Spiritueel Ondernemers Netwerk

Het Beste Idee van Verbinding! Nederland wereldkampioen verbinding?

Beste lezer,

Verbonden mensen zijn gelukkiger en succesvoller. Ze zijn doelgericht en beter in staat hun doelen te realiseren. Verbinding haalt het beste in mensen naar boven. Wanneer bovendien de juiste mensen zich verbinden met elkaar dan kunnen de grootste dromen worden verwezenlijkt, in het privéleven, in werk en in de maatschappij. Daarom doen we ook een beroep op u! Zou u ons willen helpen met het verspreiden van deze boodschap van verbinding?

Wedstrijd
Verbinding is een keuze die je als mens zelf maakt. Die keuze stimuleren wij nu door het uitschrijven van een wedstrijd waarbij we u en uw organisatie oproepen om de volgende vraag te beantwoorden:
Wat is het beste idee om mensen te verbinden?

De beste drie ideeën worden beloond met een geldbedrag, respectievelijk EUR 10.000, EUR 5.000 en EUR 2.500. Dat geldbedrag is bestemd om uw winnende idee te helpen uitvoeren.

Hoe kunt u meedoen?
Maak een videofilmpje van maximaal 2 minuten, maak foto’s of schrijf een voorstel. Upload filmpje, foto’s of mail een tekstvoorstel via
http://blauwebalvanverbinding.samhoud.com <http://blauwebalvanverbinding.samhoud.com/> . Op deze website leest u bovendien alles over de voorwaarden.

Inzenden voor 1 september 2010
Inzenden kan tot 1 september 2010. Een jury van verbinders selecteert de 10 beste ideeën. Daarna hebben alle bezoekers van de website tot 10 oktober 2010 de tijd om te stemmen op het beste idee. Het idee met de meeste stemmen wint. Tijdens de Dag van Verbinding, op 14 oktober 2010, worden de winnaars bekend gemaakt.

Nederland wereldkampioen verbinding?
‘Wij kunnen wereldkampioen worden in het leven met elkaar’, zegt Salem Samhoud in een tv-commercial die onlangs werd uitgezonden op radio en tv. Met deze brief aan u willen wij dat wereldkampioenschap dichterbij halen. Doe mee en breng iedereen in je omgeving op de hoogte: Together we build a brighter future!

We hopen van je te horen!


Hartelijke groet,


Caroline Kouwenberg
&samhoud


Weergaven: 35

Opmerking

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden