Spiritueel Ondernemers Netwerk

Vandaag en alle dagen ben ik actief aan het bloggen en twitteren. Ik wil het gesprek over tuinen aanwakkeren en de natuur dicht bij huis onder de aandacht brengen. Er is zoveel prachtigs te zien en het geeft zoveel energie en inspiratie, zelfs op een grauwe dag. De vogels zijn er bijna altijd, ze fluiten als de zon schijnt, ze scharrelen over de aarde tussen de planten op zoek naar wormen en insecten.
Op mijn websites promoot ik spontaan en enthousiast mijn Feng Shui tuinontwerpen, bloeiende borderontwerpen en seizoensrijke beplantingsplannen. Het is mijn persoonlijke wens om bij te dragen aan groei, ontwikkeling en kwaliteit in tuinen. Schrijven over tuinen en planten en al het leven in de tuin ondersteunt mijn passie. Ik beleef plezier aan de creatie met woorden en wil inspireren om een duurzame, mooie, gezonde, groene wereld te bouwen zowel visueel (door tuinen te ontwerpen) als virtueel (via mijn blogs en social media netwerken).

Feng Shui Tuin blog  (www.fengshuituin.wordpress.com)
In een tuin kun je met de filosofie van Feng Shui jouw tuinwensen realiseren. Je herkent jezelf in je tuin. De energie en harmonie die er stroomt, beleef je dicht bij je huis en je geniet van je tuin in elk seizoen. Ik maak tuinontwerpen, beplantingsplannen, luister naar wensen van mensen en gebruik mijn creativiteit, inzichten en kennis om functionele, natuurlijke en sfeervolle tuinen te maken. Met tuincoaching en workshops inspireer ik om planten en vormgeving te kiezen die past bij jou, je tuin en je omgeving.

Met Feng Shui in de tuin wordt het heel persoonlijk. Ervaar de energie van jouw tuin. Hoe? Lees er meer over op mijn blog of op de website www.feng-shui-tuin.nl en ik nodig je van harte uit om een e-mail te sturen als ik je van dienst kan zijn.

Tuincoach blog (www.tuincoach.wordpress.com)
Alles is energie! Op tuincoach-blog schrijf ik informatieve columns over allerlei tuinweetjes, praktische tuintips, nieuwe tuintrends, fraaie tuinboeken, vormgeving en andere tuingerelateerde onderwerpen. Waardevolle wetenswaardigheden over tuinen en tuinieren maak ik beschikbaar om jou verder te helpen en te adviseren. Ik deel er mijn liefde en passie voor planten, dieren in de tuin, gezond groen, geur, kleur en sfeer en de kracht van de natuur in alle seizoenen. Maak een tuin die past bij jou en bij jouw budget. Vaak zijn er simpele en duurzame oplossingen die relatief weinig (moeite) kosten. Plantenkennis is onmisbaar om een mooie gezonde groene omgeving in stand te houden. Vanuit die kennis geef ik als tuincoach adviezen.

Lees je mee en volg je mijn blog(s)? En wil je me aanbevelen in jouw netwerk?
Ik 'ontmoet' je ook graag op Twitter @create_destiny of @FengShuiTuin zodat we samen kunnen genieten van de positieve kracht van elkaar 'herkennen'.

Met een zonnige tuingroet, Mariëtte Verlaan

Weergaven: 64

Opmerking

Je moet lid zijn van Spiritueel Ondernemers Netwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden