Spiritueel Ondernemers Netwerk

Uitnodiging voor een bijzondere ontmoeting
TED is een jaarlijkse conferentie waar de grote denkers en doeners in 18 minuten de presentatie van hun leven geven. Het is enorm inspirerend deze mensen met visie, passie en drive aan het woord te zien. 4 tot en met 7 februari is TED 2009 in Long Beach Californie en het is nu voor het eerst mogelijk dit rechtstreeks mee te maken! Gratis, in Seats2Meet Utrecht. Een perfecte start voor een inspirerend jaar.

TED bestaat 25 jaar. En dit jaar vanuit kijkt men niet terug, maar vooruit. Iedereen in het programma zal iets nieuws brengen, een opwindende uitvinding, een revolutionaire ontdekking, een krachtige uitvinding, een spectaculair stuk kunst of de première van een performance. Ze delen nog niet ontdekt talent en laten hun licht schijnen op bekende namen.

Klik hier voor de sprekers.

In het TED Cafe, georganiseerd door Jasper van Impelen in samenwerking met Seats2Meet en Mindz is van 4 tot en met 7 februari een live webstream waar TED 2009 wordt getoond. Het is besloten, dus je moet je opgeven. Je mag zelf weten wanneer en hoe lang je aanschuift. Ook is er ruimte voor andere activiteiten, dus wanneer je zelf wat te melden of doen hebt, leef je uit.

Info en aanmelden.

Let op: Door het tijdsverschil van 9 uur opent het TED Cafe zijn deuren pas in de avond en sluiten we om 4 uur in de nacht. Hou hier even rekening mee. Het programma wordt ondersteund met tal van activiteiten die alle zintuigen inspireren.

TED Cafe is gericht op inspiratie en ontmoeting. TED 2009 is dan ook gratis te bezoeken, we verwachten alleen een bijdrage van € 20 voor de hapjes en drankjes.

Meer weten over TED.

Stuur deze uitnodiging svp door naar iedereen waarvan je denkt dat ze dit niet willen missen.

Hopelijk tot TED,

Jasper van Impelen

Weergaven: 16

Opmerking

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden