Spiritueel Ondernemers Netwerk

Mooie mensen,

Het is alweer oktober en de herfst zet zich in met nog prachtige zonnige momenten.De herfst, tijd om weer naar binnen te keren; de getijden van de natuur volgend zoals eb en vloed. Dat betreft ook de energetische golven waaraan we allemaal onderhevig zijn. Sommigen zullen deze periode misschien het gevoel hebben dat dingen teruggetrokken worden, of al een tijdje zijn - als dat niets lijkt te werken of waar je mee bezig was teruggetrokken wordt, de energie er een beetje uitgaat. Je zou dat kunnen zien als een wegtrekkende beweging voor een nieuwe energiegolf die er weer aankomt. Stel je de zee maar eens voor; voordat er een golf aankomt wordt het water eerst onttrokken. We zien de doorwerking van deze energiegolven overal in terugkomen; op persoonlijk vlak, werk, maatschappelijk, politiek. Het is deel van de evolutie, heel natuurlijk dus!

Edoch, hoewel natuurlijk, niet altijd even prettig. De tijden worden roeriger, dat is overal al waarneembaar. Het gerommel in de politiek maakt bij veel mensen wellicht steeds meer wantrouwen in de politieke leiding wakker. Dat betekent dat we weer veel meer op onze eigen kracht worden teruggeworpen, onze eigen verantwoordelijkheid. En, op zich, is dat best gezond. Macht buiten onszelf leggen, van hoger hand op laten leggen, maakt onzeker, het ontkracht. Enfin, genoeg over politiek lijkt me zo. De aanduidingen op allerlei lagen mogen duidelijk zijn: roerige tijden waarbij we meer en meer uitgenodigd worden om in onze eigen kracht te staan en van daaruit in verbinding met elkaar. Dat geeft zekerheid; immers je eigen krachtbron is onuitputtelijk en immens krachtig. Dus heb de moed om je volgende stappen te zetten in je leven nog meer vormgeven vanuit je authentieke krachten, je te laten leiden door jezelf en je van daaruit te verbinden met dat waartoe je je geroepen voelt. Zo bouwen we aan een duurzaam netwerk van kracht en gezondheid.

Het is een tijd waarin meer transparantie ontstaat, sta jezelf toe om transparanter te zijn - je schaduwkanten te omarmen en om te buigen tot je krachtbronnen, ze horen er allemaal bij en kunnen dienend ingezet worden om te ondersteunen bij wat jij hier als uniek mens als perfect passend puzzelstukje binnen het grote geheel komt doen. Hoe langer we wachten om ons authentieke puzzelstukje in te zetten, des te langer duurt het voordat de puzzel compleet is... Pak je persoonlijk leiderschap in handen, maak je keus om als uniek mensen jezelf te laten zien.

Ja... dat is best eng. En ja, dat gaat gepaard met twijfel, zeker in deze tijd. De huidige periode lijkt in het teken te staan van twijfel. Deze twijfel heeft als kwaliteit om te herevalueren: wat wil je echt? wat past echt bij je? wil je afscheiden of juist verbinden? oude overlevingsstrategieen loslaten en vertrouwen in je waarlijke kracht?
Met de diepste vreugde nodig ik iedereen uit om de verkenningstocht naar je waarlijke kracht aan te gaan en hoe je deze bewust als kompas gebruikt om je dagelijkse leven vorm te geven.Want wat is er nou mooier dan een wereld waarin we allemaal in onze kracht staan; hoe dat er ook uitziet - klein, groot, recht, krom - het maakt niet uit, we horen er allemaal bij...

Onderaan deze inspiratiemail heb ik nog twee artikelen gevoegd waarbij ik de indruk heb dat ze boeiend voor je kunnen zijn.

Mijn afstemming in deze tijd - In elke periode, waarin de tendens een duidelijke wending neemt, stem ik me af op hoe ik mezelf het meest passend in kan zetten met mijn unieke puzzelstukje als medium, energiewerker en coach. Om te ondersteunen bij de processen om vanuit je waarlijke kracht te leven; om deze te ontdekken en jouw kompas samen te stellen zodat je daarmee bewust je kracht vorm kunt geven in je dagelijkse praktijk. Het wordt steeds belangrijker om vanuit die kracht te zijn, het is een gezonde kracht die als anker dient.

Zo blijkt in de huidige praktijk al een tijdje dat structuur steeds belangrijker is omdat het een kader geeft waarbinnen je veilig jezelf kunt verkennen. We kunnen in deze roerige tijd wel wat extra structuur gebruiken. Daarom: sessies in een serie van 3 en een gepast missie-traject dat als kompas voor je dient. Uiteraard blijf je ook van harte welkom voor een eenmalige sessie of reading.

Sessies van 3 - dat betreft voornamelijk de energiesessies die je helemaal in je kracht zetten, ofwel je weer bewust maken van je kracht. De periodes tussen de 3 sessies bepalen we in afstemming en wederzijds overleg. De 3 sessies bieden een basis waardoor een veilige ruimte ontstaat waarin je proces zich kan voltrekken. Tussen de sessie door krijg je altijd ondersteuning per mail op momenten dat je dat wenst. Bij de serie van 3 sessies hoort een aangepast (lager) tarief. Voor meer informatie kun je altijd even bellen of mailen: 0575 544501 / welkom@lichtwerkplaats.nl.

Missie-traject - Het is niet eenvoudig om jezelf waar te nemen, laat staan de onderliggende essentie te zien. Met het missie-traject verkennen we je unieke kracht, kwaliteiten en mogelijkheden zodat ze tesamen helder in kaart kunnen worden gebracht en als kompas kunnen dienen voor je om je richting te bepalen in werk en/of prive van je praktijk van alledag. Het is waardevol om je te laten ondersteunen bij het proces om echt door te dringen tot de essentie en je richting te bepalen. Daarbij wordt ook aandacht gegeven aan het ombuigen van klachten naar krachten, van belemmerend naar dienend, van schaduwen naar krachtbronnen. Over accepteren van het heden en loslaten van het verleden. Om vrij de toekomst te creëren met wat je zegt, denkt en doet.
Wil je meer informatie? Je bent van hart welkom contact met me op te nemen. 0575 544501 /
welkom@lichtwerkplaats.nl


Ik wil graag dat de mogelijkheden die ik aanbied binnen de praktijk toegankelijk is. Mocht de financiële vergoeding een belemmering zijn, neem ook dan gerust contact met me op.


En dan nog de artikelen waarover ik eerder sprak:

* Energie: het wordt rommelig - een bijzonder bericht. Als je wilt kun je het lezen via deze link:
http://www.wanttoknow.nl/overige/het-wordt-rommelig-een-bijzonder-bericht/

* En dan nog voor de geinteresseerden, een artikel van Han van Straten die vanuit astrologisch perspectief informatie geeft over de periode tussen 2008 en 2015. Aldus Han:
We leven astrologisch gezien in uitzonderlijke tijden. Tussen 2008 en 2015 maken we planeetstanden mee (intense confrontaties tussen de grote archetypische krachten van de behoudende Saturnus, de revolutionaire Uranus en de alles zuiverende krachten van Pluto), die in de 21e eeuw niet meer terugkeren. Het kernwoord is 'transformatie'. Het is een unieke tijd om alle oude, overleefde, onechte en onrechtvaardige systemen achter ons te laten. Dit gebeurt in het groot (financiële crisis, economische recessie, uitzuivering van het grootschalige misbruik in de katholieke kerk), maar ook op individueel niveau. Veel mensen ervaren dieptes en hoogtes in hun leven, die ze hiervoor niet kenden. We worden door de planetaire krachten aangemoedigd en uitgedaagd om uit ons harnas van patronen en overtuigingen te breken. Het is als de uittocht van de joden uit Egypte. Daar kan een woestijnperiode van ontreddering en eenzaamheid bij horen. Maar echtheid verdraagt geen schijn. De woestijn zal ons leiden naar een nieuw land van onvermoede overvloed, waar we in wezenlijke samenhang met ons zelf en elkaar onze levensdoelen in overeenstemming brengen met ons zielsverlangen. Het is de tijd om op te staan, om wakker te worden, om de geweldige kansen te pakken die voor ons liggen. De grote vraag is of we een voldoende grote kritische massa bewuste mensen kunnen mobiliseren om deze bewustzijnssprong collectief te maken. De inspanningen die van je worden gevraagd zijn inderdaad groot, maar de resultaten zijn ongekend. We zijn op weg naar broederschap en zusterschap.

* Geleide meditaties kun je via onderstaande link gratis beluisteren:
http://www.lichtwerkplaats.nl/helenderuimteonline.html

* Op zondag 17 oktober is er weer een Consultendag waar gebruik gemaakt kan worden van een kennismakingsconsult voor maar € 15,-, in plaats van € 30,- voor een half uur.


Ik kijk met liefde uit naar een ontmoeting en wens je een goeie tijd toe.
Warme groet,
Tiara--
-- --

Lichtwerkplaats, werkplaats voor Bezieling - Tiara Dijkhof
mediumsessies, advies & ondersteuning
voor ontwikkeling - met hart & ziel

T 0575 544 501 / 06 212 66 010
www.lichtwerkplaats.nl

Weergaven: 17

Opmerking

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden