Spiritueel Ondernemers Netwerk

Nieuwsflits 2014-3 van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Nieuwsflits 2014-3 van Spiritueel Ondernemers Netwerk
25 augustus 2014
Spiritueel Ondernemers Netwerk
Hallo beste mensen,

 

De vakantie zit er voor velen weer op. We komen weer in ons normale patroon. Daarbij hoort een nieuwe netwerkbijeenkomst. Ik kijk er vol verwachting naar uit.
De vorige bijeenkomst deden we een Vision Quest die voor velen waardevolle inzichten opleverde. Lees erover in de impressies die deelnemers schreven.

Netwerkbijeenkomst 15 september 2014: Trance reis

Dit jaar besteedden we in de netwerkbijeenkomsten aandacht aan methoden, technieken, hulpmiddelen die je helpen om vanuit de spirituele dimensie antwoord te krijgen op je vraag en bij het maken van keuzes.

We richtten ons al op opstellingen, Theory U, klankschalen, Labyrinth, stembevrijding, meditatie, intuïtief schrijven en Vision Quest. Wil je weten hoe dat was, lees dan de verslagen nog eens.

De volgende bijeenkomst op 15 september belooft weer bijzondere ervaringen. Onder leiding van Jolanda Setz gaan we een trance reis maken. Je maakt de reis vanuit je eigen essentie en onderweg kun je je gidsen uitnodigen. Daar kunnen vragen aan gesteld worden of kan naar geluisterd worden of kan gewoon contact mee gemaakt worden. Een en ander wordt verankerd door aardse oefeningen. Bij goed weer wordt ook gebruik gemaakt van het Labyrint.

 

Meer informatie en aanmelden voor de netwerkbijeenkomst...

Authentiek leiderschap, hoe doe je dat?

Periodiek hebben we een gesprek met onze spirituele gids Michael, de bron voor ons boek Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid. De laatste tijd besteden we regelmatig aandacht aan leiderschap.

Leidinggevenden worden in toenemende mate geconfronteerd met een steeds sneller veranderende wereld. Medewerkers zijn daarnaast steeds bewuster en hebben meer kennis, waardoor zij sneller merken of de leiders in de organisatie werken vanuit macht of hun kracht. De acceptatie voor macht is afgenomen en waarachtigheid, betrouwbaarheid en oorspronkelijkheid komt hiervoor in de plaats. Dit vraagt van leidinggevenden dat zij vanuit hun eigen authenticiteit een energie uitstralen die medewerkers inspireert en hen beweegt hun doelen te behalen. Leidinggeven vanuit deze innerlijke kracht en manier van Zijn, vraagt allereerst om het antwoord te vinden op de vraag wie jij werkelijk bent en waar jij voor wilt staan. Lees verder hoe je jouw leiderschap op een authentieke manier vorm kunt geven en hierin succesvol kunt zijn: De huidige tijd vraagt om authentiek en verbindend leiderschap. Hoe...

Hoe blijf je trouw aan jezelf en hoe geef je authentiek leiding aan jezelf en anderen? Daarover hadden we een mooi gesprek met Michael. Binnenkort op de site. Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte als het is geplaatst.

Earth Matters - Terra Libertas


Op zaterdag 6 september organiseert Earth Matters een benefiet. Na 5 jaar onafhankelijk nieuws is het tijd om de balans op te maken en samen met jullie de volgende stap te zetten.

Voor deze dag hebben ze een mooi en inspirerend programma samengesteld met allerlei binnen- en buitenlandse sprekers, workshops, een markt, meditatie, forumdiscussie en geven ze het startsein voor Terra Libertas: de vrije wereld die we zelf en met elkaar vorm geven en waar de aarde, mensen, vrede, integriteit, gezondheid en vrijheid centraal staan.

Meer informatie en aanmelden...

Even kort

Hartgroet,

Theo Buijsrogge

 

Weergaven: 62

Opmerking

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden