Spiritueel Ondernemers Netwerk

Visie.Ik zie een wereld waar mensen zich afstemmen op elkaar en de aarde. Ik zie mensen die stevig verankerd zijn in het lichaam en daarmee het moment. Ik zie mensen met een visie op samenleven en die hun persoonlijke kracht actief inzetten voor het geheel. Ik zie mensen dansen, springen, huilen, boos en vreugdevol zijn. Alles wordt in openheid gedeeld zonder elkaar te beschadigen. Ik zie mensen voluit leven. Een belangrijk aspect in deze wereld is de liefde voor Zelfrealisatie, de innerlijke realisatie dat jij goddelijk bent.  Vanuit de voortdurende innerlijke afstemming op deze goddelijke realisatie komen er persoonlijke essenties boven zoals; aanwezigheid, eenvoud, stilte, vreugde, gelijkmoedigheid, helderheid, kracht, verbinding, eerlijkheid en onschuld. Ik zie mensen die niet meer consumeren en energie verbuiken dan nodig is. We vinden nieuwe manieren van ondernemen en samenleven.

 

Missie.Ik organiseer bijeenkomsten met de essentie samen doordringen in liefde.  Een belangrijk aspect hierbij is de uitnodiging om de innerlijke gevonden wijsheid en liefde actief te communiceren met de wereld. Je unieke kracht laten stralen. Ik gebruik lichaamswerk en theorie ter ondersteuning van dit proces. Commitment aan het het groeps- en veranderingsproces zijn belangrijk, omdat dit de kracht en verbinding van de groep versterkt. De bijeenkomsten brengen mensen bij de kern van hun bestaan en van hieruit op de juiste plek in de samenleving. Ik werk actief samen met andere docenten, therapeuten en muzikanten, omdat we samen meer kunnen dan alleen. Ik steun en geef praktische richting aan de idealen van mezelf en anderen. Mijn persoonlijke essentie is “genieten eenvoud”. Ik heb een liefde om alles tot de kern terug te brengen.

 

1. Ik organiseer gatherings als organisator en bestuurslid van Stichting United Positivity (Open Up festival). Dit is een tien daags samenzijn waarin iedereen zijn plek leert in te nemen door te werken, te feesten, vegetarisch biologisch te eten, muziek en workshops.

 

2. Ik organiseer drie maandse intensieve cursussen ‘Leven in kracht, vrijheid, vreugde en onschuld’ met maximaal 15 deelnemers. In deze cursus voelt iedereen zijn innerlijke kracht en leert het naar buiten te brengen.

 

3. Ik schrijf texten en stel deze gratis beschikbaar. Texten dienen om mensen te inspireren in hun zoektocht en het ontwikkelen van een vriendelijke  houding in het lichaam, het leven en het alledaagse lijden.

 

4. Ik zit met een wisselende groep van minimaal twintig mensen elke week minimaal een half uur in stilte. In deze stilte maken we contact de oneindige intelligentie van het leven en luisteren we naar wat het leven van ons verlangt. De opgekomen antwoorden delen we met elkaar en de wereld. Op deze manier dragen we bij aan een zich steeds veranderende visie, een praktische uitvoering en positieve veranderingen in het samen leven.

 

5. Ik geef elke dag leiding op een dienende manier op mijn werkplek en gebruik hiervoor de presentiegerichte benadering (www.presentie.nl)

Weergaven: 103

Opmerking

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden