Spiritueel Ondernemers Netwerk

In de huidige tijd is het goed om te kijken wat het thema Geld met ons doet. Als we heel eerlijk kijken naar onze relatie met geld dan ontdekken we veel over onszelf.

Geld is een ontzettend belangrijk thema in ons leven. Of je het nu wel of niet hebt, je ontkomt er niet aan in onze maatschappij.

Mijn uitdaging is niet om met geld om te gaan, maar te onderzoeken wat het voor mij onbewust betekent. Dat is waarschijnlijk ook jouw grote uitdaging. Staat geld voor jou gelijk aan Status? Vrijheid? Veiligheid? En als je GEEN geld hebt, heb je dan geen vrijheid? Geld staat voor wat wij er aan toewijzen, voor de rest is het waardeloos papier en metaal.

Verantwoordelijkheid nemen

Met geld leren omgaan is feitelijk verantwoordelijkheid nemen voor de échte betekenis. Pas als je beseft dat geld jou een identiteit geeft kan je deze kennis inzetten voor wat jij er mee wilt. Wellicht dat je je op een andere manier veilig kan voelen! Dan kom je los van je identiteit en kan je, als je wilt, nieuwe keuzes maken met betrekking tot bv. werk en carrière!

Wil jij in dit proces stappen zetten en kan je dit niet alleen? Ik kan je hier eventueel bij begeleiden of meer specifieke informatie geven over jouw situatie. Ook staat er bij "inspiratie" op mijn website een serie boeken hierover.

Weergaven: 141

Opmerking

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden