Spiritueel Ondernemers Netwerk

Toen ik vanmorgen op de fiets naar Tara’s school reed en ik me in het begin goed moest concentreren op de weg zodat ik niet zou wegglijden, kreeg ik opeens een inzicht. Geïnspireerd door de natuur, daar houd ik van!

Voor het eerst weer op de fiets door de sneeuw was even wennen en ik was zo gefocused op de weg, het fietspad, dat ik het niet meteen door had. Halverwege zag ik dat wat ik aanzag voor het fietspad, eigenlijk de helft was. Door de witte strepen die nu niet in het midden zaten door de hoeveelheid sneeuw, merkte ik dat wat ik als ‘pad’ aanzag niet het geheel was. En toen dacht ik zo werkt het dus. Als je dingen niet opruimt, zie je ook niet alles. Dan ...

Weergaven: 23

Opmerking

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden