Spiritueel Ondernemers Netwerk

 

Met veel enthousiasme is nu de ontwerpfase praktisch afgerond van een uniek project binnen een zorginstelling in Arnhem waar ouderen met beginnende dementie kleinschalig gehuisvest zullen worden vanaf maart 2012. De insteek achter dit project zou ik graag even met jullie delen in de hoop te kunnen inspireren.

Vanuit mijn beroepsvisie Feng Shui en mijn liefde voor de Zorg ben ik me gaan verdiepen in Healing Environment. Binnen Zorginstellingen wisselt het gevoel en de beleving hoe je als patiënt of bezoeker wordt opgevangen enorm terwijl het hele gebouw een rol speelt op onze zintuigen. Feng Shui & Artistic Healing dragen bij aan de verbetering van deze beleving.

Wanneer je de angst van een patiënt kunt verminderen door geruststellend vredig beeldmateriaal te gebruiken en apparatuur achter deurtjes weg te werken, inspirerende en bemoedigende kunst te benutten en ook geur- kleur en materiaalgebruik in harmonie te brengen met elkaar, heeft deze patiënt als gevolg wellicht in vele gevallen minder pijnstillers nodig, waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam toeneemt en wellicht ook ligduur wordt verkort.

Eind dit jaar mocht ik mijn visie toelichten in het blad Zorginstellingen. Op mijn website www.dayc.nl (die binnenkort volledig vernieuwd wordt) staat ook een stukje toelichting onder de rubriek ´binnen Zorginstellingen´.

Wie een kopie van het artikel via mail wenst te ontvangen: Mail me gerust. In mei verschijnt er een vervolgartikel met de foto´s van de realisatie van voornoemd project, wat ik samen met bouwconsulent Noot opgepakt heb en waarvan de ontwerpfase bijna volbracht is.

Enthousiaste groeten,

Margriet Verhulst

Interieur Styling & Feng Shui

www.dayc.nl

Weergaven: 84

Opmerking

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden