Spiritueel Ondernemers Netwerk

Urbanwalking, samen op weg naar nieuwe inzichten


Vraag je jezelf wel eens af wat je met je leven wilt doen en of het carrièrepad waar je nu op loopt wel het juiste pad is voor je? Zijn er onderdelen in je zakelijke of persoonlijke bestaan waar je wel eens over twijfelt? Heb je wel eens zo’n knagend gevoel dat je nog heel veel wilt realiseren en dat je momenteel maar een klein deel van je potentieel gebruikt? Ken je die momenten dat je jezelf afvraagt “Is dit nou alles?” Klopt het leven dat je nu leeft nog wel met het leven dat je jezelf ooit beloofd had?

Stuk voor stuk vragen waar iedereen wel eens tegen aan loopt. Maar wanneer dat steeds iets vaker gebeurt en het je maar niet lukt de juiste antwoorden te vinden is de komende vakantieperiode het moment om daar wat mee te doen. Het moment op de batterij weer op te laden. En ik wil je graag daarbij helpen.

Met Urbanwalking ga je samen met mij terug naar je kern tijdens een inspirerende ontmoeting in de stad. Urbanwalking kent wel een format, maar geen structuur. Elke Urbanwalk is uniek en heeft een eigen karakter en invulling. Twee dingen staan vast: het begint met een bakje koffie en het eindigt met een belofte aan jezelf.

Gedurende 3 uur geef ik je alle tijd, liefde en aandacht en laten we ons inspireren door alles wat de stad biedt, een koffer vol inspiratie en praktische tips uit ruime ervaring in (persoonlijke) veranderingstrajecten.

Met Urbanwalking geef je jezelf even de tijd om ruimte te maken voor nieuwe inzichten, inzichten die je een stuk dichter bij jezelf brengen. Naar dat wat echt belangrijk voor je is. Urbanwalking gaat om ervaren, om praktische zaken waarmee je eenvoudig je leven wat mooier kan maken. Het gaat om het aanwezig zijn in het hier en nu, om aandacht te geven aan dingen die goed gaan en om te geven.

Ik ben Jasper van Impelen en ik heb me afgelopen jaren door alle bovenstaande vragen heen geworsteld. Deze ervaring gebruik ik tot nu toe om bedrijven en groepen mee te nemen naar de kern. Maar eigenlijk vind ik het persoonlijke traject veel boeiender, veel waardevoller. Mijn droom is mensen te helpen en te ondersteunen om hun droom te realiseren. En die droom laat ik uitkomen met Urbanwalking.

Kijk voor meer informatie op de site.

Weergaven: 18

Opmerking

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden