is. Geen seconde te vroeg en geen seconde te laat. 

Ga nooit bij de pakken neerzitten. Als je jouw droombeeld voedt met aandacht en intentie, dan wordt deze vroeg of laat realiteit. 

Gebruik je talenten om je droom te realiseren. Plezier is een belangrijke factor en humor is een krachtig wapen van de mens. 
Door positief te denken, gebeuren er goede dingen in je leven. Terwijl het ontwikkelen van negatieve gedachten tegen je werkt. Zelfs als het tegenzit, kan je geest positief blijven. Dat is de vrijheid die we als mens hebben gekregen. 

Citaat uit: Ki, kracht van binnenuit.Boek Ki

Weergaven: 364

Opmerking

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden