Spiritueel Ondernemers Netwerk

Ganpati Spirit

Zo beweeglijk als de zee, zo vrij als de wind, zo warm als de zon. Ganpati Spirit is overal en nergens, alles en niets. De Ganpati Spirit danst en zingt, huilt en lacht, stormt of kabbelt, vliegt hoog en raakt je diep.

De Spirit van Ganpati doet al het oude stof opwaaien en maakt een nieuwe wereld zichtbaar: De wereld van eenheid, inspiratie, vrijheid, kracht, vertrouwen, onvoorwaardelijke liefde en harmonie. Een wereld waarin we elkaar echt ontmoeten, samen delen, onszelf tegenkomen, kunnen groeien en elkaar mogen versterken.


Waar staat Ganpati voor?

Ganpati is de koosnaam van Ganesha, de populaire Hindoegod met het olifantenhoofd. Ganesha is dè opruimer van obstakels. Hij is uiterst liefdevol, zacht, vriendelijk, maar ook heel sterk. Hij maakt de weg vrij om aan iets nieuws te beginnen. Ook is Ganesha de beschermheilige voor reizigers en voor het reizen in jezelf. Ganesha is de god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg, zuivert en brengt liefde, harmonie en geluk.

Wat doet Ganpati Spirit?

Ganpati Spirit brengt mensen samen en bij zichzelf in de geest van Ganesha. We creëren een wereld, waarin je helemaal jezelf mag zijn, waarin je anderen kunt ontmoeten en waar oude belemmerende patronen en vaste structuren verdwijnen. Een wereld waarin angst en onzekerheid plaats maken voor vertrouwen, het voelen van de eenheid. Pure liefde en aandacht voor elkaar brengt vrede en harmonie in de wereld.

Adri & Ganpati Spirit

Als muren wegvallen, zijn er geen grenzen meer...

Ganpati. Zo noemde Adri van den Bos in mei 2004 zijn strandtent. Hij had alle zekerheden achter zich gelaten om te kiezen voor z’n jongensdroom: ‘een eigen strandtent op het strand van Zandvoort; een plek voor mensen om een stap uit de wereld te maken.’

Ganpati was al snel een fenomeen op het strand: Een stap uit de wereld, los van verwachtingen, status en imago. Een plek om samen te komen, te delen en te verbinden. Ganpati groeide vanzelf uit tot een plek voor bewustwording en persoonlijke groei.

Toch was het in 2008 nodig om deze droom weer los te laten. De zee had de fundamenten onder de strandtent vandaan geslagen. Tijdens een speciale afscheidsceremonie heeft Adri Ganpati begraven op de plek waar de strandtent had gestaan, in de verwachting dat de zee hem wel mee zou nemen. Daarna ging hij op reis, niet van plan om ooit nog terug te keren.

In het voorjaar van 2010 vernam hij tot zijn stomme verbazing dat het beeld nog steeds op het strand stond. Ganpati bleek bestand tegen de kracht van de zee en had storm en regen getrotseerd. ‘Hij wacht op een nieuw begin,’ begreep Adri en keerde huiswaarts. Meer dan ooit besefte hij hoeveel hij met Ganpati gemeen had na zijn reis door de wereld, maar vooral in zichzelf. ‘Mijn droom krijgt een vervolg. Ganpati is terug. Eigenlijk waren we ook nooit weg. De verbinding was altijd daar.’

De strandtent mag dan ten onder zijn gegaan, de Ganpati Spirit leeft. Zonder muren, zonder grenzen, zonder enig obstakel is er des te meer ruimte voor een nieuw begin!

Meer informatie: HYPERLINK "http://www.ganpati.nl" www.ganpati.nlWeergaven: 68

Opmerking

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden