Spiritueel Ondernemers Netwerk

Hehe, dat heeft lang geduurd. Maar nu zit ik dan toch in een netwerk, na een levenlang gezonde achterdocht c.q. weerzin daartegen.
Lag vermoedelijk aan mijn referentiekader dat bestond uit Rabobank-netwerken of vrouwen-netwerken. Commerciele of emancipatorische vormen van netwerk waar ik niks mee heb. Wist nooit waar ik met die mensen over moest praten, want wat bind je nu eigenlijk als je bij dezelfde bank bankiert of vrouw bent? Ik kon het niet verzinnen.

Maar dit is anders. Dit is verbinding op inhoud.
Ik verwacht hier geestverwanten te vinden. Mensen die net als ik enthousiast zijn over business spiritualiteit. Die geloven in het belang van bezieling in werk en leven. Die geloven dat mensen en hun talenten het vertrekpunt zouden moeten vormen voor organisatieverandering.

Ik hoop hier op de hoogte te komen en te blijven van inspirerende initiatieven, en ik hoop daar als schrijver ook een bijdrage aan te kunnen leveren.
Er is niks leuker dan schrijven voor en over enthousiaste ondernemers en mensen die geloven in wat ze doen. Mensen met passie stralen wat uit, en als ze dat doorgeven krijg je het sneeuwbaleffect. Dan gebeurt er echt iets positiefs en wordt verandering een feit.
Daar word ik dus blij van!

Petra Pronk
Arcuatura Tekst

Weergaven: 22

Opmerking

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden